הפרק היומי
היו לנו בערך שלושה חודשים בלי טרישה וקית' המעיקים. כל כך הרבה זמן שכבר התחלתי להתגעגע, ועכשיו בכלל לא ברור לי למה. שום דבר לא השתנה. אם ריאן היה נמצא לידה היא עדיין היתה צועקת עליו: "אתה חושב שאני משוגעת, נכון?" כמו בימים הטובים. לא ברור לי גם מה היא עושה בלונדון. מבקרת יום יום במוזיאונים עם אבא? זה אמור להחזיר לה את השפיות? הקטע עם ויקי וגארי היה כל כך צפוי... ואני לא קראתי את התקציר של הפרק לפני כן. היה ברור מהרגע הראשון שאם נתנו לה להמתין בחדר לגארי (לו"ז צפוף יש להם שם במוסד לחולי נפש) סימן שהוא יגיע ברגע שהיא הכי פחות תרצה אותו שם. מחר אני לא אהיה כאן לראות את המפגש ביניהם אז נאלץ לחכות לשישי. אני מקווה שיהיה יותר טוב ממה שהיה היום. הפרוייקט נגמר? הוא התחיל רק אתמול, לא? כמה פעמים ראינו את הצעירים בבריכה? 5? ממש לא חשבתי שזה יהיה עלוב כזה. לא שהסצינות האלה היו מעניינות במיוחד (ממש לא) אבל חשבתי שזה לפחות יתפרס על פני תקופה ארוכה יותר כדי שזה יראה קצת יותר אמין. הכי מצחיק הוא שכל התקופה שקדמה לפרוייקט, מהרגע שהרעיון עלה, דרך כל ההצעות והפגישות והדיונים וההגעה של פיליס - כל התקופה הזאת ארכה יותר מהפרוייקט עצמו, והיתה מעניינת ממנו בהרבה. ועוד לא הזכרנו את המצלמות החובבניות, את המחשב שמחובר כנראה לעצים בחצר, את משחקי הגולף המשמימים... מזל שקיבלנו בחזרה את פיליס בסיפור הזה כי אחרת הוא היה נחשב לכישלון מהדהד.