איזה פרק משעשע ומשובח היה

• פותח הנושא י
  • פורסם בתאריך

י

New member
איזה פרק משעשע ומשובח היה

ועליי נכפה להפסיק לצפות בו-אני בדרך ל"דייט לוהט וסוער" עם מדי משטרה
אז הספקתי לענות מ: עקיצה של פיליס בתחילת הפרק,מלקולם מתוק וחמוד-והוא סוחף עם הקסם שלו את דרו,ניק ושרון כרגיל משחקים במשפחה מאושרת-בזמן שמישהו אחר מטפל להם בילדים
זית נראתה לא רע לאחת שלאחרונה גססה-זה היה הרוח שלה?? ועכשיו לשאלות הרגילות של ´לא ראיתי 100 שנה ואני לא מבינה´:מה פילי

Dawn12

New member
הפרק היומי

היו לנו בערך שלושה חודשים בלי טרישה וקית' המעיקים. כל כך הרבה זמן שכבר התחלתי להתגעגע, ועכשיו בכלל לא ברור לי למה. שום דבר לא השתנה. אם ריאן היה נמצא לידה היא עדיין היתה צועקת עליו: "אתה חושב שאני משוגעת, נכון?" כמו בימים הטובים. לא ברור לי גם מה היא עושה בלונדון. מבקרת יום יום במוזיאונים עם אבא? זה אמור להחזיר לה את השפיות? הקטע עם ויקי וגארי היה כל כך צפוי... ואני לא קראתי את התקציר של הפרק לפני כן. היה ברור מהרגע הראשון שאם נתנו לה להמתין בחדר לגארי (לו"ז צפוף יש להם שם במוסד לחולי נפש) סימן שהוא יגיע ברגע שהיא הכי פחות תרצה אותו שם. מחר אני לא אהיה כאן לראות את המפגש ביניהם אז נאלץ לחכות לשישי. אני מקווה שיהיה יותר טוב ממה שהיה היום. הפרוייקט נגמר? הוא התחיל רק אתמול, לא? כמה פעמים ראינו את הצעירים בבריכה? 5? ממש לא חשבתי שזה יהיה עלוב כזה. לא שהסצינות האלה היו מעניינות במיוחד (ממש לא) אבל חשבתי שזה לפחות יתפרס על פני תקופה ארוכה יותר כדי שזה יראה קצת יותר אמין. הכי מצחיק הוא שכל התקופה שקדמה לפרוייקט, מהרגע שהרעיון עלה, דרך כל ההצעות והפגישות והדיונים וההגעה של פיליס - כל התקופה הזאת ארכה יותר מהפרוייקט עצמו, והיתה מעניינת ממנו בהרבה. ועוד לא הזכרנו את המצלמות החובבניות, את המחשב שמחובר כנראה לעצים בחצר, את משחקי הגולף המשמימים... מזל שקיבלנו בחזרה את פיליס בסיפור הזה כי אחרת הוא היה נחשב לכישלון מהדהד.

b o t t e n

New member
להתגעגע../images/Emo35.gif8-}לי יש צרבת../images/Emo70.gif

מצידי שתקפוץ ממגדל אייפל
דרוסילה וינטרס- ממתי דוגמנית מקצוענית, גם כשהיא בבאסה של החיים, מרימה את הכתפיים למעלה בזמן צילום ומקצרת לעצמה את הצוואר
ד"ר אוליביה וינטרס- רק הבראת, כבר יש לך כוח להתעלק בפסיכולוגייה בגרוש על אשלי
ג'יל אבוט פוסטר- חייבת להשיג את שמות המעצבים שמלבישים אותה
פיליס סאמרס - גרמה לי להרגיש טוב עם עצמי, וגם אתמול, כשהסתובבה בטיבעיות ללא חזייה, ועם ציצי לא שופע וטיבעי

SoldieRonit

New member
להנות*** פחחחחח איזו טעות

העבודה השתלטה לי על המוח-שהרי מה שאני עושה זה לענות לטלפון
. בכל מקרה-אני היחידה או שהרופא של גרי נראה כאילו הוא זקוק לאשפוז עצמו
אה,כן...ההמשך:
מה פיליס עשתה בג'יבו
ממתי היא שפויה ולא עסוקה בלרדוף אחרי דני
למה רואים אותי משמשת פיסכי(לוגי)ת לבריטני-ועוד העבר שלה (
)
במה זית הייתה חולה בכלל
האם ראו את הילדים לבית ניומן
ולמה המלצר הסתכל על שרון בצורה "לא נאותה"

זה לא סתם מלצר. זה מלצר ../images/Emo8.gif

זה מאט האנס לאחר ניתוח פנים (ואל תשאלי מי זה מאט, כי זה כבר הסבר על הסבר וזה יותר מדי
) פיליס עובדת בז'בו, מן גיג קטן כזה... והיא אוטוטו יוצאת משם (טעות מרה של ג'קי)

SoldieRonit

New member
אעעעעעעעעעע (שילוב של אהההה+בעעעעע)

לא סימנת
על כזה הודעה מטריפה

זה לא ספוילר טומטומית

זה ידוע שהחוזה שלה עומד להיגמר והיא עוזבת את ז'בו (בגלל זה זה גיג קטן, ולא חוזה טווח ארוך) ולגבי מאט - זה גם ידוע לצופים מיהו...

b o t t e n

New member
חכה...חכה...התסבכת../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif../images/Emo6.gif

b o t t e n

New member
וחוץ מזה, למי יש קשרים אצל ג'יל../images/Emo35.gif

חייבת לגלות מאיפה הבגדים כולם, ובפרט השמלה הפרחונית המהממת שלה. כבר ציינתי שהיא לבשה ג'קט מעור אדום כמו שלי
- כן זה מגניב לי

נכון שמלה מהממת../images/Emo35.gif

ויש איזה בת אחת שעושה לי "בכלל לא שמתי לב לשמלה הפרחונית". איזה מעפנה אה

b o t t e n

New member
חייבת לציין../images/Emo70.gifע"ע העידן הדיגיטלי...

למה באמת אי אפשר, עכשיו בעידן הדיגיטלי, גם לקבל בלחיצת כפתור, מידש רלוונטי יותר לגבי הפריטים שרואים על הסט
הקומקומים של חדר הישיבות בז'בו, אגב, הם מאיקאה
אבל יותר חשוב לדעת על הבגדים
חברה שלי פעם הקליטה פרק, ותפרה שמל נשף כמו של ג'יל בלבן, לחתונה שלה

למעלה