איזה פרק סוער !!!!

mobyboy

New member
איזה פרק סוער !!!!

ג'יל רצה במיטבה ! פעם ראשונה שאני רואה אותם מחוץ לקרטונים של הסט. היה הפרק הכי מרתק מזה שנים !!

באמת סוער!

כל הכבוד לג'יל על הריצה. אני אחרי 100 מטר כבר הייתי מתעלפת. איזבלה היתה דיי מסכנה. אפילו היו לי דמעות בעיניים כשהיא דיברה עם ריקי הקטן (טוב, זה הצד האימהי שבי). וחוץ מזה כרגיל, מקנזי יעכנה ובילי דיי דבילי.

sharona78

New member
איכס איזבלה !../images/Emo64.gif

אם היא כל כך אוהבת את בנה היקר ריקי אז הייתה מכניסה אותו לסדר העדיפויות הראשון שלה, אף אחד לא מונע ממנה להיות עם בנה, אבל כנראה שאת פול היא אוהבת יותר, היא הכל מביאה על עצמה - הרי לרקום מזימות נגד פול, כריסטין ומרי עכשיו זה "הרבה" יותר חשוב....
משחקת אותה מפחדת, קשה להאמין שמישהו בכלל מאמין לפוסטמה הזו ! לפעמים צריך לדעת לוותר, נכנסת ליחסים האלה עם פול במרמה אז לפחות תדעי להתקפל בשקט...... איזבלה ! לכי תהיה עם בנך אהובך אם את כל כך אוהבת אותו !!!! לגבי ג'יל באמת דפקה את ריצת המילניום, בגילה לרוץ ככה, אני לא מקנאה בה איך התכווצו לה השרירים יום אחרי צילום הסצנה... אבל אני חשבתי שהיא תגלה לבילי ומקנזי שהם לא יכולים להיות נשואים רק אחרי שהם ישכבו בפעם הראשונה..... ואילו לפי מה שנראה בפרק הזה היא דווקא הספיקה להגיע לסוויטת ירח הדבש בזמן...

עוד לא ראיתי, יום שישי אני אראה, אבל

קשה לי לשנוא את איזבלה מסיבה אחת: גבריאל סוליס.

sharona78

New member
../images/Emo45.gif נו טוב...

מה שנכון נכון.... אין עליה בעקרות בית נואשות !!!!!!

SupeRonit

New member
אבל צריך להפריד בין שחקנית אהובה לדמויות אותן

היא מגלמת-פרק שעבר של כל ההתחברות של גבי ללילי ואני הפסדתי
ואת יודעת כמה הייתי מתה על הפרק

SupeRonit

New member
אבל צריך להפריד בין שחקנית אהובה לדמויות אותן

היא מגלמת-פרק שעבר של כל ההתחברות של גבי ללילי ואני הפסדתי
ואת יודעת כמה הייתי מתה על הפרק

SupeRonit

New member
אבל זה כל העניין-שהיא דיברה עם ריקי הגדול

בזמן שריקי הקטן היה עסוק בלשתות מים ולבהות במישהו מחוץ לפריים

ממש לא כאב לי על איזבלה. התענגתי על הקטע. |שט

את הדמעות שלי אני שומרת לקטעים מרגשים באמת. היא דמות רעה מאוד ואין יותר הוגן מלראות אדם רע שמשלם בעד מעשיו הרעים. היא ראויה לכל מה שקרה לה ואף ליותר.

SupeRonit

New member
פחחח.ממש בפוקס נפלתי על הפרק-

ראיתי את ההודעות הנלהבות-ניגשתי לפתוח על ערוץ 3 ולמרבה ההפתעתי נפלתי על 5 דקות מתחילת הפרק בדיוק לקטעים החשובים (הפסדתי משהו?): 1.ריקי מקולקל
רק תשימו טלפון ליד רוי והוא שניה אחת מתלהב מהקול בצד השני ובשנייה לאחר מכן הוא כבר עסוק בלאכול את הטלפון-אבל כן כן היה ממש מרגש NOT
2.וואו
איזה נופים
לשם שינוי זה נראה כאילו באמת ג'ון נהג ולא שזה צולם על רקע באולפן
3.ג'יל באמת נראתה טוב אבל היה ברור שזה צולם בין מנוחות אחרת אי אפשר להסביר איך היא בכלל הצליחה לדבר
(אולי זאת רק אני אחרי ריצה מאומצת נשענת קדימה על הברכיים ומתנשפת כמו אסמטי בן 80
) 4.איזה סוף מותח

nimix

New member
אבל מה שלא הבנתי

זה את ה"מחסום" כביכול שהיה לג'ון ולג'יל בדרך נו באמת, הוא לא יכל לעבור מהצד כשבבירור אין שום הפרדה או משהו כזה והדשא כל כך נמוך? לא, מה פתאום, הוא חייב לעשות עיקוף של 15 ק"מ ובסוף הוא הגיעה ביחד עם ג'יל וגם לקח אותה ... אז מה הקטע בעצם? אם כבר עושים מחסום אז משהו רציני שבאמת אי אפשר לעקוף מהצד בפשטות יתרה !! אז.. שלא יעבדו עליכם .....

sharona78

New member
גם אני לא הבנתי למה הוא לא עקף מהצד...

חוץ מזה אם הוא כבר לקח אותה אז למה לא נכנס ביחד עם ג'יל לבסר את הבשורה המרה ? היא בעצמה שבורה מזה, למה הכל נפל עליה ? יכלו להודיע לילדים ביחד - ג'ון וליז (לתת לה קצט תמיכה, זאת בכל זאת הודעה קצט קשה בכדי להודיע לבד...) ואפילו לספר לברוק שיבוא להודיע לבת שלו.... הקטע הוא שג'יל היא זו שהתנגדה לחתונה ועכשיו היא זו שגם תהרוס להם הכל ע"י כך שתודיע לבילי שקיי היא סבתא שלו... ממש יופי ... (טוב גם ככה זה לא היה משנה שום דבר, אבל עדיין...)

Music4Life

New member
בקשר למחסום...

אני רואה אותכם כותבים על זה ורציתי להגיד שזה בדיוק בדיוק גם מה שאני תהיתי לבגיו...איזה דבילי זה
אז היה מחסום אז אתה לא יכול לעבור בצד
הכי פשוט בעולם...זה לא שהיה שם תהום...כולה קצת דשא...איזה טימטום...איך רואים שזה רק סידרה
בקשר לאיזבלה, היא סתם מפגרת עזבו אותכם...אישה מטורפת, טוב מאד שאמא של פול הרביצה לה
מישהו צריך להכניס לה מכות! אבל וואי איזה סיפור יהיה עם זה עכשיו.... וג'יל מעצבנת אותי...לא יודעת היא תמיד כזאת טרגדית ומוגזמת...אבל עם כל הסיפור על קתרין אני מבינה אותה..למה שהיא תטפל בה עכשיו אחרי כל מה שהיא גם עשתה לה? לא פייר...

למעלה