איזה פרק ראשון מדהים!!

איזה פרק ראשון מדהים!!

היה פרק עוצמתי מאוד, אכן פרק ראוי לפתיחת עונה- כזה ששואב את הצופים לתוך העלילה ומשאיר בך טעם של עוד. ולביקורת בפירוט: * אהבתי איך הפרק התחיל כמו כל אחד מהפרקים בעונה הקודמת, כאילו אין משהו מיוחד, עם הכיתובית "בפרקים הקודמים". היה מצחיק במידה מסויימת לראות איך באיזה דקה הם סיכמו את כל העלילה המרכזית של העונה הקודמת. אבל אז, כמו הכותרת של הסרט- "אז הגיע פולי". * פולי בסצינה האחרונה בחייו במשחק מצויין וכובש. כל כך חבל שהוא נפטר באמצע צילומי העונה. פוטנציאל למטבעות לשון חדשים: "אני השליח, שמנדריק!" , "אני רוצה שתשב בשילוב זרועות", וכמובן "אתה תשלם!"
* כשהפרק התחיל הייתה תחושה מסויימת של חסך- איך אפשר יום ראשון בלי נעמה? האם אסי לוי תצליח למלא את החלל? בהתחלה היה נדמה לי שאולי לא, אבל בהמשך הפרק כבר נסק. זה כל כך מסקרן- למה טליה הייתה מטופלת אצל ראובן? למה הוא המליץ לסיים את הטיפול? איך זה מנע מטליה את היכולת להקים משפחה? ואיפה נכנס האבא הערס שלה בכל הסיפור? הקיצקץ, אני כבר מרותק
מה דעתכם? איך היה הפרק הראשון לטעמכם?

simondebo

New member
היה מעולה

הנה, מתרגלים גם לבלות בלי איילת זורר. לא יודעת, אני קצת מוטרדת מאסי לוי. למה טליה הייתה מטופלת? נו, כי היא הייתה ילדה מבולבלת בת 24. אני לא חושבת שהטיפול מנע ממנה להקים משפחה, אבל אני חוששת שהיה לה משהו עם רובן. ואם כן, זה ממש מדאיג. מצד שני, אולי הוא זה ששכנע אותה לעשות הפלה (אם הבנתי נכון מהרמזים שלה) ממישהו שכנראה לא היה לרוחו. אבא שלה לא ערס, הוא מגונן כזה, ולא נותן לה לגדול. בגלל זה היא עובדת במשרד שלו, בגלל זה היא בכלל עורכת דין.

למעלה