איזה פרק...

*זינה*

New member
../images/Emo58.gifספוילר בתמונה למעלה../images/Emo58.gif

אוי ואבוי לי!!!

shiri_b

New member
זה בסדר זה מההתרגשות אנחנו מבינים../images/Emo8.gif

ares chosen

New member
ואו....../images/Emo58.gif

היה ממש ממש טוב
העלילה היתה מהעונה השניה ככה....דבר שעשה את זה ליותר מרגש... רנה עשתה עבודה מצויינת על הבימוי...
מה עוד
הממ... מורלוק הזה...יש לו פוטנציאל...
רק אם זינה לא היתה הורגת אותו...
הקטע שהוא מת...אווץ´
ומה עוד? אהה
איך אפשר לשכוח
זינה היתה מ-ע-ו-ל-ה ממש נהניתי... כן כן... הבגדים של ואריה נראו עליה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש טוב
והצ´קראם המזוייף של מורלוק....חחח...הזכיר לי את אגאתון מהעונה השלישית בפרק: The Dirty Half Dozen על הפרק הזה אני אתן
שרון

YAELIKH

New member
מאיפה התמונות?

אני מאוד הייתי רוצה לדעת מאיפה אפשר להוריד תמונות חדשות?.

ares chosen

New member
התמונות........../images/Emo13.gif

מכל אתר של זינה נראה לי.....יש מלא אתרים שאני לא יודעת מה הם...זה אוסף של שנים....
וד"א....הקרבות בפרק הזה היו ממש ממש מעולים...
הרגו אותי בסוף עם הקרב של זינה ומורלוק שהם שיחקו ג´נגה ג´נגה... פחחח..............

הפרק לא היה משהו...../images/Emo60.gif

גם כבר נימעס לי שלא מראים את איב גם כל לא היה מתח בפרק כי הרי היה ברור שזינה תנצח אותו בקלות, רק רציתי לראות את ההבעה על פניו שהיא עושה זאת (וההבעה אכן הייתה כחולה פחחחח..) לא משהו הפרק אבל צריך קצת אפוגה אחרי הפרק הענק שהיה בשבוע שעבר. שירן

LLRO

New member
אהבתי... ../images/Emo23.gif מאוד את הפרק הזה

פרק ענק
פרק בסגנון העונה השניה והשלישית שלפי דעתי הן העונות הכי טובות. אני אוהבת כל הקטע הזה שזינה לוקחת מישהי צעירה, שלרוב שונאת אותה, והופכת אותה ללוחמת חמודה שחייבת לזינה לכל החיים... קצת הפריע לי שזינה וגבי לא היו ביחד כל הפרק, אני אוהבת שהן ביחד. וואריה הזאת ממש ממש ממש יפה. וזינה נראת ממש ממש ממש טוב עם התלבושת שלה... אבל איך שהבלונדי ההוא (איך שלא קואים לו) מת, זה היה מגעיל. היא פשוט שיפדה אותו... איכס! בקיצור, פרק מעולה!! ציון מאחד עד עשר: 9.5 וכבר אמרתי פעם עד כמה אני אוהבת את העיניים של לוסי??? אין סיכוי בעולם שמישהו ישכנע אותי שיש עיניים יותר יפות משלה!

מרויליה

New member
פרק אדיר!!!

לפי דעתי הפרק הכי טוב העונה... הרבה זמן חכיתי לפרק כזה.. עד הפרק הזה העונה השישית באיסה אותי לגמרי. מה שאהבתי זה שמשהו שלא רוצה להיות עם זינה צריך להיות איתה ובסוף מודע לה, מאוד מזכיר את BLIND FAITH במיוחד בקטע בהתחלה שהיא קשרה אותה עם רצועה. BLIND FAITH זה בהחלט אחד הפרקים היפים יותר בזינה. כמו שאמרו פרק שמתאים לעונות הראשונות שהיו הכי שוות. ומה שאהבתי שגבריאל לא הופיע יותר מדי בפרק הזה.

Dafi the Mighty

New member
אז הוא זה שהזכיר לי אותה?

פשוט ואריה נורא הזכירה לי מישהו, ואני לא יודעת מי. בהתחלה חשבתי על אמריס, אבל ואריה ואמריס לא... לא. ניסיתי לחשוב את מי עוד זינה ניסתה ללמד להיות יותר טוב... המממ... אולי זה הוא? המממ... צריך לחשוב על זה.

מרויליה

New member
כן אמריס

באמת מזכירה קצת גם בגלל שהיא אמזונה וגם בגלל שאהיא לא חבבה את זינה בהתחלה ובסוף כן. וגם בגלל שהיא רק רצתה ללכת להרוג ונקמה רק שאחת על אפיני והשניה על מונגה (או איך שקראו לה). בהחלט יש דימיון

Dafi the Mighty

New member
אבל...

ואריה הייתה הרבה יותר רצינית מאמריס, ואמריס הייתה ליצנית כזאת. אבל שתיהן היו כאלה שרצו להרוג. כן, אז כנראה ואריה מזכירה לי את אמריס. אוי, אני מתגעגעת לאמריס!

למעלה