איזה פרק!

ElinorL

New member
איזה פרק!

איזה מסכנה קמילה... אני מקווה שיהיה טוב איתה. בכלל אדו מסכן כי הוא מזה חמודי תראו לכם אתם מתחתנים וסופר מאוהבים ואתם חוזרים מהירח דבש לכזה דבר :( אפילו שפעם שנאתי את קמילה כי ממש מגעיל שהיא יצאה עם אדו שהוא ממש נפרד מאלנה אבל אני מתחילה להזדהות איתה ולסמפט אותה כי בסך הכל היא ואדו מאושרים וגם אלנה מאושרת אז אני בסדר אם זה :) בקשר לאחות של אלנה, שכחתי את השם.. בקיצור זה נראה לא יפה מה שהיא אומרת אבל יש משהו בדבריה כי הדרך שהתינוק הזה נוצר הייתה דרך לא ישרה וטהורה למרות שלא מגיע לאף אחד את זה ומסכן התינוק... דרך אגב, מישהו יודע מה ז'ודס לכל הרוחות!? אני מתה לדעת מי זאת היתה...! ושוב אני מבקשת למי שיש את הפרק של החתונה של אדו וקמי שישלח הודעה! תודה :)

אלינור - הנה תשובות

אחות של אלנה בצעירה קוראים לה איריס המכשפה !!!!!!!!!!!!!! ג'ודש = הכוונה ליהודה איש קריות שהיה בוגש וזה הפרוש המילולי של המילה. לדעתי התינוק לא נוצר בנסיבות רעות = פשוט קרה.היא לא התכוונה "לתפוס" את אדו בשל ההריון=גורל וזהו

ElinorL

New member
יכול להיות אבל הבנתי שאיריס תפסה

אותם באי שהם היו בירח דבש או משהו והם יצאו ממש קצת זמן, לא? מה בדיוק קרה שם? איך זה שתמיד איריס בכל מקום לעזאזל!??! האמת איריס מתחילה לעצבן אותי... כל הכבוד לה שהיא אומרת מה שהיא חושבת אבל זה כבר חוסר טאקט לחלוטין! אם היא תיהיה שמחה שקמי חולה צריך להרביץ לה!

הסיפור עם איריס

איריס המחשושה נסעה אחריהם למקום שנקרא אנגרה כשהם יצאו לסופשבוע עוד כשתחילו לצאת יחד ושם "עשו" את התינוק שנפל אתמול. היא רואה את זה כבגידה באחותה אלנה היות ואדו היה חבר של אלנה ורק בהמשך קמילה ואדו התחברו אחרי שאלנה יצאה מהתמונה.......... האיריס הזאת = אין מילים לתאר אותה היא הדמות שאני אוהבת לשנוא............

ElinorL

New member
רגע רגע רגע!

אדו שכב עם קמי לפני שהוא נפרד מאלנה!? אני בשוווווווק!!! מעניין איפה זה אנגרה...

גילגולה

New member
איריס מכשפה רעה ואין לה לב.....

התנהגותה בפרק של היום היא פשוט נבזות והיא פשוט חלאת אדם אם כך היא התבטאה.

אסיה א

New member
כמה תגובות ותשובות... ../images/Emo20.gif

קמילה באמת מסכנה!!! כמה בכיתי... בעצם, כל הפרק רק בכיתי... בקשר לאחות של אלנה, שקוראים לה איריס, את לא יכולה להיות יותר טועה מה שאת עכשיו!!! איך את יכולה לתמוך. לא משנה בדרך שבו נוצר התינוק, לא מגיע לו למות ובטח שהיא לא הייתה צריכה לשמוח לאידה של קמילה, מסכנה... ולגבי ז'ודס, זה יהודה איש הקריות שבמסורת הנוצרית הוא זה שבגד בישו, ולכן איריס קוראת לה ז'ודס ובעצם מדמה אותה לבוגד ההוא. הבנת?!? יופי. ושוב, לא חבל על התינוק ועל קמיליניה החמודה..?!?! ומסכן אדו, איך הוא בכה!!! ממש גרם לי לבכות..!

ElinorL

New member
אסיה א

על התינוק אני באמת מרחמת כי זה יצור תמים אבל איך שאיריס הציגה את הדברים באמת יש משהו בדבריה זה הזכיר לי בתנ"ך בת שבע בגדה בבעלה עם דוד המלך והתינוק הראשון שלהם מת כי זה היה תינוק שנוצר מבגידה ובאמת אלוהים דואג להעניש ולפרגן למי שמגיע לו אבל איריס הגזימה עם התגובה שלה שהיא דיברה עם פדרו וחברה שלה מה אתם רוצים, שהיא תיהיה מזוייפת? אם היא שמחה מזה זאת זכותה אבל היא צריכה להיות קצת יותר מתונה עם התגובות שלה כי זה כבר דוחה שהיא ככה ליד כולם, סך הכל היא עומדת על שלה והיא רק צריכה ללמוד קצת מזה טאקט

אסיה א

New member
כמה תגובות ותשובות... ../images/Emo20.gif

קמילה באמת מסכנה!!! כמה בכיתי... בעצם, כל הפרק רק בכיתי... בקשר לאחות של אלנה, שקוראים לה איריס, את לא יכולה להיות יותר טועה מה שאת עכשיו!!! איך את יכולה לתמוך. לא משנה בדרך שבו נוצר התינוק, לא מגיע לו למות ובטח שהיא לא הייתה צריכה לשמוח לאידה של קמילה, מסכנה... ולגבי ז'ודס, זה יהודה איש הקריות שבמסורת הנוצרית הוא זה שבגד בישו, ולכן איריס קוראת לה ז'ודס ובעצם מדמה אותה לבוגד ההוא. הבנת?!? יופי. ושוב, לא חבל על התינוק ועל קמיליניה החמודה..?!?! ומסכן אדו, איך הוא בכה!!! ממש גרם לי לבכות..!

סמדר ר

New member
ז'ודס ...

הי!! ז'ודס - זה כינוי לבוגד, תירגום של יהודה איש קריות שלפי הברית החדשה בגד בישו ובכל מי שרק אפשר ... ז'ודס זה קללה בקיצור ...

למעלה