אני לא ראיתי את זה כי לא הייתי בבית
אני בתנועת המושבים ובאים פעם בשנה מכל הארץ לבימה לראות הצגה והשנה הלכנו לראות את "מרי לו" ואתם לא תאמינו מי ישבו בקהל! ג'ודי, סטיב והילדים! איזה קטעעע כמובן שכוכבי המופע שכנראה ידעו על הגעת "הכוכבת" (בטח ידעו כי זה היה אירוע סגור של התנועה ואל תשאלו אותי מה היא עשתה שם...)החליטו לעשות קצת צחוקים באחת הסצנות הראשונות אמיר אומר ליעל "דונט וורי" אז היא עושה לו "סאמי הורי"!! חחחחח ובהמשך יעל אמרה לאמיר "תפסיק לחלום" והוא אמר לה "ג'ודי ניר מוזס שלום" (לחלום-שלום) קיצור סטלניםםםםםםםםם והקטע הכי טוב היה שבסוף המחזה שכל השחקנים עולים על הבמה אז צביקה פיק היה! זה היה מזה מגניבבבבבב אמיר אמר "קבלו את צביקה פיקקקקק" וכל הקהל מחא כפיים ואז אמיר עושה כזה: צביקה פיק! וואוו, שיגעון! וצביקה נתן לו מזה מבט של "עוד שניה אני רוצח אותך" אז אמיר חיבק אותו וזהו את ג'ודי לא הצלחתי לצלם אבל צילמתי את השחקנים בסוף עם צביקה אז אני אשים מחר את התמונות שיהיה נחמד קיצור היה פשוט הצגה סוף! גם הצגה יפה (יש לו שירים יפים לצביקי פיקי הזה! חלק הכרתי ולא ידעתי שזה שלו בכלל..) קיצור היה יצא לי ללכת להצגה מוצחלת כי גם קיבלנו את שלושת השחקנים הראשים ולא מחליפים (אמיר,יעל ואילנה ששרה מדהים דרך אגב) וגם צביקה פיק היה וג'ודי שדרך אגב היא כוסית לא נורמלית חבל על הזמן! וכן, היא לבשה טורכיז! חחחחחחחח אבל האמת צביקה נראה חמוד, לא ניראה כמו בטלויזיה... בטלויזיה נראה יותר מפגר :/ קיצור זהו, מאוד נהנתי והמחזה הזה פשוט יפיפה! וזהו
תמיד אותו חלום בשם מרי לו...