איזה צבא חוצפן!!!!

krizler

New member
איזה צבא חוצפן!!!!../images/Emo46.gif

הייתי באמצע מיונים ליחידה סודית....שקשה להיתקבל אליה...והמיונים שלה ארוכים ופתאום באמצע מתקשרים אליי מהיחידה ואומרים לי שמנהל הגיוס לא מאשר לי להמשיך שמה!!! איזה חוצפנים...אני לא מבין למה הם חייבים לחכות הרבה זמן שאני כמעט מסיים את המיונים ואז אומרים לי לא!..., אחרי כל כך הרבה זמן שאני מחכה להתגייס(להתנדב) הם עושים עוד צרות..., זה לא יאומן פשוט!!! אבל הצבא הזה ישלם ביוקר..., עוד משהו שאני לא מצליח להבין יש איזה מיליון(הגזמה) מתנדבים בארץ ועל כולם יש פקידה אחת שצריכה לעזור להם..., כאילו אני לא מאמין איך הצבא הזה עובד?! זאת פשוט חוצפה..., אני כבר עומד להישבר ולהעיף את הצבא הזה לכל הרוחות, איך הם עושים הכל כדי להוריד את הרצון שלך להיתנדב, למרות שאתה רוצה הכי בעולם ועוד אתה עושה להם טובה! חוצפה....שהיתביישו....לעצמם!! והם קוראים להם הצבא החזק ביותר במזרח התיכון..., ובמה הם חזקים בלהעיף מתנדבים לכל הרוחות...זה כן דברים אחרים לא יודע!

אתה מדבר מעצבים

ואתה באמת מגזים. אבל אני באמת מבין אותך, גם אני עברתי את זה. כל אחד מאיתנו שניסה/ינסה להתקבל לתפקידים היותר נחשקים יתקל בבעיות. כי אי-אפשר להבטיח את השרות שלנו. המפקדים חושבים לעצמם שהם מקבלים "חייל בחצי-משרה" אחד כזה שעושה שירות קצר ויכול להיעלם באמצע אם חלילה יקרה לו משהו. - גם אותם אפשר להבין. מה הסיבה שלא קיבלו אותך? אמרו לך? בכל מקרה, הם לא מבינים כמה רצון יש לנו לתרום ולעזור. בהצחלה לך ואל תתייאש, אם תשקיע ותבליג, תוכל למצוא משהו טוב באותה מידה.

krizler

New member
תשמע....

כתבתי למה...לא נותנים לי! היתקשרו אלי מהיחידה יום אחד ואמרו לי שהם מצטערים והם לא יכולים להמשיך איתי את המיונים...אז שאלתי למה..., שאלתי אם זה משהו שקשור לנתונים שלי..., אז אמרו להפך הנתונים שלך בסדר גמור רק מנהל הגיוס לא אישר לך להמשיך איתנו! ומה עוד יותר מוזר..., היום היתקשרתי אל מנהל הגיוס..., וסוף סוף השגתי אותם משבוע שעבר..., ושאלתי למה הם לא מאפשרים לי להמשיך, אז הם אמרו שמוזר מאוד, והם לא יודעים..., אז מי יודע, סבתא שלי?! ובנוסף הם לא יכולים לאמר לי שאני לא יכול להמשיך בגלל הבעיה הבריאותית שיש לי...כי אני יודע ממקורות שגם ביחידה הזאת משרתים מתנדבים עם אותה הבעיה הבריאותית שלי!

hlvo

New member
תשמע גם אתה...

אם לא שמת לב - העניין ממש מוזר! אם זה היה קורה לי הייתי מתעצבן מאוד והייתי יושב לכל הצדדים על הראש עד שהייתי מקבל תשובות. באיזה יחידה מדובר? האם אין לך את הטלפון שלהם? ואת הטלפון של מנהל הגיוס? תשיג מהם תשובות! ואם "דיבור קטן עם אבא" יכול לעזור, אז למה לא עירבת אותו עדיין? מוווזר העניין

Dizen

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל- איכס. בהחלט מעצבן. רק דבר אחד לא הבנתי- הם לא קיבלו אותך בגלל ההתנדבות? אמרו את זה במפורש? בכל מקרה, עם כל העצבים- אני מניחה שאם התמיינת למסלול כזה יש לך נתונים מאד גבוהים, ותוכל להגיע לתפקיד טוב באותה מידה. וחוץ מזה, תמיד יש את באופציה להלחם
(להלן "גישת יוני"). בהצלחה
יוני נעדרת

סיונתו

New member
למישו יש תמונה../images/Emo35.gif

שנשים על הקרטונים של החלב..... איפה יוני
*חלב* למה באמת אין אייקון של חלב

krizler

New member
אל תדאגי!

דיבור קטן עם אבא..., והוא יזיז את כל העניינים..., לא רציתי לערב אותו בגלל הדרגה הגבוהה שלו, אבל אם זה מגיע לידי..., כך, אז עדיף להיכנס בהם! וזה ממש לא בגלל ההיתנדבות..., להפך היחידה רוצה אותי, אבל הם אומרים שמהל הגיוס לא מאשר לי! ביחידה הזאת משרתים מתנדבים עם אותה הבעיה הבריאותית שיש לי!

Dizen

New member
אז...

ממש לא הבנתי
אם לא בגלל ההתנדבות, אז בגלל מה
מה הנימוק של מנהל גיוס
מי צריך פרוטקציות כשיש קשרים

krizler

New member
קיבלתי תשובה!

מנהל הגיוס אמר שאין לו מושג למה ביחידה אמרו שה לא אישרו לי..., אז עירבתי את הגורמים הגבוהים..., דיברו עם היחידה ואז היתברר שהכל זה באשמתם! אוי לא ידעתי שאפילו יחידת עילית כזאת יכולה להיראות כזאת מטומטמת. בקיצר לטענתם של היחידה..., התכנים שלהם נגמו והם צריכים להיתחדש רק בעוד כמה חודשים טובים לכל היות 8 חודשים..., ולהיתחשב בזה שהגיוס שלי עוד חודש אז אין לי זמן לדברים האלה! אווי..איזה דפוקים..., אפשר לאמר שעשיתי כבר כמעט חצי מהמיונים שלהם ופתאום הם ניזכרים שאין מקום(למתנדבים- כמה אירוני). טוב לא חושב היום היתקשרו אליי מחייל האוויר והיצטערו על הפאשלה שהייתה! ונתנו לי תפקיד אחר..., אומנם לא מעניין באותה המידה אך..., מספק, בערך!

Dizen

New member
קודם כל מזל טוב ../images/Emo13.gif

ובכל זאת זה מוזר: עד כמה שידוע לי מתנדבים הם על-תקניים, אז מה זאת אומרת "נגמרו להם התקנים למתנדבים"
טוב, זה באמת לא משנה. העיקר שאתה מרוצה
אני לא יודעת לקרוא. זה פשוט מדהים.

NiR AbR

New member
גם לי היה מקרה דומה!

אני מבין אותך לגמרי עם התחושות האלה. אבל - אני חושב שכדאי לך להתתעקש לקבל לא פחות ממה שאתה רוצה. ברור שהפעם אם אי אפשר אז אי אפשר, אבל סתם בכלליות. ואתה מוזמן לקרוא את הביקרות שלי על ההתנהלות הזאת בטאגליינס.

למעלה