איזה צבעים כדאי ?

morsh17

New member
איזה צבעים כדאי ?

אני משנה ת'חדר, בעיקר מבחינת הצבעים וגם קונים לי מיטה חדשה ואני מתלבטת באיזה צבעים כדאי לי לעצב ת'חדר ועל סמך זה גם באיזה צבע לקנות את המיטה ? יש את הכחול-ירוק-תכלת שזה שילוב יפה וגם רוב החדר שלי כחול ככה שזה יתאים. ויש את האדום-בורדו שזה יותר רומנטי ובוגר. מה לדעתכם יותר מתאים לחדר של בת 17 (עוד מעט 18) ? הכחול-ירוק לא ילדותי מדי ?

DizzyMissLizzy

New member
לכי על אדום-בורדו !!!

זה הרבה יותר בוגר ונשי בשביל עלמה צעירה כמוך. לפני כשבועיים ריהטנו את החדר של הבת בשילוב של אפור-חום בהיר עם בורדו. שמנו לה מזרון בעובי 14 ס"מ (על גבי מיטת במה) בצבע בורדו עם הדפסים של אותיות יפניות בשחור. יצא מדהים ובוגר. הבת כרגע אמנם רק בת 12.5 אבל, כשבחרנו את הרהיטים חשבנו לטווח ארוך. אגב, הבת לא השתתפה בבחירת הרהיטים, כדי שטעמה הנוכחי לא ישפיע. והיא אוהבת מאד את התוצאה הסופית. יש גם תמונות אם תרצי.

melodynoa

New member
זה אישי...

האמת אדום-בורדו, זו העדפה שלי, וזה גם מאוד סקסי. אני הייתי עושה או שני קירות נגדיים (הרחבים יותר) בבורדו, או שני קירות סמוכים (שאין בהם חלון), או 3 בורדו, או 1 בורדו (שאין בו חלון). ואת השאר בקרם. אפשרות אחרת היא שני שליש ושליש. כשמלמטה הבורדו. או שליש בורדו ושני שליש קרם, או שני שלי בורדו (מהרצפה) ושליש קרם. למראה גדול יותר של החדר, אן יש צורך, השתמשי בשליש העליון בבורדו, את השני שליש התחתונים השאירי בצבע ניטרלי בהיר, ואת הרצפה כסי בשטיח כהה, אפור, אפור-כחול או בורדו לדוגמא. אם תוכלי לצרף תמונות, יהיה יותר קל. אולי תחפשי לך קודם רהיטים שאת אוהת במיוחד ואז תחליטי באיזה צבע לצבוע. אל תצבעי לפני שהחלטת על רהיטים, ואל תקני רהיטים אם לא בדקת אם הצבע שמתאין להם גם מתאים לך. בהצלחה, ומחכים לתמונות. את בהחלט יכולה כבר ללכת על מראה בוגר. אל תשכחי שמצעים יכולים לעשות הרבה הבדל, להשלמת המראה. בתחום הזה, יש הרבה מצעים בגווני תכלת-תורכיז-ירוק.

למעלה