איזה צבעים לבגד ים הולכים השנה???

SwEeTy BaBe

New member
איזה צבעים לבגד ים הולכים השנה???

אני מתה כבר לקנות בגד ים ואני ממש לא יודעת על איזה צבע ללכת.. חשבתי על הגוון הורוד אבל זה כבר פסה כל הצבעי ברבי האלה לא??? בא לכם לייעץ לי על משהו?? הצבע עור שלי לטיני כזה..... לא כהה אבל גם לא בהיר

una chiqita

New member
אני הייתי הולכת על שחור

אבל כל אחד והטעם שלו.. יש עכשיו קולקציה מאוד יפה של בגדיי ים מכל הצבעים.. לכי לפי הטעם שלך ומה שיותר מתאים לך.. ולמה גם ורוד יפה.....

i l0ve u

New member
הייי../images/Emo123.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

גם אני רציתי בגש ים ורוד! אבל ראיתי בגד ים ורוד {ורוד בזוקה יעני יפה לא בהיר} עם שחור... ורציתי בכאלה צבעים....... אני בהירה אז מתאים לי שחור..............ועם הורוד מסטיק הזה זה יוצא מזה פצצה אבל אני לא זוכרת איפה ראיתי את זה {בעעע איזה סנילית!} אז אני לא יודעת מאיפה לקנות.....
מה זה כולם רוצים בגד ים ורוד בזמן החרון?! ובאמת אסתי מעניין איזה צבע מתאים לך.... כי יעני את לא כהה ואת גם לא בהירה יש לך כזה באמצע אז איזה צבע לדעתכם יפה לכזה גוון עור?? יעני לטל ונילי ואלה יפה לבן,כתום וכל הצבעים האלה לבגד ים שממש אהבתי על כהים ולבהירים יפה שחור ועוד כל מיני צבעים................ לפי דעתי את יכולה לשים איזה צבע שבא לך... אני במיוחד אוהבת בגדי ים שמושכים צומי יעני כתום,ורוד.........

למעלה