איזה צבע של ספות יתאים?

mini4

New member
איזה צבע של ספות יתאים?

פונה אליכם כאל אנשי מקצוע, קנינו מזנון מודולרי, בתמונה רואים דגמא של צבע וסגנון (הזמנו רק את השידה המעוגלת לטלויזיה, ויטרינה גבוהה ועוד ארונית לוידאי וכו', לא את כל הסט). איזה צבע של בד/עור לבחור לספות? אציין גם שהקירות בסלון הם בצבע שמנת, יש הרבה אור (ויטרינה על כל הקיר ומרפסת שמש), בפינת אוכל יש שולחן בצבע זהה והריפוד של הכסאות בצבע בז'-שמנת. תודה

brunu

New member
איפה קנית את המזנון?

וכמה עלה אם אפשר לשאול

mini4

New member
אני עוד פעם מציינת שלא קניתי בדיוק

את אותם הפריטים שבתמונה, אלא בחרתי לפי הצרכים שלי. החנות היא 22design - יש סניפים בכל הארץ, פרטים בכתובת www.22design.net רק חייבת להגיד שהשרות לאחר קניה שלהם לא משהו... המחיר של המזנון שלי היה 10000 ש"ח (הם לא זולים, אבל אהבתי את הסגנון ויש למצוא אותם רק אצלם, זה תוצרת איטליה אם אני לא טועה)

מיני, אני באופן אישי

מאוד מאוד אוהבת שילובי שמנת-בז' עם בורדו/אדום יין. אצלי לדוגמא הסלון צבוע בווש בגוון שמנת-בז', קיר אחד בבורדו, וילונות שמנת ומעליהם בכל צד כנף מקופלת גם בבורדו, ספות שחורות ושטיח בורדו. שולחן סלון, מזנון, פסנתר ומעקה מדרגות לקומה העליונה בצבע די זהה לזה ששלחת. אני מאוד משוחדת כי עבדתי המון עד שהגעתי לתוצאה שרציתי, אבל אני פשוט מטורפת על התוצאה ושילובי הצבעים. סתם רעיון שאולי ימצא חן בעיניך...
בהצלחה

mini4

New member
תודה../images/Emo13.gif

אני חשבתי פעם על ספות בבורדו, נראה לי מוסיף הרבה צבע לסלון. צריך לחשוב...

mini4

New member
גם צבע זהה לזה של המזנון?

או שכדאי ליצור קונטרסט? חשבתי על בז' אבל נראה לי לא פרקטי...

למעלה