איזה צחוקים ....

tipo2004

New member
איזה צחוקים ....

לי אמרו שכל המת ליצעוק מפחידים! הם כאלה מצחיקים... קבלו תמונה שמצאתי על מת ליצעוק 3

tipo2004

New member
אבל............

בכל מיקרה פרדי קרוגר לשילטון!!! חחחח היתי חיבת ליכתוב את זה!!!

tipo2004

New member
חחחחח

מת ליצעוק זה כזה מצחיק!!! חוץ מ-2 הוא טוב אבל הוא הכי גרוע מבן ה- 3 הכי טוב זה הראשון וה- 3 חחחח מתה עליהם!!!! אבל.....

yamity1

New member
את יכולה פעם הבאה..

לכתוב את כל התגובות שלך באותה הודעה..?

tipo2004

New member
חחחחחחחחח

אני יודעת פשוט היה לי נורא כיף ליכתוב...... לאדעת למה אבל היתלהבתי.. חחחחח סורי אל תהרגו אותי!!!! חחח אל תיכעסו!!!!

למה כאילו../images/Emo35.gif זו סידני

השחקנית אנה פאריס פשוט צבעה לבלונד לתפקיד שהיה לה לפני מת לצעוק 3 ( הסרט "חתיכה של הפתעה")

זה חתיכה בהפתעה וזה סרט ממש טוב...

ואני ממש אוהבת תמת לצעוקים... "האהבה והדאגה שלכם החזירו אותי... לעולם לא אצטרך להרוג שוב.." "באמת" "לא.. סתם עבדתי עליכם" חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!! זה סרטים קורעים מומלץ מאוד במיוחד 3 ו-1

yamity1

New member
באמת סרטים קורעים..

אבל לפי דעתי 1 ו-2 הכי טובים.. עוד מעט מגיע מת לצעוק 4 דרך אגב..

elenwee

New member
לא נכון...

זה הצבע שער הטבעי שלה (בלונד) אגב הם עשו טעות נוראה כשהם סילקו מהקאסט את ריי ושורטי (האחים שאון ומלון וייאנס או איך שכתובים את זה). הם בעצם יצרו את כל המת לצעוק הזה! ושורטי הוא הדמות האהובה עלי! בקיצור שורטי לשלטון!!! כולם ללכת ללחסל את הליידי!, זה עם שורטי אהובי! שורטי לשלטון!!! צירפתי גם תמונה (סליחה שהיא באיכות גרועה). הכי מצחיק זה הראשון והשני והשלישי פחות אני מקווה שברביעי הם יחזירו את שורטי והכל ישתנה!!!.

Herzeleid

New member
מת לצעוק 3 שולט !!../images/Emo58.gif

לא ראיתי ת'ראשון אז מתוך 2 הסרטים שראיתי הוא הטוב ביותר
אפילו לא צחקתי בגלל הסרט עצמו אלא כשראיתי את זה נזכרתי בסרטים המקוריים ואיך שצחקתי בהם ובגלל זה נקרעתי כל הסרט-מוזר למשל ב'אחרים' צחקתי מהקטע החולני של אן שאימא שלה חשבה שזאת הזקנה..אז כשהיה הקטע עם מייקל ג'קסון נזכרתי בזקנה ונקרעתי מצחוק.. וגם הקטעים עם סמארה והלוויה של חברה של סידני היו קורעים :) האממ..ומתי יוצא מת לצעוק 4?!לא שמעתי על זה כלום

yamity1

New member
תראי את הראשון..

הכי מצחיק.. ובחלק מהאתרים כתוב שלא ידוע מתי יוצא 4.. בחלק כתוב 2005.. ובחלק כתוב "Fall, 2004" שאין לי מושג מה זה אומר..

למעלה