איזה צ'ט

איזה צ'ט

איזה צ'ט פתחתם אף אחד לא ניכנס. מיקי מקרה לך ביצ'ו. תעיר את הצעצועים

mike sp

New member
כמו שאמרתי...

אפשר לקבוע יום ושעה וניפגש כולנו בצ'אט

Miri 3

New member
שלום מניאק ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

התשובה היא מפני שכולם נכנסים לצ'ט הבסיסי של תפוז. בעצם הם תמיד שם, בוקר צהריים וערב. דרך אגב- אתה באמת מניאק?

Miri 3

New member
../images/Emo6.gif חחחחח ליאל , את תמיד מפתיעה

את תמיד מצליחה להפתיע אותי מחדש , חחח גוגו מה איתך? מה קורה?

Miri 3

New member
../images/Emo8.gif למה פגעתי?

חחח, אתה מתכוון לעשות לי זריקה במקרה?? תדע לך שאני מאוד מפחדת עד היום מהדברים האלה. אז הנה קח דובי חמודי אולי לזריקה שלו אתה תסכים חחחח

present

New member
אמממ....מה אם אני אומר...

יאללה 2לגןן? זה נחש2? יו אני כ2ר לא רואה ת'ח2רים וח2רות הק2ועים, מה אתכם חאלחו? אה רציתי לאחל מזל"ט לאלה שככה גדלו להם 2שנה, אל דאגה הזיקנה עוד רחוקה ממכם, אז המון 2רכות ואיחולים..
ואיפה מריקה? איפה פלפלה השטרולה 2לאט? מזה? כולם נעלמו יחד? ואפילו לא אמרו לאן? טופ יאללה אנשים הייתי פה

e s c a d a

New member
נוריייייי../images/Emo8.gif

היי מותק מה המצב בובה? ואי כמה זמן לא דיברנו אני לא נאבדתי מותק אצלי הכל בסדר את יודעת שיגרה כזאת U KNOW THE OLD SAME THING NOTHING WANTS 2 CHANGE AND ITS SAD
המון זמן לא דיברנו..למה שלא תבואי לבקר איזה פעם ונצא לאן שהוא אני מתה לפגוש אותך כבר תראי כמה אנחנו מדברות בטלפון ואנחנו לא יודעות איך כל אחת נראית יאללה בובי אני זזתי לנקות את הבית ובהזדמנות זו אברך את ארייייייייייי המון המון מזל טוב עד 120 מאחלת לך אושר בריאות הרבה אהבה והגשמת חלומות ואני הייתי פה ביייייייייייייי מריקה e s c a d a

present

New member
מריקוש יה מלאכית

תגעגעתי, ואני 2אמת רוצה לראותך נשמה, כי את משהו, מקווה שייצא, את גם מוזמנת..., 2כל מקרה יאללה 2לגןןן ו2טח ה2ית שלך עכשיו צ'צקריהל2ולי... פחחח אמממ...מה עוד מה עוד, תשמרי על קשר אלא מה חי חו חה

פלפלת 19

New member
אני כאן שטרווו../images/Emo24.gif

תגעגעתי אלייך מאוד נור כדאי שאת תתעוררי זה שאת נעלמת יטס יור ביזנסס אני תמיד כאן תשאלי את כולם מתנחלת בנט
את יכולה למצוא אותי ואגב אני ניכנס לפורום לא הרבה בגלל זה מידי פעם אני רואה שאת רושמת כאן מלא 2לעעטטט 2לעטט 2לעעטטט
אז שיהיה לך חורף גשום וקר
אבל שתהיי בריאה תמיד ביי מאמו'ש מטורללת חולה בגללך תמידדדד
קפצי לבקר כחבהה יאללה ביי נוריתת
נ.ב: ר
ע
ש
ששששששששששששששששששששששששששששששש רק בשבילךך

present

New member
שטרולה מאמי

יו איזו מתוקית, גמני תגעגעתי, גו איפה ה2לגנים? הקיצר אני עכשיו יהיה 2נט לכמה דק, אז הצטרפי

למעלה