איזה ציוד יש לבצפר אצלכם?!

טוי בוי

New member
איזה ציוד יש לבצפר אצלכם?!

סמנו ב-
או ב-
איזה שמיכות וכמה? כמה ראושית? כמה אוכפים. כמה פדים וספוגים? יש לכם בבצפר שרשראות? יש לכם בבצפר גרמניות? כמה חבלי לונג' יש בבצפר? כמה שוטי לונג' יש? כמה שוטים ספייר לילדים יש? יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה. יש דורבנות? יש כסדות? יש חלקי חילוף לראשיות בית, רכיבה ואוכפים? יש מגנים? יש ראשיות בית? יש חבלים? יש חבלי חציר? יש תרופות? יש בנדג'ים? יש פדים לבנדג'ים? יש שמבון? יש מושכות צד? יש חבלי הובלה? יש חזיות? יש דברים ספייר? יש מתגים ספייר? יש סבון? יש קונדישינר? יש שמן תינוקות? יש פולידין וחומרים נגד גרדות? יש שמנים לפשרסות? יש קטרן? יש מברשות לדילול הרעמה? יש ספריי נגד זבובים? יש מרטינג היילים? יש סוכר? יש תגים לציוד? יש גירים? אתם יכולים להוסיף עם יש לכם.. יש לכם סוסים עם מרטינג הייל? יש לכם סוסים עם מתג מיוחד? יש לכם סוסים עם מגנים מיוחדים או בנדג'ים? יש לכם סוסים עם בעיות ברגליים? יש לכם סוסים עם גרדות? יש לכם סוסים עם בעיות גב? יש לכם סוסים גזעיים? יש לכם סוסים מבתי גידול בחול? יש לכם סוסים שצריכים אוכף או ראשיה מיוחדת? יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות? יש לכם סוסים עם בעיות לב? יש לכם סוסים שחולים בדרך כלל בקוליק? יש לכם סוסים שאסור להם לקפוץ? כמה סוסים יש לכם בבצפר? כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה? קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיוחת של מישהו מסיוים? איזה סוסים הם ללונג'ים של המתחילים? איזה סוסים הם לילדים המתחילים שיצאים מהלונג'? איזה סוסים הם למתקדמים בקפיצות? איזה סוסים הם למתקדמים בדרסאג'? איזה סוסים הם למתחילים בקפיצות? איזה סוסים הם למתחילים בדרסאג'? מי מדריך מה אצלכם בחווה? כמה מדריכים יש? ומתי הם מלמדים? ובני כמה הם?

animals lover

New member
וואוו-זה ארוך...אני אענה../images/Emo107.gif

איזה שמיכות וכמה? שמיכות ווסטרן-יש משהו כמו 11...יש אחד לכל סוס וכמה רזרבי. כמה ראשית? כנ"ל. כמה אוכפים? כנ"ל. כמה פדים וספוגים? 0 (ווסטרן...) יש לכם בבצפר שרשראות? אממ...איזה שרשראות?... יש לכם בבצפר גרמניות? לא. כמה חבלי לונג' יש בבצפר? לא ספרתי...יש כמה... כמה שוטי לונג' יש? כנ"ל. כמה שוטים ספייר לילדים יש? (תתחשבו בווסטרן!) יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה. לא ספרתי....יש מגרדת ברזל, מברשת גומי רכה, מברשת קשה... יש דורבנות? יש. יש קסדות? יש. יש חלקי חילוף לראשיות בית, רכיבה ואוכפים? יש. יש מגנים? אין... יש ראשיות בית? ברור!!! יש חבלים? ברור שכן!!! יש חבלי חציר? כן... יש תרופות? יש! יש בנדג'ים? אין. יש פדים לבנדג'ים? יש. יש שמבון? אין. יש מושכות צד? אין... יש חבלי הובלה? החבלים שקושרים לראשיית בית? יש. יש חזיות? אין. יש דברים ספייר? ברור שיש! יש מתגים ספייר? יש. יש סבון? יש. יש קונדישינר? יש! יש שמן תינוקות? יש שמן זית... יש פולידין וחומרים נגד גרדות? יש! יש שמנים לפרסות? שמים שמן זית.... יש קטרן? אממ...מה זה קטרן?.. יש מברשות לדילול הרעמה? לא. יש ספריי נגד זבובים? יש-ויש גם מלכודות זבובים! יש מרטינגלים? אין. יש סוכר? מדי פעם מפנקים את הסוסים בקוביות סוכר... יש תגים לציוד? לא-אבל לכל סוס יש את הציוד שלו! יש גירים? ???? יש לכם סוסים עם מתג מיוחד? לא... יש לכם סוסים עם מגנים מיוחדים או בנדג'ים? לא... יש לכם סוסים עם בעיות ברגליים? יש את ברנדי-סוסה בת 23 או משהו כזה וקצת כואבות לה הרגליים-היא תצא בקרב לפנסיה... יש לכם סוסים עם גרדות? לא! יש לכם סוסים עם בעיות גב? לא! יש לכם סוסים גזעיים? כן-יש לנו את יוקון-קווטר הורס גזעית! היו לנו פעם גם פיינטית גזעית, אפלוסה וערביה גזעיים! יש לכם סוסים מבתי גידול בחו"ל? לא שידוע לי... יש לכם סוסים שצריכים אוכף או ראשיה מיוחדת? לא. יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות? חוץ מתילוע וחיסונים תקופתיים? לא. יש לכם סוסים עם בעיות לב? לא יש לכם סוסים שחולים בדרך כלל בקוליק? עכשיו לא-פעם היה... יש לכם סוסים שאסור להם לקפוץ? לא קופצים אצלינו-ווסטרן!!! כמה סוסים יש לכם בביצפר? בד"כ 9 אבל לפעמים 10. כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? 0!!! ווסטרן!!! כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה? כולם-כי זה בי"ס ווסטרן! קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיחות של מישהו מסיוים? לא... איזה סוסים הם ללונג'ים של המתחילים? אין סוס קבוע...ברנדי הייתה הרבה פעמים.... איזה סוסים הם לילדים המתחילים שיצאים מהלונג'? כולם! איזה סוסים הם למתקדמים בקפיצות? איזה סוסים הם למתקדמים בדרסאג'? איזה סוסים הם למתחילים בקפיצות? איזה סוסים הם למתחילים בדרסאג'? התשובה לכל השאלות האלו-אף אחד!!!!! אצלינו רוכבים ו-ו-ס-ט-ר-ן!!! מי מדריך מה אצלכם בחווה? ראובן זמורה. כמה מדריכים יש? ומתי הם מלמדים? ובני כמה הם? בעיקרון יש רק את ראובן-אבל יש גם כאלה שעברו קורס מדריכים צעירים אז הם באים לעזור ולפעמים מדריכים ילדים קטנים.... *לא עניתי על השאלות לגבי החווה בכפר שמואל-כי אני עוד לא מכירה את המקום...*

Shai Felton

New member
עונה../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

סוסי בצפר איזה שמיכות וכמה?
לכל סוס יש שמיכה משלו. כמה ראושית?
לכל סוס יש ראשיית בית/רכיבה משלו. כמה אוכפים.
לכל סוס יש אוכף משלו. כמה פדים וספוגים?
יש לכם בבצפר שרשראות? מה זאת אומרת? יש לכם בבצפר גרמניות?
כמה חבלי לונג' יש בבצפר?
כמה שוטי לונג' יש?
כמה שוטים ספייר לילדים יש?
לא יודעת כמה....
יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה.
לכל סוס יש מברשות משלו... יש דורבנות?
רק למי שצריך... יש קסדות?
ברור יש חלקי חילוף לראשיות בית, רכיבה ואוכפים?
כן הרבה... יש מגנים?
יש ראשיות בית?
יש חבלים?
יש חבלי חציר?
יש תרופות?
יש בנדג'ים?
כל הסוסים אבל עם מגנים, אבל יש בחווה, משתמשים בזה רק אם ממש צריך... יש פדים לבנדג'ים?
יש שמבון?
רק ל-2 סוסות משתמשים בזה. יש מושכות צד?
הרבה יש חבלי הובלה?
יש חזיות?
יש דברים ספייר?
יש מתגים ספייר?
יש סבון?
יש קונדישינר?
יש שמפו יש שמן תינוקות?
יש פולידין וחומרים נגד גרדות?
יש שמנים לפשרסות?
יש קטרן?
יש מברשות לדילול הרעמה?
יש ספריי נגד זבובים?
יש מרטינג היילים?
יש סוכר?
יש תגים לציוד?
יש גירים?
אתם יכולים להוסיף עם יש לכם.. יש לכם סוסים עם מרטינג הייל?
כן, בקפיצות רוב הסוסים עם זה יש לכם סוסים עם מתג מיוחד?
לא ממש....אני לא בטוחה. יש לכם סוסים עם מגנים מיוחדים או בנדג'ים?
לגבע היה כ יהיו לו בעיות ברגליים, אבל בתכל'ס כרגע אין לאפ'חד. יש לכם סוסים עם בעיות ברגליים?
לגבע היה...כרגע אין יש לכם סוסים עם גרדות?|
2סוסים.. יש לכם סוסים עם בעיות גב?
לכפיר יש קצת...זה לא ממש בעיות... יש לכם סוסים גזעיים? לא חושבת
יש לכם סוסים מבתי גידול בחול?
יש לכם סוסים שצריכים אוכף או ראשיה מיוחדת?
לכל סוס מותאם מה שהוא צריך ומתאים לו יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות?
יש לכם סוסים עם בעיות לב?
גבע
היה
יש לכם סוסים שחולים בדרך כלל בקוליק?
יש לכם סוסים שאסור להם לקפוץ?
כמה סוסים יש לכם בבצפר? 7 כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? כולם קופצים כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה?
קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיוחת של מישהו מסיוים? גבע מת אבל לא מחוסר של שומדבר, הוא היה זקן וחולה מאד, אז הרדימו אותו
איזה סוסים הם ללונג'ים של המתחילים? רקפת איזה סוסים הם לילדים המתחילים שיצאים מהלונג'? כפיר, אוטי, רקפת איזה סוסים הם למתקדמים בקפיצות? תלוי, אוטי, גיל, קטקט... איזה סוסים הם למתקדמים בדרסאג'? גיל, קטקט, רקפת, ענבר... איזה סוסים הם למתחילים בקפיצות? כפיר, אוטי, רקפת(?) איזה סוסים הם למתחילים בדרסאג'? כנ"ל מי מדריך מה אצלכם בחווה? נעם כמה מדריכים יש? 1 ומתי הם מלמדים? כמעט כל יום בשלוש עד שש ובני כמה הם? 43 נראה לי
לא סגורה על זה.....

טוי בוי

New member
בעעע....

איזה שמיכות וכמה? יש כל מיני שלמות ובצורה של האוכף. כמה ראשיות? אםם 14 לסוסים שעובדים ו2 ספייר. כמה אוכפים? 14 לסוסים שעובדים ו-4 למלע בחדר ציוד ספייר ו-4 על המחורים...ספייר כמה פדים? 13 לסוסים בבצפר כי טוי בוי לא צריך ועוד 2 ספייר. יש לכם בבצפר שרשראות? כן 2. יש לכם בבצפר גרמניות?
כן 2 שחור ולבן לטוי בוי ללונג'. כמה חבלי לונג' יש לכם בבצפר? 5. כמה שוטי לונג' יש לכם בבצפר? 2. כמה שוטים ספייר יש לילדים בבצפר? בסביבות ה-1 או 2 או 0... יש מברשות?
כן יש מגרדות קפיציות, מדללל, מוריד מים, קשות, רכות, פנים, מגרדת ברזל, מנקי פרסות, כפפה... יש דורבנות?
יש כסדות?
יש חלקי חילוף לראשיות רכיבה, בית והאוכפים?
יש מגנים?
לכל הסזוסים שקופצים יש מגנים ולחלק מאלו שעושים לונג' ופוגעים ברגליים ויש ספייר כי לא כולם צריכים. יש ראשיות בית?
לכול סוס וסוסה! יש חבלים?
יש חבלי חציר?
יש תרופות?
יש בנדג'ים?
יש פדים לבנדג'ים?
יש שמבון?
יש מושכות צד?
יש חבלי הובלה?
יש חזיות?
יש דברים ספייר?
יש מתגים ספייר?
יש סבון?
יש קונדישינר?
יש שמן תינוקות?
יש שמנים לפרסות ?
יש קטרן?
יש מברשות לדילול הרעמה?
יש ספריי זבובים?
יש מרטינג היילם?
יש סוכר?
יש תגים לציוד?
יש גירים?
יש גומיות?
יש לכם סוסים שצריכים מרטינגהייל?
יש לכם סוסים עם מתג מיוחד?
יש לכם סוסים עם מגנים מיוחדים או בנדג'ים?
לג'רי יש פעמונים. יש לכם סוסים עם בעיות ברגליים?
גלורי כי הוא מבוגר, אנדרו פתח תברך, שוקי קרע את הגיד. יש לכם סוסים עם גרדות?
לצערי....יש להמלט, טוי בוי וסידני... יש לכם סוסים עם בעיות גב?
גרייט סוסה מבוגרת, היתה של עדי אפשר להבין את מקור בעיות הגב.... יש לכם סוסים גזעיים?
גלורי הנובר. יש לכם סוסים מבתי גידול בחול?
קלייד מבית גידול בגרמניה...אבל את טוי בוי הביאו מחול לא יודעת יותר מזה... יש לכם סוסים שצריים אוכף או ראשיה מיוחדת?
קלייד צריך אוכף מסוים כי האוכפים היו נופלים לא על הגבנון כל הזמן כי יש לו גבנון מאוג גדול אבל פרנקי קנה עכשיו אוכף טוב בול על קלייד! מיוחד בשבילו! וג'רי צריך פלאש. יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות?
גרייט עם היא עובדת וחם לה מידי היא נהית חולה בקוליק... יש לכם סוסים שאסור לקפוץ איתם?
ג'רי בגלל שהוא פפפסיכי!!!! כמה סוסים יש לכם בבצפר? 14. כמה סוסים שקופצים יש לכם בבצפר? כעיקרון כולם אבל לא קופצים עם גרייט כי היא לא עושה קאנטר ועם ג'רי כי הוא פסיכי ועם אנדרו כי הוא מסכן ויש לו 3 רגלים לא משהו ויהודית כי היא זקנה ועם המלט כי הוא פסיכי ועם גלורי כי הוא מבוגר ושוקי כי הוא לא עובד הרבה זמן וכי הוא קרע את הגיד. אבל עם יהודית אנדרו וגלורי זה לא נורא לקפוץ איקס ללמד ילגים לקפוץ...אבל לא יותר מאפרייט של 70... כעיקרון הסוסים שקופצים הם: טוי בוי, ג'סיקה, רמבו, סילבר, סידני, קלייד ומוגלי. קרה שסוס מת מחוסר בטיחות של מישהו?
זה עד היום כולם כועסים עליו!! יש מישהו שיצא עם פריסטיז
לטיול באחד מבקרי שיש והוא הסתבך בחוט תייל איכשהו והיו צריכים להרדים תסוס אחרי חודש שאני וסמי טיפלנו בו כמעט כל יום! אבל לפחות אותו בן אדם עזר בהוצאות הכספיות על הוטרינר והתרופות הוא שילם כי לא היה לו נעים....חבל הסוס הזה היא כזה יפיוף! הוא היה הולנדי לבן עם נקודות קטנות חומות והוא לא משוה אהב אנשים ואני הצלחתי להתקרב עליו ובאותו יום היתי אמורה פעם ראשונה לרכב עליו אז הוא נפצע.. אני היתי איתו כל אותו היום ובקושי עבדתי באורווה... כל כך אהבתי את הסוס הזה אתם פשוט לא יודעים כמה! אני כל הזמן בוכה בגלל עדיין! זה היה לפני שנה!!
הסוסים ללונג'ים הם: המלט, יהודית ,טוי בוי, ג'סיקה, גרייט. הסוסים למתחילים אחרי הלונג' הם: אנדרו, גרייט, גלורי, המלט, יהודית ,ג'סיקה, סידני, מוגלי. הסוסים למתחילים קפיצות הם: סילבר, רמבו, ג'סיקה, סידני. הסוסים למתחילים בדרסאג' הם: סידני, רמבו, סילבר, גרייט... הסוסים למתקדמים קפיצות הם: סידני, מוגלי, קלייד, טוי בוי, ג'סיקה, רמבו, סילבר. הסוסים למתקדמים דרסאג' הם: ג'רי, טוי בוי, סילבר, רמבו, סידני.. המדריכים בחווה הם: רנה, נועם, אושרת, אביעד, שירית וגור. הגילים. גור- אני חושבת 25. אביעד- 21 וחצי. אושרת- אני לי מוסג! שירית- 30 פלוס. פרנקי- 46. רנה- בסביבות ה-20-30. שעות לימוד: גור- כל יום כל היום. אביעד- שני רביעי ושישי כל השעות. שירית- בקרים חוץ משני. אושרת- צהריים חוץ מרביעי. רנה- קובעים איתה. מה הם מדריכים? רנה- דרסאג'. גור- קפיצות ודרסאג'. אושרת- קפיצות ודרסאג'. שירית -קפיצות ודרסאג'. נועם- קפיצות.

עונה!

איזה שמיכות וכמה?
אממממ נדמה לי 12. 6 ישנות ו6 חדשות. כמה ראושית? 6 כמה אוכפים.6 כמה פדים וספוגים?לא יודעת יש לכם בבצפר שרשראות?
יש לכם בבצפר גרמניות? לא גרמניות פשוט שמים עוד זוג מושכות. כמה חבלי לונג' יש בבצפר? 1 כמה שוטי לונג' יש?1 כמה שוטים ספייר לילדים יש? אין... יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה. אמ יש איזה 4 ויש קשות, רכות כיאלו מכל דבר 4. ויש מברשת לשער איזה 2 נדמה לי. יש דורבנות? כן איזה 3 זוגות יש כסדות? כן וואו מלא. יש אויל איזה 20. פחות או יותר. יש חלקי חילוף לראשיות בית, רכיבה ואוכפים? לא יודעת. יש מגנים? כן. יש ראשיות בית? כן יש חבלים?כן יש חבלי חציר? כן יש תרופות?כן יש בנדג'ים?כן יש פדים לבנדג'ים?לא יודעת אל נדמה לי. יש שמבון?לא יש מושכות צד?לא יש חבלי הובלה?כן יש חזיות?כן יש דברים ספייר?לא נראה לי יש רק שמיכות ספר. יש מתגים ספייר? כן יש סבון?כן יש קונדישינר?כן יש שמן תינוקות?כן יש פולידין וחומרים נגד גרדות?כן יש שמנים לפשרסות?לא יש קטרן?כן יש מברשות לדילול הרעמה?לא יש ספריי נגד זבובים?לא יש מרטינג היילים? כן יש סוכר?לא יש תגים לציוד? כן יש גירים?לא אתם יכולים להוסיף עם יש לכם.. יש לכם סוסים עם מרטינג הייל? כן, ניק, גיזמו יש לכם סוסים עם מתג מיוחד? אמממממ יש את שחר עם טוויסטד וואיל דק. יש לכם סוסים עם מגנים מיוחדים או בנדג'ים? לא אולי שחר באימונים שהיו לו לרינינג אבל כבר לא. יש לכם סוסים עם בעיות ברגליים? כן סול הסוסה החדשה. יש לכם סוסים עם גרדות? כן יש לכם סוסים עם בעיות גב? יש לכם סוסים גזעיים?לא יש לכם סוסים מבתי גידול בחול?לא יש לכם סוסים שצריכים אוכף או ראשיה מיוחדת? אממממ לא יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות? לא יש לכם סוסים עם בעיות לב?לא יש לכם סוסים שחולים בדרך כלל בקוליק? אממממ לא אבל פ]עם אחת שון נדבק בקוליק אבל הוא כבר לא אצלנו. יש לכם סוסים שאסור להם לקפוץ? אנחנו אל קופצים. כמה סוסים יש לכם בבצפר? 6 כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? אנחנו לא קפצים כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה? אנחנו לא קופצים קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיוחת של מישהו מסיוים? כן. יסמין מתה מקוליק. וסהר נגנב ומת בואדי אבל סהר זה היה סתם מקרה כי ראו שהוא פצוע. איזה סוסים הם ללונג'ים של המתחילים? גיזמו איזה סוסים הם לילדים המתחילים שיצאים מהלונג'? כולם חוץ משחר. איזה סוסים הם למתקדמים בקפיצות? נחנו אלא קופצים איזה סוסים הם למתקדמים בדרסאג'? אנחנו לא עושים דרסאג'. איזה סוסים הם למתחילים בקפיצות?אנחנו אל קופצים איזה סוסים הם למתחילים בדרסאג'?אנחנו אל עושים דרסאג' מי מדריך מה אצלכם בחווה? רותי, גילי, שרון (הוא בן) כמה מדריכים יש? 3 ומתי הם מלמדים? עדיין אל יודעת רק שנה הבאה כיאלו בשנת הלימודים יגידו לנו. ובני כמה הם? מה אני נכנסת לחיי הפרטיים? טוב גילי נדמה לי 20 ומשהו ורותי 40 ומשהו או50 ושמהו.

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

איזה שמיכות וכמה? הרבה כמה ראושית? 20 או יותר כמה אוכפים. משהו כמו 15-20 כמה פדים וספוגים?
יש לכם בבצפר שרשראות?
יש לכם בבצפר גרמניות?
כמה חבלי לונג' יש בבצפר? 4 כמה שוטי לונג' יש? 2-3 כמה שוטים ספייר לילדים יש? אין... יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה. כן. 5 קשות, 5 רכות או יותר... יש דורבנות? כן. בערך 3 יש כסדות? כן. יש חלקי חילוף לראשיות בית, רכיבה ואוכפים? כן יש מגנים? כן יש ראשיות בית? כן יש חבלים? כן יש חבלי חציר? כן יש תרופות? כן יש בנדג'ים? לא יש פדים לבנדג'ים? לא יש שמבון? לא יש מושכות צד? לא יש חבלי הובלה? כן יש חזיות? כן יש דברים ספייר? כן יש מתגים ספייר? כן יש סבון ? כן יש קונדישינר? כן יש שמן תינוקות? לא יש פולידין וחומרים נגד גרדות? כן יש שמנים לפשרסות? לא יודעת יש קטרן? לא יש מברשות לדילול הרעמה? לא יש ספריי נגד זבובים? כן יש מרטינג היילים? כם יש סוכר? לא יש תגים לציוד? כן יש גירים? מה???? אתם יכולים להוסיף עם יש לכם.. יש לכם סוסים עם מרטינג הייל? יש לכם סוסים עם מתג מיוחד? פעם היה- טוויסטד.... יש לכם סוסים עם מגנים מיוחדים או בנדג'ים? נראה לי שלא... יש לכם סוסים עם בעיות ברגליים? לא יש לכם סוסים עם גרדות? לא יש לכם סוסים עם בעיות גב? לא יש לכם סוסים גזעיים? כן. בוגיס פלאש באק- קווטר, נרקיס- קווטר, מק- אפלוסה, אקו- פיינט, בוגילינה- קווטר, אוליבר- שייר, פנטום- טורוברייד, לרה- קווטר, ומרי- קווטר. יש לכם סוסים מבתי גידול בחול? יש לכם סוסים שצריכים אוכף או ראשיה מיוחדת? לא יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות? לא יש לכם סוסים עם בעיות לב? לא יש לכם סוסים שחולים בדרך כלל בקוליק? לא כמה סוסים יש לכם בבצפר? 6-7 כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה? קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיוחת של מישהו מסיוים ?לא איזה סוסים הם ללונג'ים של המתחילים? איזה סוסים הם לילדים המתחילים שיצאים מהלונג'? מי מדריך מה אצלכם בחווה? עינת ועוז כמה מדריכים יש? 2 ומתי הם מלמדים ?כל יום ובני כמה הם? עינת-22 נראה לי ועוז 17....

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

איזה שמיכות וכמה? בערך 20 שמיכות כמה ראושית? כנ"ל כמה אוכפים. 26 כמה פדים וספוגים? לא יודע יש לכם בבצפר שרשראות?
יש לכם בבצפר גרמניות?
כמה חבלי לונג' יש בבצפר? 3 כמה שוטי לונג' יש? 2 כמה שוטים ספייר לילדים יש? אין יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה. אממ... יש מלא! לא ספרתי אף פעם. יש דורבנות?
יש כסדות?
יש חלקי חילוף לראשיות בית, רכיבה ואוכפים?
יש מגנים?
יש ראשיות בית?
יש חבלים?
יש חבלי חציר?
יש תרופות?
יש בנדג'ים?
יש פדים לבנדג'ים?
יש שמבון?
יש מושכות צד?
יש חבלי הובלה?
יש חזיות?
יש דברים ספייר?
יש מתגים ספייר?
יש סבון?
יש קונדישינר?
יש שמן תינוקות?
יש שמנים לפרסות?
יש קטרן?
יש מברשות לדילול הרעמה?
יש ספריי נגד זבובים?
יש מרטינג היילים?
יש סוכר?
יש תגים לציוד?
יש גירים?
יש לכם סוסים עם בעיות ברגליים?
יש לכם סוסים עם גרדות?
יש לכם סוסים עם בעיות גב?
יש לכם סוסים גזעיים?
יש לכם סוסים מבתי גידול בחול?
יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות?
יש לכם סוסים שאסור להם לקפוץ?
כמה סוסים יש לכם בבצפר? 25+ כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? 2 כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה? כל השאר. קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיוחת של מישהו מסיוים?
מי מדריך מה אצלכם בחווה? לינה, קרסו ומור. כמה מדריכים יש? 3 ומתי הם מלמדים? כשיש שיעורים. ובני כמה הם? לא זוכר...

וואוווו זה ממש ארווווך!!! ../images/Emo178.gif

אני עושה על הסוסי בית ספר בחווה.. איזה שמיכות וכמה?
לכל סוס בית ספר יש שמיכה משלו ויש עוד איזה 4 ספר.. כמה ראושית?
לכל סוס יש ראשייה משלו ויש עוד איזה ספר אחת.. כמה אוכפים?
לכל סוס יש את האוכף שלו ויש עוד איזה 1 ספר.. כמה פדים וספוגים?
לכל סוס יש את מה שהוא צריך אני לא זוכרת יש 26 סוסים אני לא זוכרת בודאות למי יש ולמי אין.. אבל יש גם כמה ספר... יש לכם בבצפר שרשראות? מה זה?! יש לכם בבצפר גרמניות?
כמה חבלי לונג' יש בבצפר?
יש משהו כמו 4.. כמה שוטי לונג' יש?
משהו כמו 3-4 כמה שוטים ספייר לילדים יש? אין לי מושג נראה לי שיש להם 2 או 1.. או שמביאים להם לשעור מהבצפר.. יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה?
אממ יש סלסלה של מברשות וכל אחד לוקח כמה מברושת לסוס שהוא מבריש.. ויש את כל הסוגים.. יש דורבנות?
יש כסדות?
ברור.. יש חלקי חילוף לראשיות בית, רכיבה ואוכפים?
נראה לי שכן יש מגנים?
כן אבל לא לכל הסוסים יש איזה 2 זוגות של קדמיים ועוד 2 זוגות של אחוריים.. גוליבר צריך לאחוריים כי הוא משתפשף כל השאר לא משפשפים.. יש ראשיות בית?
יש חבלים?
יש חבלי חציר?
יש תרופות?
יש ארון תרופות.. יש בנדג'ים?
כן אבל מעט.. יש פדים לבנדג'ים?
נראה לי שכן.. יש שמבון?
יש מושכות צד?
יש חבלי הובלה?
יש חזיות? נראה לי שחזיה אחת! יש דברים ספייר?
יש מתגים ספייר?
יש סבון? אין לי מושג יש קונדישינר?
יש שמן תינוקות? לא יודעת.. יש פולידין וחומרים נגד גרדות?
יש שמנים לפשרסות?
יש קטרן? לא יודעת יש מברשות לדילול הרעמה?
יש ספריי נגד זבובים?
יש מרטינג היילים?
יש סוכר?
יש תגים לציוד?
יש גירים?
יש לכם סוסים עם בעיות ברגליים? פפפ נראה לי שיש איזה 4-5 סוסים.. יש לכם סוסים עם גרדות? מעט.. יש את בלואי וקליאו טיפה.. יש לכם סוסים עם בעיות גב? יש את סיבמה שהאגן שלו על הפנים אבל מכרו אותו.. יש לכם סוסים גזעיים? אממ כן יש את בובה שהיא ערבייה גזעית יש לכם סוסים מבתי גידול בחול? בפרטיים כן.. יש לכם סוסים שצריכים אוכף או ראשיה מיוחדת? נראה לי שאביב ובובה יש להם אוכף של ווינטק מבד וזה אוכף יותר קל מהרגיל.. כי הם זקנים.. יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות?
יש לכם סוסים שחולים בדרך כלל בקוליק? פפפ לא.. בדר"כ זה סוס אחר שיש לו קוליק כל פעם.. יש לכם סוסים שאסור להם לקפוץ?
אוסטין עכשיו כי היא חזרה מצליעה.. כמה סוסים יש לכם בבצפר? 26-27 כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? כולם קופצים חוץ מאוסטין.. כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה? רק אוסטין וכתבתי כבר אבל היא בטח תקפוץ עוד איזה שבוע.. קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיוחת של מישהו מסיוים?
איזה סוסים הם ללונג'ים של המתחילים? אוסטין, צ'ארלי, בובה, יקי איזה סוסים הם לילדים המתחילים שיצאים מהלונג'? צ'ארלי, ג'יי, אביב, בובה, יקי, קלייד, פאקו. איזה סוסים הם למתקדמים בקפיצות? אממ כולם.. נותנים בדר"כ לרוכבים המתקדמים סוסים צעירים.. איזה סוסים הם למתקדמים בדרסאג'? פפ ג'יי, אוסטין לא יודעת.. איזה סוסים הם למתחילים בקפיצות? קלייד, בובה, אביב, ג'יי, צ'ארלי.. איזה סוסים הם למתחילים בדרסאג'? לא יודעת.. מי מדריך מה אצלכם בחווה? יש הרבה.. אממ טלי, לירון, ליטל, ליאון, נטלי, ורד, עומר, עוד אחת שאני לא זוכרת את שמה, עופרה, עוד 3 לטיפולית ותמר כמה מדריכים יש? משהו כמו 13-14 ומתי הם מלמדים? פפפ אין לי מושג.. ובני כמה הם? הגילאים שלהם נעים מגיל 22 עד 28 וליאון בן 39...

TauraMan

New member
ואו זה באמת ארווך!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

איזה שמיכות וכמה?
יש ה-מ-ו-ן כל אחד לוקח מה שבא לו... כמה ראשיות?
לכל סוס יש את שלו ויש המון חלקים רזרבים כמה אוכפים?
לכל סוס יש את שלו ויש רזרבים כמה פדים וספוגים?
פד ג'ל לנפו, פד ג'ל לדיזל ו4 ספוגים אבל יש רק 2 סוסות בית ספר שצריכות ספוג יש לכם בבצפר שרשראות?
יש אחת כללית, לא השתמשו בה מאז שזאוס הלך
יש לכם בבצפר גרמניות?
איזה 4 או 5 כמה חבלי לונג' יש בבצפר?
אממממ 3-4 כזה אבל אם צריך עוד אז משתמשים בגרמניות.. כמה שוטי לונג' יש?
סביבות 7 אולי יותר.. כמה שוטים ספייר לילדים יש?
ה-מ-ו-ן! כל כמה זמן מישהו לוקח פרוייקט ומשפצים שוטים, וגם שוטים פרטים הרבה תורמים לאורווה.. יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה?
כן, יש מברשות, לא הרבה אבל מספיק.. מכל סוג-מגרדות, מברשות קשות, קפיציות, רכות, מנקי פרסות בכל מיני צורות, מסרקים וכל מיני.. יש דורבנות?
יש כסדות?
יש מגנים?
מי שצריך.. יש ה-מ-ו-ן מגנים באורווה אבל לא כל הסוסים צריכים.. יש ראשיות בית?
לכל סוס פלוס רזרביות.. יש חבלים?
יש חבלי חציר?
יש תרופות?
יש בנדג'ים?
אבל לא משתמשים בכלל... יש פדים לבנדג'ים?
אבל לא משתמשים יש שמבון?
יש מושכות צד?
יש חבלי הובלה?
יש חזיות?
יש דברים ספייר?
יש מתגים ספייר?
יש את הארון הפתעות של שמעון שמלא בטונה מתגים מוזרים וראשיות ורצועות משונותת... יש סבון?
נאבד... ושמעון כל הזמן שוכח לקנות..(אני מדברת על סבון ציוד) יש קונדישינר?
יש שמן תינוקות?
יש שמנים לפרסות?
יש קטרן?
יש מברשות לדילול הרעמה?
יש ספריי נגד זבובים?
יש מרטינגלים?
יש סוכר?
יש תגים לציוד?
חוץ משל טאורה.. כי אור הרעה הורידה!! וזה היה ורוד וכל כך יפההה!!! יש גירים?
(בארון שלי
) אתם יכולים להוסיף עם יש לכם.. יש לכם סוסים עם מרטינגל?
טאורה
קלייר, עם וואטרפורד, ונפו עם סנאפל שבוע פעמים יש לכם סוסים עם מגנים מיוחדים או בנדג'ים?
קליירי עם קדמים ואחרוים, נפו עם אחורים, דיזל עם קדמים ואחורים ואלמוגי/טאורה עם המגנים החדשים שלהם
לא במיוחד, מי שעם בעיות אז זה לא המקום שלו... ואם חס וחלילה קורה משהו מורידים מהסוס עובדה לגמרי או כפי יכולתו.. יש לכם סוסים עם גרדות?
טאורה וקליירי יש לכם סוסים עם בעיות גב?
נופר, אבל היא בקושי עובדת בגלל זה.. יש לכם סוסים גזעיים?
אלמוג וקלייר יש לכם סוסים מבתי גידול בחול?
קלייר וההורים של בלייד! יש לכם סוסים שצריכים אוכף או ראשיה מיוחדת?
אלמוגי בלי אוכף
חחח סתם.. הוא שמן מדי וכל אוכף נופל ממנו.. חחחחחח לקליירי יש אוכף דרסז', לנפו קפיצות, לטאורה קלוס קונטקט.. ראשיה יש רק לטאורה בלי נוזבנד... יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות?
לא בקביעות יש לכם סוסים עם בעיות לב?
לא היה אצלנו מקרה קוליק קשה או אפילו בינוני או קל כבר כמה שנים טובותת יש לכם סוסים שאסור להם לקפוץ?
אין אף אחד שאסור אבל עם נופר לא קופצים יותר מאיקס ועם קליירי מעדיפים כמה שפחות כמה סוסים יש לכם בבצפר? לאורווה יש 7 סוסים, בלי בלייד זה 6, בלי דיזל ונפו שלא התחילו עם בית ספר זה 4... כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? כולם כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה?
קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיחות של מישהו מסוים? ממה שאני זוכרת המוות האחרון היה של טיפטופ וזה היה מזקנה ומחלה בריאות והרדימו אותו, לפני זה היה מקרה של התייבשות של סוסה אחרי לידה, היא פשוט הפסיקה לאכול ולשתות וכל האינפוזיה לא עזרה.. והיה גם מקרה של שבירת רגל, סוס היה בתא הכי סגור שיש(תא סטאליונים) והוא התחיל להתפרע בתוך התא ושבר רגל והרדימו אותו... איזה סוסים הם ללונג'ים של המתחילים?
כולם, נופר הכי טובה איזה סוסים הם לילדים המתחילים שיצאים מהלונג'?
כולם, נופר הכי טובה איזה סוסים הם למתקדמים בקפיצות?
טאורה איזה סוסים הם למתקדמים בדרסאג'?
קלייר איזה סוסים הם למתחילים בקפיצות?
כולם, עדיף בלי אלמוג איזה סוסים הם למתחילים בדרסאג'?
ממש כולם. מי מדריך מה אצלכם בחווה?
מדריכים: אנחנו(אני, ירדן, אורן) יפעת, ומאמן -שמעון ומתי הם מלמדים?
מתי שצריך... ובני כמה הם?
אני ירדן ואורן(14-16) יפעת (23) שמעון(40 ומשהו)

צדק8

New member
*פיהוק*...

איזה שמיכות וכמה? יש ממש הרבה..פשוט לוקחים מה שרואים ראשון...אני אוהבת לקחת שמיחות כחולות או ירוקות לאוכפים שחורים ולחומים אדומות או עם פסים^^ כמה ראושיות? לכל סוס יש, ועוד הרבה ספייר כמה אוכפים. כמה פדים וספוגים? יש לכל סוס אוכף ועוד כמה ספייר. אין פדים או ספוגים. יש לכם בבצפר שרשראות? מזה
יש לכם בבצפר גרמניות?
כמה חבלי לונג' יש בבצפר? אחד
כמה שוטי לונג' יש? שניים נראה לי
כמה שוטים ספייר לילדים יש? אין
יש לכם מברשות? מאיזה סוג וכמה. יש מן סלסלה גדולה כזאת ושם כבר יש הכל...חוץ ממסרק לשיער שאלונה איבדה בתחרות.. יש דורבנות?
יש כסדות?
יש מגנים?
יש ראשיות בית?
יש חבלים?
יש חבלי חציר?
יש תרופות?
יש בנדג'ים?
יש פדים לבנדג'ים?
יש שמבון?
יש מושכות צד?
יש חבלי הובלה?
יש חזיות?
יש דברים ספייר?
המון. יש מתגים ספייר?
יש סבון?
יש קונדישינר?
יש שמן תינוקות?
יש שמנים לפשרסות?
יש קטרן?
יש מברשות לדילול הרעמה?
יש ספריי נגד זבובים?
יש מרטינג היילים?
יש סוכר?
לתה
יש תגים לציוד?
לא ממש...אבל בערך למתגים... יש גירים?
יש לוח דיי גדול..אף פעם לא כותבים בו כלום אבל נבר מיין.. אתם יכולים להוסיף עם יש לכם.. יש לכם סוסים עם מרטינג הייל?
יש לכם סוסים עם מתג מיוחד? מממ..רק אריזונה עם אקמור..ועל סופה הפונית רוכבים עם ראשויית בית רגילה.. יש לכם סוסים עם מגנים מיוחדים או בנדג'ים?
היה את ג'ורדן שהייתה לו צליעה.. יש לכם סוסים עם גרדות?
יש לכם סוסים עם בעיות גב?
רק לחזי...אבל הוא כבר זקן אז נוותר לו..וגם לאנג'ל..אבל גם היא זקנה
בת 24.. יש לכם סוסים גזעיים? ג'וניקה..קווטרית טהורה.. יש לכם סוסים מבתי גידול בחול?
יש לכם סוסים שזקוקים לתרופות?
יש לכם סוסים שאסור להם לקפוץ? אף אחד מהם לא קופץ..חוץ משלפעמים אני וליאן גורמות לסופה לקפוץ קצת מעל קבלטים אחד על גבי השני.. כמה סוסים יש לכם בבצפר? סופה, בז, אדום, חזי, ג'אנגל, סנטי, ארי ואנג'י. כמה סוסים קופצים יש לכם בבצפר? אף אחד.. כמה סוסים לא קופצים בבצפר ולמה? כי זאת חוות ווסטרן..
קרה שסוס מת אצלכם מחוסר בטיוחת של מישהו מסיוים? לא...אבל הייתה סוסה שמתה באמצע טיול בלילה שכולם ישנו ולא יודעים ממה.. כאילו היא שברה את הרגל.. איזה סוסים הם ללונג'ים של המתחילים? סופי ^^ איזה סוסים הם לילדים המתחילים שיצאים מהלונג'? כל סוסי הבצפר..בעיקר סנטי וג'אנגל. (קפיצות= רגיל, דראסג'=רומח) איזה סוסים הם למתקדמים בקפיצות? אדום, חזי, ארי איזה סוסים הם למתקדמים בדרסאג'? אנג'י, בז', אדום איזה סוסים הם למתחילים בקפיצות? ג'אנגל, סנטי, בז' איזה סוסים הם למתחילים בדרסאג'? סנטי, סופי,ארי מי מדריך מה אצלכם בחווה? אורי- לילדי הקיבוץ הגדולים, עופרי- לילדי הקיבוץ הקטנים, אלונה- חוג מועצה (כמה רמות) ואודי- רומח כמה מדריכים יש? 4. ומתי הם מלמדים? צהריים- אחר הצהריים ובני כמה הם? אורי- 34 נראה לי, עופרי- 16, אלונה- 20+, אודי- לויודעת..

למעלה