איזה ציטוט מתוך שיר אתם הכי אוהבים?

Sham 69

New member
איזה ציטוט מתוך שיר אתם הכי אוהבים?

או לפחות נדבקתם אליו בזמן האחרון.

zoe_sis

New member
......

cracked eggs, dead birds scream as they fight for life i can feel death, can see it´s beady eyes רדיוהד.

voodoo

New member
הציטוט שנבק אלי הוא של סלאייר

i kill you and your dreams tonight לא יודע למה... הציטוט שהכי אהבתי הוא של אופספרינג Superpowers flex their wings Hold the world on puppet strings Egos will feed While citizens bleed That´s always the way it goes אני אוהב את הבגדים של הסולן של קורן !!! יש לו כאלו אממ ...מעילים שחורים נורא יפים ...וחצאיות שחורות, וזהו... כמה שזה נשמע מוזר, ואני יודע שכן, אני רוצה ראסטות אבל אני לא יכול ...אז אני עושה צמות קטנות כאלו כמו שהיה לדקסטר...

Sham 69

New member
מה מוזר בזה שאתה רוצה ראסטות?

אם התכוונת לראסטות .. שזה מוזר.

voodoo

New member
התכוונתי שמוזר שאני אוהב

את החצאיות השחורות של הסולן של קורן ( אם מישהו יגיד את שמו זה יכול לעזור ) ואת המעיל השחור שהוא לבש באיזה קליפ עם הזבוב הזה...אני לא זוכר את שמו, ראסטות זה יפה אבל אני לא יכול לעשות ...חבל, אז אני עושה צמות קטנות כמו שהיה לדקסטר ...וחוזר על עצמי פעמים ...דבר שרק עושה אותי יותר טיפש, לא נורא. סופשבוע בלינק בMTV ( הייתי חייב להגיד בכל זאת...)

Chot

New member
עעהה

,I said - mom I´m allright, I was just thinking you know, so why don´t you like give me a pepsi? and she goes- No! you´re crazy! all I wanted was a pepsi! just one pepsi!

~*~gaL

New member
יש כל כך הרבה

אז אני אשיב על ה"או לפחות נדבקתם אליו בזמן האחרון" זה בחיים לא יצא לי מהראש ולכן זה גם בכרטיס האישי שלי - "IMMERSE YOUR SOUL IN LOVE" כמובן, רדיוהד (אפילו שכל ציטוט מכל ליריקס של רדיוהד מדהים) וזה נדבק אלי גם (לטובה, כמובן) - "The circle only has one side" של טראוויס.

badphish

New member
אממ

My place was beneath you but now I´m above And now I send you a message of love A simple reminder of what you won´t see A future so holy without me soundgarden mailman ההתחלה של השיר הזה של אופספרינג שחכתי איך קוראים לו im falling off a clif now i can still here my mom screaming no no no and the viwe so beautifull all the way down

למעלה