איזה צלצול יפה הורדתי לפלאפון!!

אהבתיה

New member
איזה צלצול יפה הורדתי לפלאפון!! ../images/Emo9.gif

Heal The World של מייקל...הוא נשמע ממש חמוד בפלאפון!

אהבתיה

New member
מאיפה הורדת אותם???

ושל איזו חברה הם? אני ממש רוצה שיהיה לי צלצול יפה של מייקל בפלאפון...

enicegirl

New member
BEAT IT נשמע רע באורנג´

וזה ממש חבל!! באתר של אורנג´ אין הרבה של מייקל ג´קסון מלבד BEAT IT (אם בכלל, פשוט מזמן לא ניסיתי) וזה גם לא שנמע מי יודע מה! אני מ-ת-ה על SMOOTH CRININAL אבל אין כלום באורנג´. אולי אני יפגין!! יש כאן תומכי אורנג´ ?

BlueBubble

New member
צודקת אבל..

לכל מי שבכל זאת רוצה לשמוע את הצלצול של beat it גירסה איטית 1358, גירסה מהירה 229 יש גם את הגירסה המחודשת של alien ant farm ל-S.C מס´ צילצול-1264 שמעתי שמייקל אהב את הגירסה הזאת לכו תדעו אם זה נכון,אני לעומת זאת לא ממש התלהבתי. צילצול נוסף- לשיר one day in your life מס´ צילצול 112. לא אהבתי אף אחד מהצילצולים... אם אתם רוצים לנסות צילצולים אחרים ה"מועדפים" שלי ==> חבובות=11 גורילז=922 פלינזטונז=7 למורן !! מצאתי צילצולים של שלמה ארצי באורנג´--- אהבתיה-20, ופתאום לא באת-13,שניים-24 אולי הם יותר מוצלחים מהצילצולים של מייקל.

אהבתיה

New member
הבעיה היא ש...

יש לי סלקום!!!
ושם יש את heal the world,אותו הורדתי,את beat it,את black or white וגם את we are the world ... זה ידוע שלאורנג´ יש דברים הרבה יותר יפים וחדשים...בסלקום בכלל לא מחדשים!!!! בלהיטים חדשים יש את: as long as you love me של הבקסטריט בויז...חחח
באיזו חברה יש את speechless????

HeartBreaker

New member
אורנג´ מספרים...

ספיצ´לס זה 20820 אם אני לא טועה אבל זה יצא מסריח יש אחד יותר יפה אני לא זוכרת את המספר

למעלה