איזה צמחים מורידים תשוקה במוח

tazroiy

New member
איזה צמחים מורידים תשוקה במוח

אני מתעניינת לדעת איזה שיחים, פרחים וצמחים שאפשר להכין מהם חליטות לשתות, מזונות, ירקות ודברים נוספים שאפשר לאכול כדי להוריד השפעת טסטוסטרון במוח וכדי להוריד תשוקה מינית בכלל (עקב דחף מיני רב עוצמה שגורם ליצר הרע להשתלט). לכן, אשמח לדעת שמות של שיחים, פרחים וצמחים שאפשר להכין מהם חליטות לשתות, מזונות, ירקות ודברים נוספים שאפשר לאכול כדי להוריד תשוקה מינית במוח.

../images/Emo195.gifקפה צהלי

כך לפחות אמרו כשאני היייתי בצבא. ספרו שיש לו הרכב כימי מיוחד לצורך זה. בעצם היה לו טעם של ציקוריה.

עוד מיתוס צבאי בהקשר הזה

הוא הוספה של סודה לשתייה למזון. נראה לי שבשני המקרים מדובר במיתוסים... אבל אולי מישהו פה מוכן לבדוק ולדווח

gs1234

New member
תשובה רצינית

בשביל לפתור את הבעיה שלך, ניסיתי קודם כל לחשוב על מאכלים שנחשבים למעוררי תשוקה. מצאתי שני סוגים של מאכלים מעוררי תשוקה. סוג אחד הוא המאכלים בעלי ההשפעה הפיזיולוגית, כמו יין אדום, או ניחוח של וניל. הסוג השני הוא מאכלים ש"לימדו אותנו" שהם רומנטיים, כמו דובדבנים או שוקולד איכותי. על בסיס המאכלים (והמשקאות) למעלה, ניסיתי למצוא משהו הפוך, ומצאתי את הדברים הבאים: 1. מאכלים שגורמים לתחושה פיזיולוגית לא נעימה, כמו בצל חי (ריח מהפה), שעועית לא מונבטת (נפיחות), ממרח חילבה (הזעה) וכרוב חמוץ. כל אלה ירתיעו אנשים אחרים, ויגרמו גם לך לתשוקה מופחתת. 2. מאכלים בעלי השפעה פסיכולוגית. למרבה ההפתעה, אפשר לשכנע כל אחד בכל דבר. למשל, יש כאלה שחושבים שקוקה קולה זה טעים, או שבשר זה בריא. אז כאן צריך קצת שיכנוע עצמי. שלב א: לשכנע את עצמך שברוקולי או תפוח ירוק או נבט חיטה הם מאכלים שמורידים את היצר המיני. שלב ב': להכין מלאי גדול של המאכל הנבחר (נגיד, תפוחים, לצורך הדוגמה). שלב ג: בכל פעם שהדחף תוקף אותך, לקחת מיד תפוח ולאכול את כולו. אם בחרנו מאכלים בריאים, אז אפשר להרוויח פעמיים - גם השגת המטרה, וגם תזונה בריאה. ההצעות הללו נכתבו ברצינות מלאה, אחרי שהשקעתי שעות של מחשבה על איך לפתור את הבעיה הלא-שגרתית שלך. אני מקווה שזה יעזור.

למעלה