איזה צמח מתאים לדיכוי תאבון

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifסופר נובה,צמחים לדיכוי,,,

תאבון. כוכבית מצוייה, ודבקה זיפנית, הדבקה הזיפנית נחשב לצמח משתן חזק , לכן לא מומלץ לחולי-סכרת להשתמש בו ,הכוכבית ,והדבקה מעודדות שרפת שומנים וירידה במשקל. ניתן להוסיף כוכבית טרייה לסלטים עם צמח החרדל,ילקוט או עשב פלפל או להשתמש בצמחים מיובשים . רצוי לשתות תה דבקה 3 פעמים ביום או יותר,רק כעבור חודשיים יש תוצאות. קליפת מילה לבנה-מסייעת, עשב מטה או שומר-מפחיתים את התיאבון,ומסייעים למערכת העיכול. *שתיית כוס מיץ ענבים אדומים מהול במים לפני כל ארוחה יפחית את התאבון. *שמן אתרי במבער שמן-הפט"צולי כמה טיפות מהולות במים,מדכא תיאבון. יום שכולו אהבה.

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifסופר נובה ,צמחים לדיכוי,,

תאבון. *דבקה-זיפנית-25 גרם עלים לחצי ליטר מים רותחים. *כוכבית מצוייה-כפית גדושה של עלים בכוס מים רותחים. *סירפד-25 גרם עלים או זרעים לחצי ליטר מים רותחים. *שורש העולש-ידוע ברפואת העשבים כעוזר להמרצת חילוף חומרים איטי מדי. *עשב מטה או *שומר-מפחיתים את התיאבון ,ומסייעים למערכת העיכול. כמו כן,שמן אתרי פטצ"ולי 4-6 טיפות שמן, במבער מהול במים,מדכא תיאבון. "יום שכולו רק אהבה"

אני מבינה שעלי להשתמש רק באחד

ממני הצמחים שרשמת נראה לי ששורש העולש הכי מתאים מכיוון שיש לי תת פעילות של בלוטת התריס.וכמה פעמים ביום לקחת .האים יש הגבלה?וכפית גדושה ומה המינון של שורש העולש

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gifסופר נובה,,,,,,אצות ים,,,

האצות הינו ספק חשוב של יודן ושל מינרליפ נוספים. הנמצאים אומנם גם במזון מן היבשה ,אך בריכוז קטן יותר. היודן נמצא באצות ים כחלק מחלבון ולא יודן חופשי , ולפיכך ערכו רב ושימושו בטוח יותר לאדם מאשר מלח יודי,היודן משמש כאחד המרכיבים של הורמון התירוקסין,המווסת את חילוף החומרים ,לתירוקסין שורה ארוכה של השפעות גופניות ,רוחניות ושכליות, ידוע למשל ,שאנשים שסובלים מתת-פעילות של בלוטת התריס כתוצאה מחוסר יודן,נוטים להשמנה והם פחות עירניים מבחינה רוחנית. אצות ים משפרות את מערכת העיכול,מאיצות את חילוף החומרים ומונעות השמנה. מגבירות את הנשימה ואת פעולת הלב,ומעוררות מבחינה מינית,ומבחינה שכלית. (אנשים בעלי חילוף חומרים מוגבר מדי,רזים,עצבניים ופעלתניים יתר על המידה כתוצאה מעודף הורמון התירוקסין חייבים להיזהר מאצות ים.) האצות נמכרות כטבליות,כעלים שלמים או כאבקה בשמות קלפ,דולסה,ועוד. והמינון לשימוש בהן נמצא על גבי האריזה.

למעלה