איזה צפיה יש לי ...

J-סיקה

New member
איזה צפיה יש לי ...

לבטן "שתקפוץ" החוצה ... שאני אדע מה יש לו לבוטן הזה שלי אם הוא בן או בת כן כבר יש לי שמות בראש וכולם אומרים לי בת בת בת ואני רוצה אישור....

shy-angel

New member
בן ../images/Emo35.gif בת

אני מכירה את ההרגשה ... כמה חיכיתי ... ורק בשבועיים האחרונים ממש רואים שזה הריון ולא "סתם שמנה" ... אצלי כולם אמרו בן בן בן ... את יודעת, תחושות בטן ; אגדות וסיפורי סבתא ; וכיוב´ ... אפילו הרופא של הסקירה שאל אותי איך שנכנסתי "אמרו לך כבר שיש לך בן ? " ובסוף הסקירה הודיע לי שזו בת !!!

shy-angel

New member
סקירה

כמו שכתבתי לך קודם, את הסקירה עשיתי בסוף שבוע 15, ולפי הרופא שעשה אותה זה היה מאוחר. וכבר אז הוא ידע להגיד לי שזו בת

shoshi1

New member
לפי הפנים ../images/Emo137.gif

ג´ס, אומרים שכשזו בת הפנים מתנפחות ("בת לוקחת את היופי מהאמא") והבטן היא יותר שטוחה ורחבה וכזה בן הבטן שפיצית והאמא לא כל כך נפוחה. קרה לי הרבה שצדקתי בהשערות הללו אבל מצד שני , כבר קרה גם שטעיתי.

shy-angel

New member
עכשיו אני בטוחה !

שזו בת ! הבטן שלי פשוט מרוחה לכל הכיוונים ... והפנים ... יש ימים שנראה שעוד רגע יתפוצצו ... אבל מה איכפת לי העיקר שיש לי בת !!!

J-סיקה

New member
אבל דעתי על עצמי משוחדת ../images/Emo9.gif

אני לא רואה ששמנתי בפנים כל כך אלא רק גדלו לי כל מיני "חברים" חדשים ואני דובית מטבעי אז בטח שלא רואים ששמנתי כי לא הייתי רזה מעולם והסקרנות הורגת אותי אמא שלי החליטה שבגלל באמצע האוכל ביום שישי כישבנו 10 אנשים נפלה דממה בת אמונות סבתא כאלו

shoshi1

New member
כמו שהסבתות אומרות.. ../images/Emo132.gif

והן יודעות מה הן אומרות! העיקר שיהיה בריא

מיה :)

New member
אני מצטערת לנפץ....

בגלל הבטן שלי, שלא "מרוחה לצדדים", ובגלל שלא השתנתי בפנים, ועוד כל מיני סימנים, כולם, פה אחד, אמרו שיש לנו בן!! מסתבר שזו בת...
כנראה שסימנים חיצוניים באמת לא אומרים כלום
וחוץ מזה, שמהיום הראשון הרגשתי שזו בת.

ashlaya

New member
אני חושבת שהתחושה האישית

היא שאומרת הכי טוב כמה שלא האמנתי בזה...כולם אמרו לי בת ורק אני מבפנים הרגשתי שזה בן גם בעלי היה עם כולם וחשב שזאת בת ואז הגיע הסקירה ורק אני מול כולם ידעתי נכון

shy-angel

New member
אינסטינקט אימהי

גם אני מהתחלה הרגשתי שזו בת ... וזו אכן בת. אבל אני תוהה האם אין כאן איזה בלבול בין תחושת בטן (ובטן זו בהחלט המילה הנכונה במקרה הזה ...) לבין רצונות/חלומות ... אני הרגשתי שזו בת, אבל גם ממש ממש ממש ממש ממש רציתי בת ... אז אולי היה כאן איזה אלמנט של חלום יותר מתחושה אמיתית ? ? ?

tonti

New member
אני מסכימה!

אני מיד ידעתי מה יש לנו. אל תצחקו עלי אבל אנחנו לא מגלים.

ענתש

New member
מצטערת לנפץ מיתוס

אני הייתי ב ט ו ח ה שזה בן, משוכנעת שזה בן. כל האינסטינקטים והתחושות שלי אמרו שזה בן. חוצמזה כל נבואות הסבתא התגשמו: לא היו לי מי יודע מה בחילות (בן !), לא פצעים בפנים (בן !!!) הבטן שלי לא מרוחה (בן !), וגם לא ממש השתנו לי הפנים (שוב בן !). ואתן כבר יודעות מה קורה בסקירה... בת.

ashlaya

New member
התפעות?

אני דווקא סבלתי מהקאות נוראיות!!!! המון זמן!!! בחילות עדיין יש לי!!! היו גם פצעים תקופה מסויימת... וזה בן..זה באמת לא קשור לא צריך לשמוע לדברים האלה

למעלה