איזה צרופי קלפים הכי שנוא עליכם בטקסס הולדם ;

• פותח הנושא nadd
  • פורסם בתאריך

nadd

New member
איזה צרופי קלפים הכי שנוא עליכם בטקסס הולדם ;

8 4 10 5 Q 8 כל הקומבינציות עם 2 מלבד 2 3 או 2 4

Papito

New member
אחלה שרשור

כל דבר עם Q כולל אס. יד שתמיד מפסידה 7 2 10 5 6 3 J 3 K 7

OZE5

New member
מה הבעיה עם 3 6 ?

שמעו לא חושב שיש יד יותר גרועה מ2 7 או 9 4...

זונע

New member
6 3 יד הפולהאוסים!!!

הייתה תקופה שלכל אחד מהחברים, כששיחקנו, היה 6-3...הוא היה מקבל פול האוס!

ereuveni

New member
לא חוכמה לזרוק כל שני צרופי קלפים

שלא נותנים כלום. אין ספק ש27 היא היד הכי גרועה. אבל אני אוהב ידיים גרועות (במידה), אין החלטות קשות פשוט זורקים. לעומת זאת יש קלפים שנראים יחסית טוב אבל "מסוכנים": JQ על JJ מישהו פעם אמר רווחים קטנים הפסדים גדולים (כמובן צריך לדעת איך לשחק אותם נכון) אני באופן כללי מתחיל להזיע על כל דבר עם J.

Papito

New member
למה? J 10 זו היד שלי

החברים הקבועים שלנו כבר קוראים ליד הזו בשם שלי
אני תמיד אוהב לשחק איתה, תמיד מעלה איתה כאילו יש לי אסים, ומעט מאוד מפסיד איתה

זונע

New member
שונא זוגות ליד!!!

בייחוד 5-J, שלא קל לזרוק ולרוב אתה תפסיד עליהם כסף. לא סובל גם קלפים גבוהים עם 2 או 3...נגיד J3 או Q2 זו יד שאפילו בביג בליינד אני אעשה פולד ולא צ'ק

אכן..

קלף גבוה עם קיקר נמוך (דוגמת K2) זה דבר די מעצבן. בזמן האחרון אני תמיד מקבל K2 ו-Q6 זוגות בינוניים - אתה מקווה לקבל סט. לרוב זה נגמר ב-FOLD

nadd

New member
יש מקרים בהם יד גרועה מתגלה בפלופ כזהב

כל השולחן שם אול אין ואתה עושה פולד עם 7 2 מתברר בפלופ שיש לך פול האוס ואז אתה מפנטז לו הייתי נכנס .... 10 5 זה הקומבינציה שאני הכי שונא.

Papito

New member
נכון, אבל זה מזל

ואם מתבססים על מזל אז עדיף כבר לשחק בלאקג'ק

adi cb14

New member
למרות שאם כל השולחן באול אין עליך להניח

שהיידים שיסתובבו זה הרבה אסים ומלוכה ואולים פוקט מ8 ומעלה. לכן יד נמוכה שהיא סוט ובעלת אפשר לפגיעה ברצף יכולה להיות בעלת פוטנציאל גדול מאוד. למרות שאפחד לא ישווה עם כזה דבר.

זונע

New member
זה בסיסי

כשיש הרבה רייזים וכניסות לפני הפלופ, ואתה עם יד כמו 78 סוט...מאד שווה לך לראות פלופ!! מספיק שמגיע A או K יחד עם 7 8 או קנטה-דרו או פלאש-דרו...ואתה יכול לעשות מלא כסף, כי כשאנשים רואים TOP PAIR קשה להם להתקפל לפעמים

2 5

אי אפשר לעשות איתה כלום, אבל בגלל שזה התאריך לידה שלי, איכשהו תמיד אני חושב שהיא מביאה לי מזל ואני מפסיד המון צ'יפים

למעלה