איזה קבוצה אתם אוהדים ולמה?

• פותח הנושא BigO4
  • פורסם בתאריך

BigO4

New member
איזה קבוצה אתם אוהדים ולמה?

אני אישית אוהד את הפלקונס מ-2 סיבות(אולי דביליות אבל בגללן התאהבתי בקבוצה): 1) אבא גר 3 שנים באטלנטה וכל פעם שהוא היה חוזר הוא היה מביא לי חולצות של פוטבול(בהתחלה של GOERGIA BULLDOGS ואחרי זה של הפלקונס) אז התלחתי לחפש עליהם פרטים(שחקנים, היסטוריה וכו')....נ.ב החולצה הראשונה של הפאלקונס שקיבלתי הייתה של וואריק דאן(אבל עדיין אני מעדיף חולצה של ויק פשוט אין במידה שלי כי רוב החולצות של ויק הם לילדים קטנים). 2) הפלקונס היו הקבוצה הראשונה איתה שיחקתי בMADDEN 2003 והתאהבתי בפוטבול(במשחק עצמו) אז אמרתי אם כבר אז כבר אני אהיה אוהד של אטלנטה.

royassis

New member
ohh yeah

I like the rams :) they got the best icon ever ! I love that ram, the team got great colors too I don't know nothing about the nfl exept the patriots win every year.

ranatz

New member
פורטי ניינרס בגלל מונטנה

עברתי לגור באמריקה ב1988 ולא ידעתי מהחיים שלי בפוטבול. במקרה הייתי בווגאס ביום של הסופרבול בין הניינרס לבנגלס של בומר איסאייסון שנגמר בקאמבק מופלא של מונטנה בסוף הרבע האחרון וראיתי את המשחק על מסך ענק עם מלא מהמרים נרגשים שיצאו מדעתם. מאותו יום הפכתי לאוהד שרוף של המשחק, של הניינרס ושל מונטנה. בלי להבין כלום במשחק הבנתי שראיתי מהלכים של שחקן ענק וקבוצה מופלאה ומאז אני ניינר גאה אם כי מאד מבואס בשנים האחרונות.

dbroncos

New member
דנבר - גם בזכות מונטנה ../images/Emo6.gif

או יותר נכון, בזכות אוהדים מעצבנים שלו. אני הכרתי קצת פוטבול כשהגעתי לאיזור קליפורניה באמצע שנות ה- 80 (אני חושב 86). דנבר שיחקה בקדם עונה מול סן פרנסיסקו, וחברים מקומיים שלי טחנו לי בשכל על מונטנה הענק זה, ומונטנה התותח זה. בא אלווי ועשה מה שהוא רוצה כל החצי הראשון. מה אני אגיד לך - לראות אותם משתתקים וממלמלים שטויות היה מהנה ביותר. לצטט אותך : "מאותו יום הפכתי לאוהד שרוף של הברונקוס ושל אלווי"

cwoodson

New member
אוקלנד ריידרס

בגלל האוהדים,בגלל המסורת, בגלל צ'רלס וודסון וטים בראון(שכבר לא איתנו..) אוקלנד בגלל שאני גר בלוס אנג'לס ופה כולם אוהדים את הריידרס(קבוצה שפעם היתה בעיר) אוקלנד בגלל ג'ון מיידן אחד מגדולי המאמנים שגם הביא לנו אליפות בשנות ה70.. אוקלנד ריידרס בגלל ש ה ש נ ה א נ ח נ ו ל ו ק ח י ם א ת ה א ל י פ ו ת.

royassis

New member
ריידרס

הדבר היחיד שיש לריידרס זה אוהדים מטורפים. Does jerry rice still play there anyway ?

geviaz

New member
נכון לעכשיו רייס בסיאטל

ואני אוהד את מיאמי- בגלל ההגנה, בגלל העיר ובגלל דן מארינו (ואולי גם אייס ונטורה). והתחלתי לאהוד אותם אחרי משחק גדול נגד דנבר. אני חושב אחרי שאלווי עזב אבל אני לא בטוח.

mont

New member
פורטי ניינרס

א. בגלל מונטנה ב. בגלל דוד שלי היה בשליחות 5 שנים ליד סאן פרנסיסקו והייתי במשחק שלהם היה מדהים

Giants

גרתי חמש שנים בניו יורק. לאחר שנתיים בעיר ללא כל קשר למשחק החלטתי ללכת למשחק כדי לראות על מה כולם מדברים. יצא שהלכתי למשחק של ה-GIANTS ולא של ה-JETS. אני אפילו לא זוכר למה. בקיצור, באותו משחק הם הפסידו ל-RAMS. אני נדלקתי על המשחק והתחלתי לאהוד אותם. חודשיים אחר כך כבר ישבתי כל קו ה-35 יארד בגמר ה-NFC כאשר הענקים ניצחו את מיניסוטה 41-0. איזה חוויה.

למעלה