איזה קוטררר

מיטללל

New member
איזה קוטררר

אהמ מהניסיון שלכם.. מי מקטר יותר? בנים או בנות? בנות, נכון? למה זה ככה? פשוט הבטן טיפה כואבת לי.. וגם האוזניים.. ופתאום קלטתי שאני אמרתי את זה היום מילארד פעמים לכל העולם. גם אחרי שזה הפסיק לכאוב:) אז בנות הייתכן שאנחנו אוהבות להתלונן על הכאב שלנו? או שזו רק אני?

סופה 20

New member
ברור שבנות....

משום מה על כל דבר קטן...הן מקטרות... על כל דבר.. זה לא ככה זה לא ככה , המפה במסעדה לא ישרה , המלצרת עשתה את זה ולא את זה .. ויש עוד כל מיני דברים :)..

seeyou

New member
גברים ממאדים-../images/Emo24.gif-נשים מנגה

מהספר או קלטות תקבלי הרבה תשובות ! חג שמח יוסי

בנותתתתת!!! ולמה?? כי פשוט מגיע

לנו לקבל הכל כמו שצריך... אנחנו מקטרות כדי שתלמדו לשנות דברים בשבילנו...חחחח...

CombatkazaM

New member
Kuteriut

Nira li sheze inyan shel hinuh. Banim mehanhim lihiot kshuhim velo livkot vekaele, vebebanot lo matmiim et ha arahim haele.

CombatkazaM

New member
Kuteriut

Nira li sheze inyan shel hinuh. Banim mehanhim lihiot kshuhim velo livkot vekaele, vebebanot lo matmiim et ha arahim haele.

dariii

New member
ברור שבנות!../images/Emo68.gif

אבל זה תלוי נורא באמא גם
... לדוגמא אמא שלי נורא נורא נורא קוטרית!! וזה משגע אותי, ואני ההפך הגמור ממנה, אז בקיצור בנות! בנים פשוט לא שמים לב לדברים הקטנים שיפריעו להם
דרך אגב! יש לי יומולדת היום
!! 16!!

dariii

New member
תודה:)

תגידו, 16 זה בכל זאת יומולדת יוצאת דופן, וחייבים לסמן את המעבר הזה איכשהוא! איזה דרך נראית לכם לחגוג?.. חברים שלי אירגנו לי משהו, אבל אני רוצה לעשות משהו שונה! בעצמי!

מזל טוב...ובקשר לאיך לחגוג..זה לא

כ"כ משנה כי מפה כל גיל חשוב חוץ מ19..: 17- רישיון.. 18-צבא ו"עצמאות".. 19- לא משמעותי.. 20- את עוברת קידומת..

למעלה