איזה קומיקסים אתם קוראים בדרך כלל

• פותח הנושא alro
  • פורסם בתאריך

alro

New member
איזה קומיקסים אתם קוראים בדרך כלל

ואיזה קומיקסים יש לכם? אני שואל סתם מתוך עניין חוץ מזה אם מישהו מוכר את אחת מהחוברות הנ"ל אני אקנה בשימחה uncanny x-men 304 x-men 25 wolverin 75

הקבועות שלי

Amazing Spiderman Wolverine Incredible Hulk Spidergirl Defenders היום ידועות בשם The order Ruse זהו פחות או יותר...

ykonijn

New member
הסדרות המומלצות לדעתי

כל מה ש Bendis כותב: Alias Daredevil Powers Ultimate Spider-man כל מה ש JMS כותב: Rising Stars Midnigh Nation (נגמר) Amazing Spider-man דברים של Warren Ellis במיוחד Planetary Exiles (סדרת ה X הטובה ביותר) New X-men דברים של Peter David Young Justice Supergirl ודברים של Kevin Smith: Green Arrow Spiderman/Blackcat ואחרון אחרון חביב, הסדרה הטובה ביותר של DC - JSA זהו. יוסי

Spide girL

New member
ספידרגירל???????

למה??? כאילו למה??? זה כזה לא תופס את הגדולה של ספיידרמן!!!

הוא לא כתב ספיידרגירל

הוא כתב סופרגירל. סדרה מופלאה של פיטר דייויד ואחת היחידות ששווה לקרוא ב-DC. למרות ששמעתי שעכשיו פיטר עבר ל-JLA. מה לעשות. אולי פעם לספיידרגירל יקום כותב נורמלי כמו JSM שיביא לטייטל הזה את הגדולה שהוא יכול להגיע אליה. ספיידרגירל היתה רעיון טוב שבא מרעיון רע מאוד. הרעיון הטוב הוא הסיפור עצמו. הרעיון הרע היה ניסיון לתת את דור ההמשך של גיבורי מרבל. למשל ג´אגרנאוט ג´וניור, הבת של וולברין, ועוד כמה נסיונות נפל שנפלו אחרי לא הרבה זמן. ספיידרגירל, כנראה עקב הייחוס, היתה היחידה ששרדה (אסור לשכוח שהיא התחילה ב-What if? בכלל ולא כטייטל). לא מזמן היא כמעט נפלה, ומועדון מעריציה קם על מרבל והצליח להשאיר את הסדרה. אם הבנתי נכון, אז החל מגיליון 51 יתחיל צוות יצירתי חדש שאולי יביא קצת נחת לאוהבי מיי פרקר המאוכזבים... כמוני למשל...

The Flash

New member
משתנה מפעם לפעם, החודש למשל...

החודש למשל אני ממש מרוקן את כיסיי spiderman blue #2 spiderman -black cat: the evil that men do #1 spiderman´s tangled web #15 Hulk: the end. peter parker - spiderman: a death in the family deadpool #68 spiderman: get kraven #1 spiderman: sweet charity unlimited spiderman special #1 אה כן ואולי deadline #3 איזה 2 כבר יצאו בתחילת החודש או חודש שעבר אבל שכחתי מהם ושכחתי שרציתי לקחת אותם....אני מקווה שנשאר...

DDN

New member
אני

ספיידרמן לפני האתחול AVENGERS THUNDERBOLTS MARVEL KNIGHTS (בלי אפלייה, כל מה שיוצא תחת הטייטל) אבל מזמן כבר לא קניתי/ראיתי חוברת (שנה וחצי) אה כן, וכל חוברת שהאולינג וולף סטודיוס יוציאו.

למעלה