קוקטייל נהדר שמשלב קמפרי עם פסיפלורה (פאשיון פרוט)... מעין שילוב מתוק מריר חמצמץ נהדר.. יש הרבה גרסאות לקוקטייל הזה, אני אתן את הגרסא שאני עושה, שיוצאת נהדר. 1 קמפרי 0.5 פסואה 0.5 מונין פסיפלורה 1 מיץ ליים/סאוור מיקס (תעשו לעצמכם טובה ואם ליים אז מלימונים טריים ומי סוכר - לא בכל מיני תחליפים וכדומה) מיץ + גרעינים מפסיפלורה אחת קטנה משקשקים הכל בשייקר עם קרח כתוש, ומגישים באולדפאשן צ'ירס
באמת בכל הברים יש כל מיני פירות ל"עיטורי קוקטיילים" האלה? כל מיני דובדבנים, תפוחים, פסיפלורה, ליצ'י, גרעיני רימון וכו' וכו' וכו' פשוט זה נשמע לי מרכיבים שאתה משתמש בלחץ פעם בערב...
יש קוקטייל שנתנו לי מתכון אליו אבל עוד לא יצא לי להכין (מה לעשות, אני לא בנאדם של קמפרי) אז אני לא ממש יודעת איך הוא. אם תנסה תודיע לי.... מנה קמפרי. רבע מנה קרם דה קסיס. מנה וחצי מיץ אשכוליות. חצי מנה אננס. דאש גרנדין. את כל זה מנערים בשייקר ומוזגים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח כתוש. יש לי גם קוקטייל עם קמפרי שהרכבתי פעם למסיבה של אחד הלקוחות בבר, אבל יש בזה כמה סוגי אלכוהול נוספים ככה שהקמפרי הוא לא הטעם השולט, ולפי מה שהבנתי זה לא מה שאתה רוצה. בכל מקרה, תהנה