איזה קוקטייל הייתם צמיעים לי לעשת עם קמפארי ?

DollaR5

New member
איזה קוקטייל הייתם צמיעים לי לעשת עם קמפארי ?

שלא יהיה בן יותר מדי אלכוהול אחר ? חוץ מקמאמפרי עם תפוזים או עם סודה.

Symbolic

New member
קאמפשן

קוקטייל נהדר שמשלב קמפרי עם פסיפלורה (פאשיון פרוט)... מעין שילוב מתוק מריר חמצמץ נהדר.. יש הרבה גרסאות לקוקטייל הזה, אני אתן את הגרסא שאני עושה, שיוצאת נהדר. 1 קמפרי 0.5 פסואה 0.5 מונין פסיפלורה 1 מיץ ליים/סאוור מיקס (תעשו לעצמכם טובה ואם ליים אז מלימונים טריים ומי סוכר - לא בכל מיני תחליפים וכדומה) מיץ + גרעינים מפסיפלורה אחת קטנה משקשקים הכל בשייקר עם קרח כתוש, ומגישים באולדפאשן צ'ירס

obbb

New member
שאלה לגבי מרכיבי פירות

באמת בכל הברים יש כל מיני פירות ל"עיטורי קוקטיילים" האלה? כל מיני דובדבנים, תפוחים, פסיפלורה, ליצ'י, גרעיני רימון וכו' וכו' וכו' פשוט זה נשמע לי מרכיבים שאתה משתמש בלחץ פעם בערב...

The German

New member
לאאא.. נדיר

לרוב זה נרקב מהר.... אלא אם מדובר בוקטייל שמריצים הרבה אז אפשרי אני למשל משתמש במקלות קינמון (מחזיק מלא זמן), דובדבנים טריים הרבה אז לא מתקלקל

אז ככה...

יש קוקטייל שנתנו לי מתכון אליו אבל עוד לא יצא לי להכין (מה לעשות, אני לא בנאדם של קמפרי) אז אני לא ממש יודעת איך הוא. אם תנסה תודיע לי.... מנה קמפרי. רבע מנה קרם דה קסיס. מנה וחצי מיץ אשכוליות. חצי מנה אננס. דאש גרנדין. את כל זה מנערים בשייקר ומוזגים לכוס אולדפאשן מלאה בקרח כתוש. יש לי גם קוקטייל עם קמפרי שהרכבתי פעם למסיבה של אחד הלקוחות בבר, אבל יש בזה כמה סוגי אלכוהול נוספים ככה שהקמפרי הוא לא הטעם השולט, ולפי מה שהבנתי זה לא מה שאתה רוצה. בכל מקרה, תהנה

למעלה