איזה קורררררררר בחוץ!!

Black Cat15

New member
איזה קורררררררר בחוץ!! ../images/Emo113.gif

היי לכולן! (וגם לכולם!)
מה המצב? אני מתה מקור... ממש ממש קפוא בחוץ!! אבל השמיים כחולים!! חחחח... אתמול הלכתי לישון בערך ב1:30 וישנתי משהו כמו 4 וחצי שעות בלילה. קמתי דווקא בכלל לא עייפה. גם היום היה לי יום מגעיל - שעתיים פסקל, שעתיים מתמטיקה (את הנושאים שעכשיו אנחנו לומדים אני כן מבינה!) ואחר כך... שעתיים שלמות ומשעממות של אנגלית!!!!
דרך אגב... באנגלית כמה בנים מפגרים הדליקו את המזגן על קירור... והייתי בטוחה שאני הופכת לקוביית קרח... היה איזה 10 מעלות בכיתה!! מטורפים!! מחר יש לי מבחן בפיסיקה.
אורנית.

lala182

New member
אוףףףףף

אוףףף איזה קור היה היום
ממש קפאתי... ואני עוד אוהבת חורף.... אבל הכי מעצבן שנהייתי מצוננת משמע שתוך יומיים אני נהיית חולה ואתם יודעים מה הכי באסה?! שעוד יומיים אני אמורה להיות באילת בטיול שנתי ולא בא לי להיות חולה!!!!
טוב חפיף..... בכל מקרה אורנית- ביקשת עזרה במתמטיקה אז למה את לא מגיבה באייסיקיו...? תומר- שלחתי לך רקווסט באייסיקיו מענין אותי לדעת אם ניחשת ת´שם שלי... סיון- אני עדיין מחכה לאישור ממך באייסיקיו (כבר איזה שבוע אולי...) וכל השאר- שיהיה לכן ולכם יום נחמד נעים וחמים...
תתכרבלו מתחת לפוך לבד או עם מי שאתם אוהבים זה הכי הכי הכי כיף שבעולם.... ביי ביי לכן ולכם
לה-לה

Black Cat15

New member
לה לה!!!

אני כל הזמן שולחת לך הודעות בחזרה!! ואני כל הזמן מאשרת שוב ושוב!! מה הבעיות של האייסיקיו הזה???

lala182

New member
אורניתוש! לפה ../images/Emo26.gif

חומד תשלחי לפה את מה שאת רוצה ואני ינסה לעזור לך ואם לא בא לך בפורום תשלחי לאימייל [email protected]

למעלה