איזה קורררררררר ירדתי לסבוב עם הכלב והרגשתי שאני נכנסת לתוך מקפיא, קישתא חורף חזרה לקיץ!!!!
א אלמונית פלונית1 New member 27/10/08 #1 איזה קורררררררר../images/Emo186.gif ירדתי לסבוב עם הכלב והרגשתי שאני נכנסת לתוך מקפיא, קישתא חורף חזרה לקיץ!!!!
איזה קורררררררר../images/Emo186.gif ירדתי לסבוב עם הכלב והרגשתי שאני נכנסת לתוך מקפיא, קישתא חורף חזרה לקיץ!!!!
ג גובלינית New member 28/10/08 #2 מה קרה לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף משוגעת על גשם חורף וקוררררררררררררררר זה "הכי טוב" - בטח יותר מהקיץ המהביל שלנו.... ותקבלי משהו שיחמם לך את ה
מה קרה לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף משוגעת על גשם חורף וקוררררררררררררררר זה "הכי טוב" - בטח יותר מהקיץ המהביל שלנו.... ותקבלי משהו שיחמם לך את ה
א אלמונית פלונית1 New member 28/10/08 #4 מה לעשות... אני והחורף לא חברים מתה על הקיץ! ותודה יקירתי אכן חימם את ליבי
ש שביק New member 28/10/08 #3 כמה טוב ומה נעים ../images/Emo121.gif וגשם,מעט צינה, זהו מזג האויר הנעים היותר. אני מתה עליו. שונאת קיץ מושבעת.
כמה טוב ומה נעים ../images/Emo121.gif וגשם,מעט צינה, זהו מזג האויר הנעים היותר. אני מתה עליו. שונאת קיץ מושבעת.