אפילו המזגן אינו מחמם.
GoldenEyes Well-known member 1/2/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אפילו המזגן אינו מחמם. לחץ כדי להרחיב... אז יש לך מזגן עתיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק השלושה שלי מחממים יופי כבר נחנקתי מחום
נכתב ע"י שמלת תחרה1: אפילו המזגן אינו מחמם. לחץ כדי להרחיב... אז יש לך מזגן עתיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק השלושה שלי מחממים יופי כבר נחנקתי מחום
שמלת תחרה1 Well-known member 1/2/24 #4 נכתב ע"י GoldenEyes: אז יש לך מזגן עתיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק השלושה שלי מחממים יופי כבר נחנקתי מחום לחץ כדי להרחיב... יש מזגן די חדש, ואינו מחמם בקור העז.
נכתב ע"י GoldenEyes: אז יש לך מזגן עתיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק השלושה שלי מחממים יופי כבר נחנקתי מחום לחץ כדי להרחיב... יש מזגן די חדש, ואינו מחמם בקור העז.
raya Well-known member 1/2/24 #3 דווקא היום לפני הצהרים היה ממש נעים כאן. השמש זרחה, ואפילו התלבטתי אם להפעיל מכונת כביסה. בכל יום בסביבות 15-15:30 מתחיל להיות ממש קר, כעת מופעל המזגן בסלון שמחמם קצת גם את חצי הקומה מעליו.
דווקא היום לפני הצהרים היה ממש נעים כאן. השמש זרחה, ואפילו התלבטתי אם להפעיל מכונת כביסה. בכל יום בסביבות 15-15:30 מתחיל להיות ממש קר, כעת מופעל המזגן בסלון שמחמם קצת גם את חצי הקומה מעליו.