איזה קור!!!!

סער ג1

New member
איזה קור!!!!

טוב, זה לא חדש שממש אבל ממש קפוא בימים האחרונים. הטמפ' צונחות, הסוודרים יוצאים מהארון, הרוחות חזקות, אדים יוצאים לכולם מהפה במלוא העוצמה ואנחנו ממש קופאים. בלא מעט מקומות בארץ הטמפ', לראשונה זה הרבה זמן, עומדות על גבול ה-0. איך עוברים עליכם הימים הקרררררררררים האלה? מסתדרים? בקושי שורדים? מחכים בקוצר רוח לקיץ ולשמש היוקדת או שדווקא אוהבים את הקור שקפץ לבקר?

כל כך הרבה זמן חיכיתי לתקופה הזאת../images/Emo13.gif

אני פשוט מתה על העונה הזאת!! למרות שקר וכל יום אני קופאת,אני חושבת שזה הזמן הכי מעולה בשנה..
שיהיה לכם המשך שבוע קרר ונפלא

mor000

New member
איכ איכ חוררררףףףףףףףףףף

אני נגררת עם מחלה כבר בערך חודש כי אני לא יכולה להפסיד יותר מדי בצפר, קר לי, אני שונאת לשים עלי 48706043 שכבות ואני שונאת שאי אפשר לצאת בלי לקפוא מקור וכמובן שאין הופעות ומסיבות נורמאליות שנמצאות בחוץ. אני שונאת שיורד גשם, אם אני ארצה להירטב אני היכנס להתקלח או לבריכה!!!! בקיצור- אני שונאת חורף ואני ממש מקווה שיגיע האביב, עונה נחמדה מאד. בעצם לא, אביב זה בגרויות... עזבו אני צריכה את הקיץ!!!

amit678

New member
באמת קפוא...

ביום שישי הייתי בטיול בצופים והיה בלילה מינוס 4 מעלות...הייתה פשוט שכבת קרח על התיקים... אני ממש אוהבת את הקטע של לחזור הביתה בחורף ופשוט לשכב שעות מתחת לפוך ולראות טלוויזיה/לקרוא ספר טוב עם כוס שוקו רק שבזמן האחרון אין לי ממש זמן לנשום אז זה פשוט לא קורה...לכן אני די מתגעגעת לקיץ כרגע (אבל זה לא חוכמה כי בקיץ אני מתגעגעת לחורף...
)

olgaa1991

New member
איזה כיף! ../images/Emo113.gif

אני נורא נורא אוהבת את החורף! ולמרות שאני מין אדם כזה שקר לו תמידית, אני איכשהו נהנית מזה! (מזוכיזם?!) אני אוהבת כשקר, וכשיורד גשם, וכשהשמיים אפורים כאלה ומפחידים, וגם כשאני נהיית צרודה :p ושבוע הבא יש לי טיול שנתי בנגב, אז הולך להיות ממש ממש קר! ואני הולכת להיות אח"כ גם ממש ממש חולה! אבל מילא :) אולי, אולי אפילו ירד שלג? בחיפה? הלוואי D: ואז אני אבנה
! ואקרא לו עודד מרום, ואעשה פרסומת סמויה למעריב לנוער :p

אני כ"כ עסוקה בלימודים ורחמים עצמיים

שאני לא שמה לב.... אתמול ישנתי אפילו בלי סמיכה...היה לי חם. ואני מאוכזבת כי אני רוצה גשם!!!!! =\ אפילו לא היה לי חום השנה ולא גססתי מדלקת ראות...זה נורא מאכזב. בא לי אביב...שיהיה מעניין.

למעלה