איזה קור...

twotea

New member
איזה קור...

אז ראשית - שלום. פעם ראשונה שלי בים (זאת אומרת פה...). שנית, הפרק האחרון היה מעולה. תפס אותי ועשה לי ניעורי נוסטלגיה לא פשוטים. החיים... החיים והציניות שלהם ואיך שהם שמים אותך כל פעם במקומות שלא חשבת עליהם בכלל. ומישהו שאהבת וחשבת שתחיה איתו כל חייך לפתע הופך לזר ואוהב מישהו אחר ו... כמה עצוב וכמה יפה. אבל בפרק הזה היה משהו, קטן וזניח לכאורה, ששגע אותי ממש - ערב יום כיפור וכולם מסתובבים עם מעילים וסוודרים מצמר? הלוווווווו? זה ישראל פה? עד כמה שאני זוכרת בערב יום כיפור, ולפחות עוד כמעט חודש אחריו, עוד חם כמו גהינום בישראל. זו רשלנות של ההפקה שאני פשוט לא מבינה - צילמו בחורף, אז לובשים בגדי חורף? מוזר. איש לא חשב שם להעיר על זה. והכי מוזר הוא שבעונה הראשונה, אם אני לא טועה, היה גם כן פרק ערב יום כיפור (שבו יואל ושירה באים אל רפי ואלה לארוחה מפסקת ומדברים על הכל, פותחים קלפים) וגם שם, אללי, כולם היו לבושים בבגדי חורף. תגידו שאני קטנונית אבל זה בדיוק מסוג הסממנים שהופכים סדרה ללא אמינה, ובגלל שהתכנים בשבתות וחגים כל כך אמינים ורציניים זה ממש אנטיקליימקס מיותר. לא ככה? בשמחות... תותי

qt1

New member
את קטנונית../images/Emo8.gif וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

זכותך להביע ביקורת וטוב שכך ,אני בטוחה שהתסריטאים/הבמאים וגם השחקנים ,נכנסים אל הפורום שלנו, הדברים שאת כותבת כבר נכתבו, אין לי ספק שכל המשתתפים בסדרה, רק למדים מכך, ולא מעט... אני מנסה להיזכר אם מישהו לבש בגדים קצרים בכל הסדרה ולא מצליחה להיזכר, אולי המסר היה שקר להם ב
? כי אני לא מוצאת סיבה אחרת חוץ מזו ומהעובדה שהם מאוד היו לחוצים לסיים את העונה האחרונה ולא ממש שמו- לב, למרות שלא מתאים להם. שוב, ברוכה הבאה, תשארי כייף פה

Lt ResheF 55

New member
אני רק יכול לרמוז...

שלגבי השחקנים... או לגבי בעצם שחקנית מסויימת... יש מצב...

Gods Wave

New member
הרבה פעמים הם שמים לב...

אבל יש גם קטע של חוסר עקביות שדי מעצבן נגיד ביומולדת הזה של דניאלה היה כביכול חורף ובאחד אחר אני זוכרת אותה באוברול וגופיה... אבל זה באמת קטנוני P:

twotea

New member
תודה על קבלת הפנים

ובאמת רק אחרי שפרסמתי את התגובה ראיתי שהנושא כבר עלה. תותי

קארי3

New member
ככה זה

ככה זה אנשים עמוקים חושבים על הכל. אבל כאשר הם יוצאים מהבית הדבר האחרון שהם חושבים עליו זה איזו התאמת בגדים תהיה להם. שימו לב לפעמים זה יכול לגמור בקטסטרופה.תלוי באקלים. ככה הם מלבישים גם את השחקנים שלהם. אבל היום כיפור הזה היה יום כיפור קר לאללה זה לא היה יום כיפור חם של ממש כמו שכולנו יודעים. זה היה יום כיפור הפוך לגמרי ממה שרובינו הבנו במיוחד אחרי צום שאנחנו לא מבינים מה מדברים אלינו בכלל. סדרה לא אמינה? תראי לי סדרה שיותר אמינה.

למעלה