איזה קטלוג קיץ הכי אהבתם?

O Boy

New member
איזה קטלוג קיץ הכי אהבתם?

אני את של כאוס, לא אהבתי את של קסטרו מן, היה יבש, של רנואר מן - בגדים מגעילים, FOX בעע וTNT עוד יותר בעעע...

yaldonet2

New member
איפה אפשר להשיג אותו?

אני רוצה לראות, אני מזה אוהבת קטלוגים. TNT ממש מכוער ופוקס מכוער עוד יותר...

i l0ve u

New member
טוב.......לפי דעתי...............:-

אממממ לא ראיתי את של כאוס <למרות שהבנתי שיצא יפה...> קסטרו מן בשבילי תמיד יראה יפה כי דודי הכוסית שמה...<סתם סתם חולה עליו>
רנואר ורנואר מן לא ראיתי ואני גם לא רוצה לראות ..חחח ראיתי כמה תמונות משמה שהיו בעיתון וזה וזה כזה-בעעעעעעעעע FOX אני נראה לי היחידה אצלנו שלא אהבה! הבגדים העונה פשוט מגעילים <רובם לא כולם!> אבל חפיף...{גם הקטלוג לא היה כזה מציאה...> TNT אהבתי את הגדים יעני הם תמיד עושים בגדים כאלה זה בגדים חמודים עם כל מיני הדפסים יפים והרוב זה גם גזרות יפות והמכנסיים יחסית זולים יותר <אבל החולצות יקרות...>אבל הקטלוג היה כחול מדי חחח למרות שלא התרגשתי ממנו בכלל עם כל הסערה שעשו סביבו..... אבל את של קסטרו ממש אהבתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קודם כל הקטלוג ממש יפה! בכלל הרעיון של הקלפים האלה <קלפי טארוט?שכחתי ת'שם...>אז ככה הקטלוג מהמם -רומי עבולאפיה או איך שלא רושמים ת'שם שלה ממש שיחקה אותה שמה! היא ממש חקנית תפסה פוזות ממש טובות!!!!!! <מזל שלא הביאו את סנדי ובר רפאלי סופסוף הם עברו קצת הלאה...> והבגדים ממש ממש ממש ממש ממש יפים!!!!!!!! אהבתי את הבגדי קיץ מלפני 2 עונות אחר כך הם חזר בחורף עם עונה די מגעילה ואז הביאו אותה הקיץ ו-ב-ג-ד-ו-ל!!!!!!! אין זה הקטלוג וחברת בגדים שהכי אהבתי השנה................ וסליחה על ההודעה הארוכה אני פשוט בבית ויש שביתה -אבל אני חולה..

למעלה