איזה קטעים

איזה קטעים ../images/Emo6.gif

אתמול בלילה, הרצתי ערוצים בטלוויזיה, ולמרבה שימחתי נחתתי על שידור חוזר של בתוכנית האלמותית "עד פופ" משנות השמונים בערוץ 33 הגאוני בעודי מתמוגג מהופעתה המדהימה של שרי צוריאל כמנחת הערב (פחחחחח!!!!) בחליפת אדידס צהובה וסרט ורוד בשיער ומשלל הזוועות שהתרוצצו על המסך בדמות תספורות תלתלים סטייל פיים וספרים של איטו אבירם, קלטה עיני זמרת קטנה עם קארה חום (?!?) כמה צחקתי כשהבנתי שזאת סי.. ובכלל הערב היה כולו מצחיק כיאה לתוכנית קאמפית שכזאת חולה עליך סי!! ינון

actress

New member
נראה לי יהיה שידור חוזר

לפי מה שכתוב פה, וכתוב שזה שודר בתשנ"ד בכל אופן אני פספסתי באסה אבל אני מניחה שאת השידור החוזר שיהיה בקרוב אנ'לא'פספס

ט י נ ה

New member
חולה עלייך + בקשה ..../images/Emo113.gif

ינון היקר והמותק פעם הבאה שאתה נופל עלי .... באמצע הלילה ועוד בתיספורת כזו ,אנא ממל השתדל ללחוץ " הקלט " ולתקוע קלטת ווידאו למכשיר שלך כי אפילו לי אין מושג על איזו תוכנית של עד פופ מדובר ובאיזה שיר בדיוק התארחתי שם אצל קיפי ... אנא פליייייייייז הסקרנות הורגת אותי נשיקות סי

בשמחה ../images/Emo152.gif

אני מאוד אשמח, הבעיה היא שערוץ 33 "הולאם" עכשיו לרגל ההתקפה בעירק לשידור של סירטוני הדרכה בלופ אינסופי של אטרופינים ונילונים.. אבל אם יחזור אותו שידור אומלל ומשעשע אני מבטיח להקליט אני זוכר שראיתי אותך במהלך השיר קורעת מהקיר איזשהו פוסטר.. זה הכל
ושתהיה לכולנו מלחמה שקטה ורגועה יהיה טוב! :) :) אוהב ינון

ט י נ ה

New member
אולי זה היה גראפיטי ?

קורעת פוסטר מהקיר ? נשמע לי כמו גראפיטי ומצד שני אני פשוט הדחקתי את האירוע הזה ולא זכרתי את שרי צוריאל מה היא עשתה ? היא היתה המנחה ? אני פשוט לא מאמינה אני סנילית או מה ? אם זה משודר שוב מיד להנציח . ולגבי המלחמה ........... אוףףףףףףףף שוב כולם בענין הזה יש ביטולי הופעות זה עולה לי בהמון עצבים וכסף ובעיקר פחד על הילדים שיגמר כבר אמן אוהבת סי

למעלה