איזה קטעים.........................

המונשרי

New member
איזה קטעים.........................

כמה שהצלם אהב את אליסיה - ואיך שזה הרגיז את ,ג'ואיש פרינסס ,מישל. כמה שהיא יללה שהאמא שלה תשאיר אותה לישון בחוץ -בעיקבות צילמי העירום אך יחד עם זאת, הייתה היחידה שבקושי כיסתה את הפיטמה ( כדברי השופטים). -קרן -התגלתה בכל כיעורה: פחדנית,תככנית מוניפולטיבית- מעניין לאן נעלם כל הביטחון העצמי שלה? -מעניין האם נז'ין/ ניראל מצאה אהבה באיטליה- בפרומו לתוכנית הבאה הופיע איזה איטלקי שהתאהב בה ממבט ראשון. נקווה שתוכל להסתיר את האגרסיות לכמה שיותר זמן.

randu

New member
חח איך הצלם הצחיק אותי כשהוא...

הצלם קרע אותי מצחוק כשהוא אמר למישל: "אני אלחש לך,פעם הבאה את באה מגולחת.."
ואני כזה: "מה אתה מפגר
,מה זה משנה אם תלחש לה,חצי מהמדינה שומעת
"

EvaNofit

New member
חחח דוגרי..... אני גם חשבתי על זה!!

חחחחחחחחחח.........

ToXic LizZie

New member
לאא ../images/Emo67.gif לא היבנתם.. הוא אמר לה

"אני ארטש לך" כלומר, התכוון למילה ריטוש במחשב כדי להסתיר את זה... וואי אבל איזה מסכנה.. מזה ריחמתי עליה בקטע הזה..

ברודי

New member
לא בדיוק..

הוא קודם אמר לה שהוא ילחש בשביל לא לבייש אותה שפעם הבאה לבוא לסט מגולחת ואז הוא אמר לה שלא משנה וזה הוא ידאג לטשטש את זה במחשב. באמת הוא קצת דביל. גם זה לא היה יפה כאילו- אליסיה את מהממת ומדהימה ובלה בלה. אה ו.. מישל דרך אגב את לא מחזיקה נכון את היד. זה ממש בלט שהוא העדיף את אליסיה.

כן זהו.. גמני חשבתי על זה../images/Emo6.gif

מה הוא דפוק?!?! טוב בטטח לא ידע שישימו את זה
הם כאלה מנייאקים!

YARDENIS11

New member
מסכנה.

זה היה כל כך מגעיל , אני הייתי מתה מבושה אם היו אומרים לי כזה דבר.. הפקה מניאקית .. טוב לא נורא..

חחחחחח כנסו שנייה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

נכון האיטלקי שלפי הפרומו נדלק על ניראל חחחחחח אז תארו לעצמכם עוד שנה כותרת בעיתון "היא מכה אותי" בעלה של ניראל מהדוגמניות התלונן במשטרה על זה שאישתו מכניסה לו כאפות ובועטת בו תגובתה של ניראל "הכפות היו בצחוק ככה זה מאיפה שאני באה...." (ובלחש: חכה חכה מה אני עושה לכה בבית חכה... מה שעשיתי למימי יהיה קטן עלייך אנחנו עוד נתחשבן)

ליןןןןן

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חזק

EvaNofit

New member
חחח זה כאילו ציני..... אבל זה דווקא

מאוד יכול לקרות......

t a l o s s

New member
נצלש ..רוצים לדעת מי תנצח בגמר

תרדו למטה ממקור ראשון זאת אליסיהה! ואת השלישית הגמר אני לא יכולה להגיד שאני לא יהרוס לכם יותר מדיי!

ברודי

New member
ממקור ראשון אתה יודע?

ואיך בדיוק זה פועל, אלוהים מדבר אלייך בלילה?

על מי אתה עובד?

הגמר הרי משודר בשידור חיי ועדיין אין זוכה כרגע ואנחנו בוחרים את הזוכה אז תפסיק עם השטויות

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אידיוט! כל שניה קופץ איזה פוץ שחושב שהוא יודע בוודאות מי בגמר.. יאלה על מי אתם מנסים לעבוד?!?

למעלה