איזה קטע בשיר של לדזפ הכי מגרש אתכם?

M e n s R e a

New member
איזה קטע בשיר של לדזפ הכי מגרש אתכם?

השאלה הזו לקוחה בהשראה מפורום מגהדת', שם עלתה השאלה מאיזה קטע בהופעה (שהייתה לפני שבוע בארץ כאמור) התלהבתם הכי הרבה. וגם מיציאה של גידי, אם אני לא טועה, שאמר שיש קטע מאד מרגש בלוי. אז לא בטוח שנראה את לדזפ בהופעה, אם האיחוד הזה יצא בכלל לפועל, ובאילו מדינות הוא יתרחש, אם בכלל. אז אני שואל-איזה חלק בשיר (או כל השיר, אבל עדיף אולי להיות ממוקדים יותר, כדי שזה לא יהפוך לשלב הסופי של החוליה החלשה) הכי ריגש אתכם?

M e n s R e a

New member
שלי

אני יכול לחשוב על הרבה. אבל שניים שבהכרח: 1.ב-Thank you-הבית של And if the sun refuses to shine 2.הטון הגבוה של רוברט ב-Since I've been loving you, ממש בסוף שם, ואם ארצה לתאר את זה בכתב בצורה עילגת-הואאאאאאאאאאאאא

FunkyMonk

New member
אני מסכים עם מה שכתבת

בעקרון השיר since כולו, מרגש אותי. גם What is and What Should Never Be Tangerine Over the Hills and Far Away In My Time of Dying, שזה נראה לי אחד השירים שאני הכי רוצה לשמוע בהופעה חיה, של לד זפלין.

Anuerysm

New member
מה שאמרתי על לוי, לא היה בדיוק מרגש מהסוג

שהייתי עונה כתשובה אצל זפלין יש רגש מסוג אחר, שהוא יותר עוצמתי בכל אופן, כשרק התחלתי לשמוע זפלין היו פעמים שפשוט הייתי עוצר את מה שאני עושה, סוגר את האור והחלונות בחדר שלי ושם את דייזד אנד קונפיוזד כשנכנסים אל השיר חזק החלק שהריף הרגיל חוזר הרבה יותר עוצמתי, איך שהשיר מאבד את עצמו אחרי הבית השני ולאט לאט הרוק חוזר לעצמו עם הסולו של ג'ימי ולבסוף יש את התופים של בונהאם והריף הרגיל חוזר ואז אתה מתפוצץ אחחחחחחח

AeroTom

New member
בחרתי 2:

הראשון - Ten Years Gone. השיר שכנראה הכי מרגש אותי כיום של הלהקה. שיר מאוד עוצמתי ואחד האהובים עלי ביותר של הלהקה. מה גם שאני מאוד אוהב את המילים שלו. במיוחד הבית האחרון:
Through the eyes an' I sparkle Senses growing keen Taste your love along the way See your feathers preen Kind of makes makes me feel sometimes Didn't have to grow We are eagles of one nest The nest is in our soul​
ואז כשמגיעים לשורות: Vixen in my dreams, with great surprise to me Never thought I'd see your face the way it used to be ורוברט נכנס לפסגה של השיר בסוף עם ה-Oh Darlin', Oh Darlin Ten years gone, Holdin' On Ten years gone I'm never...oh never... שיר מאוד קרוב לליבי כיום. הבחירה השניה שלי היא הסוף של Your Time Is Gonna Come עם החיבור לתוך Black Mountain Side. הפזמון החוזר בסוף השיר האקוסטי המדהים הזה שממשיך עם Fade-In כזה להתחלה של הקטע האקוסטי של BMS, שהוא גם בפני עצמו קטע נהדר. השילוב הזה והמעבר המקסים מאוד קרובים אלי כיום גם.

microbe15

New member
אין על ה-האאאאאאאאאאאאא של Since

בהתחלה הייתי מקבל צמרמורות מהצעקה הזאת

שמיקי

New member
יש המון שירים שמרגשים אותי

כמו שכולם אמרו since..הקול של רוברט והגיטרות יחד,, האחח ממ.. בנוסף, your time is gonna come הבית הראשון..האמת לא יודעת אם מרגש אבל כ"כ יפה.. what is and what should never be בעיקרון כל השיר עד לקטע המהיר יותר אחרי "And happiness is what you need so bad, girl, the answer lies with you" tangerine במיוחד בקטע.. "to think of us again? and i do" ואז קטע גיטרות..
thank you פשוט כל השיר stairway to heven גם כל השיר, באמת שאין קטע שלא מרגש אותי בשיר הזה.. אחרון אחרון, you shook me..

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif על "What If"

מאוד אוהב את המשפט הזה גם. ומצטרף ל-Tangerine גם, שבכלל כל השיר הזה מתקשר אצלי ל-2 אהבות גדולות שהיו לי בחיים: אחת אנושית שכבר לא איתי, ואחת בתור סרט שתמיד שם לצידי שאני צריך אותו

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif מצטרף לטנג'רין

שכחתי אותו בכלל כשכתבתי את שלי. אחד השירים היותר ראשונים שהכרתי של לדזפ. וכמה קיטשי, מזכיר לי מישהי, שלא רק שרבנו ולא דיברנו כבר כמה שנים, אלא שהיא עברה לחו"ל, ואין לי ממש קשר איתה בשביל לבקש סליחה. דיכאון. השיר עצמו יפהפה. פשוט ויפהפה.

למעלה