איזה קטע זה!

איזה קטע זה!

כשגם הליכוד וגם העבודה, במקום להגיד "נכון יש מפלגה שסוחפת את הציבור ומעמידה אותנו בסכנה, מה אנחנו צריכים לעשות, אולי משהו בנו לא בסדר, אולי משהו במה שאנחנו משדרים לא בסדר וצריך לעשות כמה שינויים" מאשימים את כל העולם - את הסקרים, את אריאל שרון, את מרכז המפלגה שלהם, את כולם!! לא יכול להיות שהמפלגות עצמם אשמות במצב הזה? לא יכול להיות, מצב, שהציבור לא מטומטם, הוא רואה את ההתנהלות של שתי המפלגות האלו שעבר זמנן ואומר "איכס, נמאס לי, אני רוצה משהו חדש?" הזלזול הזה בכל הציבור בישראל זה מה שייעלה גם לליכוד וגם לעבודה ביוקר.

NIKESTYLE

New member
דבר חלש אתה מבריח את הציפורים

קדימה מורכבת מאנשים בשר ודם יותר נכון מאנשים בשר ודם שכבר התנסו בשלטון עשרות פעמים בתפקידים שונים. הנסיון לעשות מגלומניה על חשבון הציבור הוא לטעמי מיותר, זה אותם אנשים במסגרת אחרת ,קצת פחות מושחתת מהליכוד זה נכון אבל עדיין הסכינים שם יתחילו לרוץ במרץ.

אין נסיון לעשות מגלומניה

אבל עדיין, הצורך הזה של הליכוד והעבודה רק להכפיש ורק לברוח מהמציאות באמצעות האשמות של "מפלגה וירטואלית" "מפלגה של התקשורת" ונסיונות להאשים את הסקרים, מראים בעיני זלזול בציבור... במקום להציג עובדות ובמקום לנסות להבין למה הציבור מעוניין להצביע קדימה ונרתע משתי המפלגות האלו, במקום שתידלק נורה אדומה...

NIKESTYLE

New member
קדימה למעשה היא ליכוד 2006

מפוכח יותר מציאותי יותר ,כזה שמאס במרכז המפלגתי וכזה שלא יכל היה לעשות שינוי מהותי בתוך מפלגתו והחליט לפרוש ממנו. מאיר שטרית,ציפי לבני,אברהם הירשזון,אהוד אולמרט וכמובן אריאל שרון. כולם אנשי ליכוד שהיו שם לפני חודשיים פתאום הגיע אליהם איזשהיא "הארה" והם גילו את אמריקה. מה הצעד הבא?להקים את ישראל החדשה באוגנדה עם קומץ אנשים ולהגיד בעצם שישראל הישנה היא לא מה שפיללנו אליו. נו באמת אתם יותר בוגרים מזה לא ?

כן זה ידוע - שמעון פרס, דליה איציק,

חיים רמון, אוריאל רייכמן - אנשי ליכוד מובהקים.

NIKESTYLE

New member
אלו לא ליכוד אלו יימכרו את אמא שלהם

בשביל להיות בשלטון בכל מקרה. טוב שהשכלת להכניס את כולם ברשימה אחת. חיים רמון-מנביאי המפץ הגדול שהיה נכנס לכל מפלגת מרכז רק בשביל להוכיח לכולם שהוא צודק בתיאוריות שלו על המפץ הגדול שקרב ובא. דליה איציק-עמוסה במעשים טובים במשרד התקשורת ואיפה שהיא לא הייתה לפני.האישה מתרפסת ורופסת רק שיקבלו אותה לכל משרה העיקר לא לחזור ללמד כמורה בבית ספר שהרי היא יודעת כמה אלימים התלמידים היום שמעון פרס-זה שמעון פרס עשה הרבה בעבר היום יותר משמש כסמל ,תמונה למפלגה. אוריאל רייכמן-עוד טעות של קדימה.היה בשינוי ופתאום עבר לקדימה מעניין למה....... אולמרט ופרס השילוב הזה מסוכן לישראל

ElvisAlive

New member
בינתיים קדימה עם כל הטעיות שלה

היא המובילה בסקרים. אז אולי יש סיכוי שהיא לא טעתה. אולי אפילו יכול להיות שמי שטועה זה הליכוד והעבודה.

NIKESTYLE

New member
הובלה בסקרים היא הוכחה שזה נכון???

אתה יודע מה אין לי בעיה שתוביל בסקרים ואפילו בשלטון אבל הדרך תהיה שלנו.

כפי שאמר היו''ר החדש של העבודה

אתם קדימה תמשיכו להוביל בסקרים הוירטואליים, ואנחנו נראה לכם ברגע האמת, מי באמת ניצח וזכה בשלטון.

קדימה זה שינוי במתכונת יותר מורחבת

וללא נושא הפרדת הדת מהמדינה. שזה הנושא היחיד שאני בעצם מזדהה איתו.

למעלה