איזה קטע!(חצי
)

*זינה*

New member
איזה קטע!(חצי ../images/Emo32.gif)

אתמול קניתי מסטיק בזוקה. בזוקה ג'ו. היום, באמצע שיעור מתמטיקה, חברה שלי ואני החלטנו שהגיע הזמן לבלונים, וישר הוצאנו את המסטיקים השווים, ואת העטיפות שמרנו. שתיי עטיפות עם בדיחות מטומטמות לחלוטין, ומה בשלישית?!
מצויירת בחורה, בשמלת מיני ורודה ושיער בלונדיני, שאומרת: "קוראים לי זינה, ואני לוהטת. את כל החנויות אני חורשת, כרטיס אשראי או מזומן, אני רצה לקנות, חבל על הזמן. בזוקה ג'ו הוא הגדול מכולם, אוהבת אותו עד סוף העולם." ובדקתי את זה שזה באמת *ז*ינה ולא דינה או משהו... זינה, זינה!!! אצלי בבזוקה יש זינה!!!
ובצד יש "עתידות": הביקור הבא שלך בגן חיות עשוי לשנות את חייך. ובדיוק בעוד שבוע יש לי סיור מגמה לגן האם בחיפה!!! אההה!!!
מה דעתכם?

shanyz

New member
חחחהה!! איזה קטע=)

ממתי זינה זה שם "נפוץ" שמשתמשים בו לבדיחות!? חחה.. =))) אממ.. תשמרי את העטיפה הזאת!:) ו... תהני בגן הזה שאת הולכת אליו:)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש לי את העטיפה הזאת מלפני שנה
היא שמורה אצלי בשקית עם עוד כל מיני דברים שקשורים לזינה
אני וחברה שלי המצאנו לזה מנגינה והייתה תקופה שכל הזמן הייתי שרה את זה

shanyz

New member
חיחיחי איזה מצחיקות!../images/Emo140.gif

תכתבי לנו איך השיר הלך...? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

תמר כבר כתבה את המילים....

זה אותן מילים רק שהמצאתי לזה מנגינה שאני כבר לא זוכרת

shanyz

New member
את מתכוונת למילים של ה-א"ב שתמר

כתבה...? אהה.. =)

*neta*

New member
../images/Emo6.gif

אתמול היינו בהצגה (אלטלנה אנטונלה משהו כזה..) ואחת מהדמויות שם הייתה זינה. ויש כמה סצינות שמיכאל (עוד דמות) צועק "זינהההההההה!! אני צריך שתעזרי לי אני חייב את עזרתך" הממ מאיפה זה מוכר לי ?

shanyz

New member
פפפפפפפפפחחחחחחחחח

אני ממש נהנית לשמוע שזינה שלנו נמצאת בכל מיני מקומות!! =))) חההההההה לעוד מישהו יש סיפור עם זינה?:)

*זינה*

New member
אממ...../images/Emo6.gif

איזה יום אחד, המורה שלנו להיסטוריה באה לשיעור עם מטול שקופיות. וזאת חתיכת דרך ללכת מהמחסן לכיתה שלנו. אז בסוף השיעור, עזרתי לה לקחת את הדבר הזה (היא לקחה איזה חמש שש מפות... אז אני לקחתי את הדבר הכבד השני...) ובדרך, המורה שלי לאנגלית מואץ רואה אותנו, ואומר ככה: "Go Xena!!!".

אויש, זה מזכיר לי...../images/Emo3.gif

אני ואחותי יושבות במסעדה, אני שותה מילקשייק, פתאות אחותי אומרת ככה, באדישות, בלי אזהרה מראש, "אויש, אני צריכה להתקשר לזינה..." זוכרים את המילקשייק ששתיתי באותו רגע? הכל ירד בצינור הלא נכון...אני משתעלת ככה, ואחותי מסתכלת עליי בתמימות, מנסה להבין מה לעזאזל עובר עליי, וכשסוף סוף ירד לה האסימון, היא כמובן התחילה לצחוק ולהסביר שלמנקה החדשה שלה קוראים זינה...מאז היא קוראת לה זינה הנסיכה הלוחמת, וכשראיתי פעם ראשונה את התמונה הזאת
לא יכולתי להפסיק לצחוק למשך הרבה זמן...

shanyz

New member
פחח1! קרעתן אותי עכשיו1!

מנקה משם זינה!!!!!!!!!!!!!!!!!! פחחחחחחחחחחחחחחחח במיוחד אביב!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נחנקת מהמילקשייק (כל פעם שאני קוראת את המילה מילקשייק או קרמבו אני לא יכולה שלא לחשוב על תאוריה...חיחי) איזה מצחיקות1! פח למנקה שלנו קוראים רינה...
אבל בסתר ליבי אני אקרא לה זינה!! חיחי:) סתתתאאאם=) שיוו איך נקרעתי עכשיו..:) או..

אם כבר, אז כבר../images/Emo123.gif

עוד משהו משעשע- לפני כמה זמן, דפדפתי להנאתי בספר הטלפונים המשפחתי, וגיליתי פתאום שיש לנו טלפון של מישהי בשם זינה הרשקוביץ' או משהו כזה...מסתבר שזאת איזה קרובת משפחה של אמא שלי שנולדה בטרנסילבניה

*זינה*

New member
זינה

קרה לכם פעם שתהיתם לגביי השם שלי? ז"א – לא השם, השם הוא תמר, אבל לגביי איך קוראים לי – זינה? אז נכון שזה לא מעניין במיוחד, אבל מי שרוצה לקרוא יקרא: לסבתא שלי הייתה דודה, שקראו לה דודה זינה. והיא הייתה מאד דומה לסבתא שלי, והייתה מוכשרת בהמון דברים ובעיקר בעבודות מיניאטוריות, ריקמה תפירה וכו'... עברו שנים ונולדתי אני, דומה מאד מאד לסבתא שלי. ואמנם ההתמחות שלי זה ציור, אבל גם בתפירה וכו' לא חסר... ובעיקר עבודות מיניאטוריות... לכן קוראים לי זינה. עוד לפני שידעתי על קיומה של זינה הנסיכה הלוחמת... ואז כמובן הגיע זמנה, כשאנשים בביה"ס התחילו לקרוא לי זינה, ואז בפורים בכיתה ח' ו – ט' התחפשתי לזינה אז זה רק גבר... ומאז אני עוד שומעת הרבה פעמים אנשים שאני אפילו לא מכירה, "זינה, זינה!!" טוב נו...

shanyz

New member
באמת? אני תמיד חשבתי שקוראים לך

זינה בגלל שאת פשוט מתה על זינה, ו...החלטת לתת לעצמך את הכינוי...=) חחה..

למעלה