איזה קטע מביך היה לי עכשיו

אפרסקה

New member
איזה קטע מביך היה לי עכשיו ../images/Emo4.gif

יש מישהי שעובדת איתי באותו בניין, שלוש שנים עבדנו באותו משרד ואח"כ עברתי אבל אנחנו בקשר. היא מבוגרת (55 בערך) אבל בעלת ראש צעיר ומאוד נחמדה. בקיצור, יצאתי לאכול ופגשתי אותה והתחלנו לדבר. ואמרתי שלא בא לי כלום אבל אני מאוד רעבה, היא שאלה אם אני בהריון (בצחוק, בצחוק) ואמרתי שלא. אבל האמת היא שלא סתם אמרתי שלא, אלא אמרתי: I'm not that lucky, שהייתי אומרת שזה ברור שזה קריאה לפתח שיחה. אני לא יודעת אפילו למה אמרתי את זה, אולי כי אנחנו די קרובות ואני במצב רוח מחורבן ונורא התחשק לי לדבר עם מישהי. והיא יודעת שאני רוצה, כך שזה לא סוד. ז"א, לא אמרתי לה אף פעם רשמית שאני מנסה עכשיו אבל היא מכירה אותי מספיק זמן כדי לדעת שעכשיו (ובעצם מזמן) זה זמן שסביר שאנסה. בקיצור, היא שאלה אם לא הולך ואני אמרתי "לא אבל בסוף ילך", ופשוט הרגשתי שאני לא יכולה להמשיך לדבר, הרגשתי שאני עוד רגע פורצת בבכי וממש לא התאים לי. ראיתי שהיא כן ניסתה לפתח שיחה אבל ראתה שאני הודפת את הנסיונות וירדה מזה מהר. היא הייתה ממש נחמדה אבל אני סתם יצאתי במצב רוח רע, אולי זה סתם יום לא טוב לדבר על זה (בגלל בדיקת הזקיקים אתמול ובכלל). כי מצד אחד הרגשתי שאני רוצה לדבר ומצד שני הרגשתי שאני לא מסוגלת. וגם עכשיו, תוך כדי כתיבה, אני חונקת דמעות. אוף, אני שונאת את הסחרחורת הריגשית הזו. הלוואי שיכולתי להיות יותר קולית בעניין, כמו שהבטחתי לעצמי כשהתחלנו. אבל הבטחות לחוד ומציאות לחוד, מסתבר.

אפרסקה

New member
כנראה שסתם יש לי יום רע. כי מי שמכי

שמכיר אותי יעיד שאני בדרך כלל הרבה יותר אופטימית. ולא לוקחת כל דבר כל כך קשה. ולכן עוד יותר מעצבן אותי שאני לוקחת את כל סיפור ההריון הזה כל כך קשה. אבל האמת היא שכנראה שזה בכל זאת נושא רגיש יותר. וזה עוד יותר מוזר כי אף פעםלא הייתי כזאת "לחוצת" הריון, לעומת אחרות שאני מכירה שפינטזו על זה מגיל 5. אולי כי ממש לא חשבתי שזה יהיה ביג דיל להכנס להריון והתבדתי. אבל אני באמת מנסה להתעודד ולשכוח מזה, החיים יפים, השמש זורחת
ועוד מעט חמש והולכים הביתה!!

m i c h a l y

New member
אפרסקה

אני כל כך מבינה על מה את מדברת.... הלא רק בהודעה האחרונה שכתבתי לך סיפרתי על מילה אחת שהוציאה ממני דמעות בלי סוף. אני באמת חושבת שההמלצה הכי חמה היא לעשות בדיוק מה שאת מרגישה. אם את צריכה אוזן קשבת ורק בעלך שותף לעניין אז שלפי אותו מהעבודה והתחילי. אולי יעזור לך הפתרון שאני מצאתי. ישבתי יום שלם וסיפרתי בבכי מתפרץ ללא הרף לכלב שלי על כל מה שעובר עליי.... אני לא זוכרת אם יש לך חיית מחמד (SORRY) אבל לפעמים עצם הדיבור והבכי זו המטרה ולשם כך אפילו נייר ועיפרון יכולים להיות פתרון. בכל אופן, טוב עשית כשסיפרת לנו כאן. עכשיו אני רק יכולה לנסות לשכנע את עצמי להתייחס בעדינות לכל מה שיעלה בבדיקה הזאת, למרות שבדרך כלל זה לא עובד וברגע האמת אני פשוט "מאבדת את זה"... נשיקות
מיכל.

פוקית27

New member
כל כך מבינה אותך, אני גם בדיכאון -

שפשוט לא עובר ,אני מרגישה שההריון יגיע אלי רק בעוד מיליון שנה אני והבעלולו החלטנו שעושים הפסקה עם הניסיונות ולמרות שאני מאוד זקוקה לשקט ולחוסר הלחץ נורא קשה לי עם זה שהחלטתי להפסיק לנסות את הדבר שאני מחכה לו יותר מכל. הייתי רוצה שימציאו כפתור שכאשר לוחצים עליו טסים בזמן,רק בשביל לראות שהכל באמת מסתדר כי כרגע אני דיי קטנת אמונה. מזל שבסוף הכל באמת עובר.

Gill Gallad

New member
שולחת ../images/Emo24.gif לעידוד!

יש את הימים האלה שפשוט לא בא לדבר והכל נראה אפור. אני מקווה עבורך, ועבור פוקית ומיכלי וכל מי שמדוכדכת, שהכאב יחלוף והתקוות יתממשו! בהצלחה
!

m i c h a l y

New member
גיל גלד,

איזה כיף שאפשר לשאוב ממך כוח. מבטיחה לתת לך לשאוב בחזרה בבוא היום... (ונקווה שלא יובוא.) בכל אופן - תודה
מיכל.

אפרסקה

New member
../images/Emo51.gif לכולן. גם אני הייתי רוצה כזו

מכונה שתגיד לי שהכל יהיה בסדר. נראה לי שאילו ידעתי שזה יקח עוד אפילו שנה, אבל יקרה בסוף, הלחץ היה לגמרי נעלם.\ אבל זה ברור, כולנו שונאים חוסר ודאות, לא?

m i c h a l y

New member
שונאים חוסר וודאות? מבועתים...../images/Emo5.gif

ומצטרפת לתודה. כיף שיש לנו כתף וירטואלית לבכות עליה, לא?

גורבי

New member
רק עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה, ושולחת

חיבוק ענקי לכולכן. הכתף שלי פנויה עבורכן גם כשאני לא כאן
. גם אני, כמו מיכלי, מדברת כרגע מהעמדה הבטוחה יחסית של סוף המחזור, כשהאכזבה החודשית כבר עברה פחות או יותר ולפחות חוסר הוודאות נגמר, לבינתיים. אין לי פתרונות פלא (או בכלל) - אם תמצאו את מנהרת הזמן הזאת (זוכרות את דאג וטוני?), קחו אותי איתכן בבקשה
. מה שהכי מעסיק אותי כרגע זה איך להימנע מהסחרחורת הרגשית ורמות הלחץ האיומות שהגעתי אליהן בשבועיים האחרונים, ואין לי מושג. ההחלטה לקחת הפסקה מהנסיונות נשמעת לי מאוד הגיונית - אישית, אני לא יודעת איך הייתי עומדת בה. המחשבות הבלתי פוסקות הן הבעיה אצלי, ולכן אני כ"כ מזדהה עם כל מילה שמיכלי כתבה לאפרסקה במקום אחר. אני רק בונה על זה שכך או כך, כולנו נעבור בקרוב מהכיתה הטיפולית לכיתה המטפלת
.

אופה3

New member
בנות יקרות , יש לי עוד רעיון

שיוכל לעזור לכן, חוץ מהכתף שאני מציעה, אתן יכולות לעשות משהו שאני עושה לפעמים שרע לי מאוד ועצוב. רק הקדמה קצרה אני מנהלת פורום מכתב שלא נשלח באינטרנט זהב, ושם בעצם אני כותבת למכשפה הרעה, לתינוק שלא רוצה להגיע, לאלוקים שישמע את זעקתי, אני כותבת בבכי בדמעות, אני כותבת בשמחה, אני כותבת על מנת להרגע, אני כותבת הכל, כי בסך הכל שמוציאים את זה החוצה זה יותר קל,מרגישים שאבן ירדה מהלב, אני כותבת המון מכתבים לילד שלי, המון שירים , חוץ מזה שזה מקל עליי מאוד זה לא מזיק, אז אני מציעה גם לכן לנסות. ומי שמעונינת יכולה גם לפרסם את זה בפורום בזהב הנה הכתובת . www.zahav.msn.co.il אני מבטיחה לכן שלא רק שזה מקל ועוזר, גם תתפלאו תוכלו לקבל שם תמיכה. שיהיה כל טוב ובהצלחה לכולכם. ועוד הערה: חלק מהדפים שם נמחקו עקב תקלה טכנית. האופה

"אם תגיד עוד מילה, אני אבכה"

יש ימים כאלו. וזה יכול לקרות גם בלי קשר ללחץ מהכניסה להריון. אני שולחת לך חיבוק חם וחזק ומעודד. אולי כדאי לעשות בינתיים דברים מרגיעים? ספר טוב, אמבטיה חמה (את בשלב שמותר, לא?
) ארוחה רומנטית עם בן הזוג שלך סרט טוב טיול קצר ברגל (יש אוויר נפלא) בטח יש לך עוד רעיונות טובים, לא? אני את הערב המתוח שלי הולכת להעביר בישיבת מורים ובכתיבה של תרגיל למחר. אם את נורא רוצה, את מוזמנת להצטרף
() - שזה סימן של חיבוק חם במיוחד נעמה

28קטנה

New member
שולחת לך חיבוק../images/Emo24.gif

אני מאוד מזדהה, לדעתי דוקא עדיף לא לספר בעבודה כי זה גורם לאנשים שעובדים איתך להתחיל לשאול ולא תמיד בטקט... אני התחלתי עבודה חדשה ודוקא זה שאף אחד לא מנדנד לי או בודק מה קורה ומה הענינים ומה חדש מאפשר לי להתאוור קצת. ולעומת זאת זוג חברים קרוב מברר כל חודש -מה נשתנה...ללא ספק טעות גדולה.

למעלה