איזה קטע.. פרסמתי את ההודעה שלי

sipor

New member
איזה קטע.. פרסמתי את ההודעה שלי

בפורום הלא נכון.. איזה פשלה.. זה היה אמור להיות פה.. איך מוחקים את זה.. עזרה הצילו.. מנהלות פורום.. בכל מקרה פירסמתי בטעות בהורים לתינוקות ורצית לכתוב את זה פה, אז הנה לכם ההודעה שהייתה אמורה להיות פה.. ואם משהו יכול לעזור לי למחוק את זה שם.. אשמח ! לפני הלידה הייתה הקרירה כל עולמי, רצתי , עבדתי שעות עשיתי מהפכים ומה לא.. והנה ילדתי, בפתאומיות כל הבלון הגדול התפוצץ , פה הכל שקט ושלו , קמים בבוקר לאט לאט לאחר שעת מיזמוז עם הילדה.. פותחים חלונות, רואים עולם, הולכים לטייל ברגל.. רואים טלויזיה.. גולשים בנט.. והולכים לישון צהרים קמים.. וכך הלאה.. והשלווה הזאת עטפה אותי בצורה נוראית.. ופתאום.. בעוד שבוע.. חוזרים למרתון החיים.. היום הטלפון הראשון של חזרתי לעבודה (שעה שלמה על ענייני עבודה)... עובד שלי התקשר לשאול שאלות ולקבל הנחיות ולעדכן... שעה שלמה שכל מה שבא לי היה להגיד לו : רד לי מהנשמה, אתה לא מעניין אותי, תן לי פה את השקט שלי.. אני רוצה להיות עם הבת שלי.. אתה מדבר שטויות לא חשובות.. אבל כמובן, שלא אמרתי, עניתי בנימוס והסברתי ...אבל כל כך רציתי לנתק לו את הטלפון.. בסוף הוא באמת נמאס עלי.. אז אמרתי לו שהילדה בוכה !!!(נו בטח ישנה שנת ישרים וקמה עם חיוכים מדהימים !!!!)... ועכשיו אני יושבת פה ושואלת את עצמי.. אלוהים.. עוד שבוע חוזרים לשם.. כל היום עבודה ועניינים ולאיפה לעזעאזל (אף פעם לא יודעת איך כותבים את המילה הזאת !) נעלמו שלושת החודשים האלה.. למה בכלל נלחמנו את מלחמת הפמניזם הזאת, מה חשבנו בדיוק ? ומה היה לנו רע לפני ?!!! ... והתחלתי לחשוב אולי למלא לוטו בשבוע הבא לזכות ולא לחזור... טוב נו.. סתם רציתי לשתף אותכם ששום דבר בעולם פתאום לא מעניין אותי חוץ מהילדה המתוקה והחייכנית שלי, בעלי היקר והמתוק.. ושקט ושלווה מסביב... ואני כל חיי רק רצתי לפיסגה ורציתי לתפוס את העולם מכל קצותיו.. ולהצליח.. אפילו אותי זה כבר לא מעניין !

MASHY BOSTON

New member
דבר ראשון קחי ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

דבר שני - כדי למחוק הודעה, את צריכה לשלוח מסר למנהלות אותו הפורום בו התפרסמה ההודעה ולבקש מהן למחוק אותה. דבר שלישי - גם אני מאד נהנית מחופשת הלידה (כבר 9 חודשים) שלי עם תמרי. אני לקחתי שנה+ חופש. אני באמת לא יודעת מה הייתי עושה אם הייתי צריכה לחזור לעבודה אחרי 3 חודשים סך הכל. אני בטוחה שזה היה לי קשה מאד מאד.

סיפור יקרה!

קראתי את הסיפור בפורום הורים לתינוקות וכבר יש לך שם כמה תגובות אז מאוחר מידי למחוק
. אני חושבת שההודעה יכולה להישאר שם. למה לא בעצם? ולגבי מה שכתבת- זה מאוד מא-ו-ד מובן! זו הרגשה כל כך טבעית להיות רק עם האפרוחית ככה בשלווה ובשקט וחבל שהמציאות מחזירה אותנו כל כך מהר לענינים. בכל מקרה- הגבתי גם שם.

שולחת לך ים של ../images/Emo24.gif שרון של שיר

ותקווה שזה רק עניין של זמן (כמו בכל דבר בחיים)ומהר מאוד תתרגלי לשגרה החדשה. גם לי היה מאוד מאוד קשה לשים את שיר במשפחתון (גוזל 3.5 חודשים) פחד אלוהים... אבל מתרגלים
... חשבתי שאצליח לפתח קריירה אבל מהר מאוד הבנתי שאין דבר בעולם (בטח לא עבודה) ששוה לזמן שאני מבלה עם שיר אם הייתה לי את האפשרות להישאר יותר זמן אז הפרידה הייתה קשה יותר לשנינו (גם לי וגם לשיר). היום שיר מגיעה עם חיוך לגן וזה אומר ה כ ל !!!!!! לפחות תנצלי את השבוע האחרון כמו שצריך למנוחה ותמלאי את המצברים כמה שרק אפשר. שרון של שיר Live simply so that others may simply live

מעיןבר

New member
הי ../images/Emo24.gif

כדי למחוק ניתן לשלוח מסר לאחת ממנהלות הפורום אבל נראה לי שזו הודעה שמתאימה לשני הפורומים ואני בטוחה שתזכי שם להרבה תגובות. אני אישית שמחתי לחזור מחופשת הלידה שלי אחרי 3.5 חודשים. הרגשתי שאני צריכה קצת יותר פעילות אינטלקטואלית. כנראה שכל אחת בנויה אחרת וטוב לה משהו אחר. מזל שהמהפיכה הפמיניסטית איפשרה לנו את חופש הבחירה...

משוש30

New member
תשמעי אם יש לך הזדמנות עדיין

תאריכי את חופשת הלידה או שתחזרי בהדרגתיות. מצד שני יכול להיות שאחרי החזרה הדברים לא יראו גרועים כל כך... אני אישית מאד מרוצה שחזרתי אבל אני לא טיפוס שקל לו לשבת בבית ולשעשע את התינוק. אני עובדת קצת יותר מדי אבל אם אפשר לעשות את זה מאוזן(ואני מקווה שתוכלי) אולי תתחילי להנות מכל העולמות. מצד שלישי לגמרי אם המצב הכלכלי מאפשר את זה וכל כך כיף לך אולי פשוט תתפטרי?

אני כ"כ מבינה אותך ../images/Emo24.gif

אחרי הלידה של מוריה רק רציתי כבר לחזור לעבוד ואילו עכשיו אריאל בן 5 חודשים ורק ביום ראשון אני תכלס חוזרת לעבוד. הייתי אמורה לחזור ב1 באפריל, ובאמת עבדתי יום אחדף אבל היו לנו בעיות עם האוכל של אריאל, אז זה נדחה. ועדיין אני לא ממש רוצה לחזור. אני כ"כ אוהבת להיות איתו בבית. ומצד שני אני כבר מרגישה שאני חייבת לצאת מהבית ולחזור קצת להעסיק את עצמי. אני חושבת שהיה מתאים לעבוד בחצי משרה, אבל כלכלית זה לא מספיק לנו. אין לך אפשרות להאריך קצת את החופשה??

תמי29

New member
כ"כ מבינה כל סוף ההריון חושבת על זה

איך אחזור לעבודה ואשאיר אפרוחון קטנטן אצל המטפלת. מה שמרגיע הוא שהאדם הוא יצור סתגלן שמתרגל מהר לסביבה חדשה. וחופש בכלל נשכח מהר...

wieci

New member
אז אולי נמלא לוטו ביחד ונשאר בבית

הבונבונות?? האמת היא שכשיודעים שצריך לחזור לעבודה אז יש עצבות מסויימת בהשארת הילדים במסגרת שונה, הרי אנחנו יודעות לטפל בהם הכי טוב, לא? אבל, אני מניחה (מקווה מאוד) שאחרי שחוזרים לעבודה מתרגלים לקצב חיים שונה ונהנים ממנו (הלוואי!) גם העבודה שלי דינמית וכרוכה בהרבה נסיעות, והדבר שהכי מפחיד אותי היום זה הנסיעות והסטטיסטיקה של תאונות הדרכים
היום צלצלה אלי המזכירה שלנו לשאול משהו, ובדיוק הייתי ברוטשילד עם ניצן להורדת הגבס, וכ"כ לא התחשק לי לדבר איתה, אפילו שהיא צלצלה סתם לשאול מה נשמע. רק לשמוע את הקולות של שאר החברה ברקע, עשה לי באסה! אז מה עושים? כנראה שאין ברירה (משכנתא...) ונצטרך לחזור. אז קחי נשימה עמוקה, תודיעי להם בעבודה שבשבוע הראשון את רוצה את הדברים יותר באיזי ובלי טיולים מיותרים, אלא רק במשרד... וספרי לי איך הולך..

קבלי ../images/Emo24.gif של הזדהות...

בדיוק דיברתי על הנושא עם חברה שלי - איך לאחר הצטרפות התינוק לחיינו הם מקבלים משמעות כה חזקה ושונה, שכל כך ממלאת אותנו, ונראה כי עד עתה הם היו ריקים מתוכן.... כמובן שהדברים נאמרים בהגזמה, אך זה מבטא את הפרופורציות השונות של מרכיביי חיינו, שהשתנו מן הקצה. בהצלחה!

ציפי ג

New member
אני כבר אחרי השיבה

ולמזלי אני מיניקה ויוצאת פעמיים ביום להניק, אחרת הייתי ממש משתגעת.

mevav1

New member
מצטערת לשפוך מלח על הפצעים אבל אני

מאושרת על שאינני צריכה לצאת לעבוד ולא להיות עם הקטנה. אז אני אוכל רק לומר לך שאני מאוד מבינה אותך וכשעבדתי כשילדיי הגדולים כבר בגרו,אז גם אז היה לי קשה לצאת לעבודה. אז קבלי
ותתנחמי בזה שאינך היחידה
מירב.

בהתחלה הרגשתי בדיוק כמוך אבל..

אם אהבת את העבודה בעבר סביר להניח שהעניין והאהבה יחזרו אלייך גם אם באופן הדרגתי היום אני אפילו נהנית מסדר היום שלי שכולל חצי יום של עבודה אינטנסיבית ורצינות וחצי יום של אושר צרוף בבית שלי עם תינוקי .בהצלחה

למעלה