איזה קטע!

איזה קטע!

עשיתי חיפוש על השם שלי באינטרנט, וגיליתי כתבה של מישהי עם אותו שם שלי, אבל זאת לא אני
כתוב שם שהיא בת 24. מקווה שאנשים לא יחשבו שהיא זאת אני. אני בת 31, אבל לא כתוב את זה באתר שלי. אולי כדאי לכתוב באתר את הגיל שלי?
משהו משעשע שרציתי להביא לכאן.... מקווה שנהניתם

אוי איך צחקתי.

דווקא אחלה כתבה, אם את בת 24.... לא הייתי כותבת את הגיל באתר. נראה לי לא ממש רלוונטי.

גם אני חשבתי שהגיל שלי לא רלוונטי

ופעמים נדירות שאלו אותי מה גילי. אבל בדיוק באותו שבוע בו כתבתי פה בפורום על הגיל ועל הלינק, מישהי שאלה אותי מה הגיל שלי
אז ראיתי בזה סימן לשים את הגיל לאתר. חוץ מזה, הסתכלתי גם בתמונות שלי באתר, ואני נראית צעירה יותר מגיל 31 (שזה נהדר כמובן!). אבל חשבתי שאולי מי שלא ידע את הגיל שלי, יחשוב שאני צעירה מדי.

isaacm

New member
היי, ילדונת ../images/Emo13.gif

והנה הקטע שלי (לפני שאני מתפוצץ
) שבת שעברה חגגתי 50. היום (יום שישי) אימנתי אימון ראשון במסגרת אימון (לא חד פעמי)
יש
שבת שלום איציק

יוהוהוהוהווהוהווווו ../images/Emo45.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo222.gif

קודם כל - נהדר שאתה בן 50 ושאתה נראה כל כך צעיר!! שאקל עולמי!!
וגם
על האימון!!! רציתי לרשום מזל טוב, אבל מהכרותי איתך, זה לא עניין של מזל אלא של כיוון המציאות לנתיב הרצוי רציתי לרשום כל הכבוד, אבל זה לא קשור לכבוד
אז השארתי אייקונים שיתארו את האווירה הרגשית שהתכוונתי אליה

isaacm

New member
מתקבל ב../images/Emo9.gifו../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

וגם אני פתאום מעכל את המשמעויות של העשיה ומעיז להתרגש ככה לאט בלאט תודה

tlingit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo49.gif הנה זה קורה... תבלה ותתחדש ../images/Emo6.gif

איזה כיף שאתה מאפשר לנו להשתתף בהתרגשות
אני מאחלת לך
ובשעה טובה

isaacm

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

תודה שבחרת להשתתף בהתרגשות. זו גם יִרְאָה מגודל האתגר עם קורט תאוה לתרום ולהועיל באהבה תודה

למעלה