איזה קליפ אתם הכי אוהבים? אני.... את זה! כל פעם אני מתלהבת מהאיכויות שהיא מכניסה לעולם הזה בחיי
D dafna988 New member 19/5/11 #1 איזה קליפ אתם הכי אוהבים? אני.... את זה! כל פעם אני מתלהבת מהאיכויות שהיא מכניסה לעולם הזה בחיי
U UnderTHE Bridge New member 20/5/11 #3 לי דווקא יש מן סטייה בלתי מוסברת לפפראצי ../images/Emo3.gif וגם טלפון מגניב במיוחד
N Nens333 New member 20/5/11 #8 אם פפרצי זה סטייה, אז יש לי שריטה עמוקה. ביחוד ללבוש ולריקוד בקליפ... הקליפ גם מסמל בשבילי את הגאגאליזציה הענקית, של כבר לא זמרת אלא יוצרת ענקית ומוצלחת.
אם פפרצי זה סטייה, אז יש לי שריטה עמוקה. ביחוד ללבוש ולריקוד בקליפ... הקליפ גם מסמל בשבילי את הגאגאליזציה הענקית, של כבר לא זמרת אלא יוצרת ענקית ומוצלחת.
N Nens333 New member 20/5/11 #4 טלפון! אומנם לא השיר האהוב עליי (פפרצי שולטטטטט!!!!!!!111), אבל הקליפ פשוט אדיר. יש בו כל מה שאני אוהב בקליפים- קצב בלתי נגמר, סגנון לבוש ואיפור יחודיים, התאמה בין המוזיקה לתמונות, ריקוד טוב (למרות ש...פפרצי ריקוד יותר טוב )...
טלפון! אומנם לא השיר האהוב עליי (פפרצי שולטטטטט!!!!!!!111), אבל הקליפ פשוט אדיר. יש בו כל מה שאני אוהב בקליפים- קצב בלתי נגמר, סגנון לבוש ואיפור יחודיים, התאמה בין המוזיקה לתמונות, ריקוד טוב (למרות ש...פפרצי ריקוד יותר טוב )...
L limors2 Active member 20/5/11 #5 טלפון. חשבתי לרגע שאולי ג'ודאס יתעלה עליו, אבל טלפון עדיין נשאר אצלי בפסגה. יצירת מופת!