איזה קליפ אתם חושבים שהיא תוציא

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
איזה קליפ אתם חושבים שהיא תוציא

עכשיו? אנחנו הרי יודעים שהיא צילמה קליפ ביחד עם הקליפ האחרון (fnfa למי שלא זוכר) ואני מסוקרנת לדעת איזה שיר היא תוציא עכשיו... אני הייתי רוצה שהיא תוציא את NAH! אני פשוט אוהבת את השיר הזה
לקח לי שנה לשיר אותו אבל אני ממש אוהבת אותו. מעניין.... למישהו יש רעיון?

הסינגל האירופי הבא הוא FAFA

ישוחרר כנראה בשבוע הראשון של יוני, ככל הנראה ביום שני, ה-02.06. אני מקווה ש-VH-1 ישדרו אותו כפי שהם שידרו את קה-צ'ינג בדיוק ביום בו הוא יצא (יום שני בשבוע גם כן מן הסתם) בתוכנית Then&Now. אז כולם להיות מוכנים בשני ליוני, לראות VH-1. הסינגל הזה ילווה את ההופעות של שנאייה בהייד פארק בלונדון ובקילקני באירלנד (שלא במסגרת סיבוב הופעות מאורגן). בואו נקווה שבגלל הסארס היא תבוא לפה ולא למזרח הרחוק!

שמעתי היום את השיר ברדיו!

בשיעור ציור... (טחחחח... אמרתי לכם שהמורה שלנו שם לנו מוזיקה, לא?) וכזה התלהבתי שזו שאניה... כולם הסתכלו עליי כאילו "מאיפה לעזאזל נפלת?" בכל מקרה, נראה לי שאני צריכה לשמוע את השיר עוד כמה פעמים כדי להתרגל אליו.... אבל בגדול הוא יפה!

באיזו תחנה שמעת? 102?

אני כבר כמה ימים כותב בשדה החופשי בעמוד השמינייה של 102FM את FAFA...

mmhbk

New member
כנראה

הסינגל הבא יהיה I'm not in the mood. דווחו על זה לפני כמה חודשים. דרך אגב, הידעתם ש-UP עלה (כשמו הוא) 27 מקומות במצעד הבילבורד בשלוש השבועות האחרונים ונמצא עכשיו במקום ה-42.

לפי מה אתה אומר את זה?

INITM היה אמור לצאת אחרי IGGG (כך נכתב גם באתר של הליקון - המייצגים בארץ), אבל קה-צ'ינג יצא במקומו (וטוב שכך). אני עדיי דבק בעמדתי ש-FAFA הוא הסינגל האירופי הבא. ולראיה - האתר דוטמיוזיק (האתר המפרסם בכל שבוע את המצעדים הבריטיים הרשמיים) מציג את FAFA כסינגל הבא (יצא בשני ליוני). אתה מוזמן לבדוק בעצמך: http://www.dotmusic.com/reviews/releases

למעלה