איזה קמח בריא יותר

hila546

New member
איזה קמח בריא יותר

שלום לכולם,
אני מעוניינת לדעת איזה סוג קמח בריא יותר ?
פחות קלוריות , יותר מזין ומשביע לאורך זמן .
יש קמח חומוס , כוסמת , שיפון
מה דעתכם ?
 
לא יודעת לגבי קלוריות בקמח

אבל מאלה שהזכרת כל אחד נושא איכויות אחרות, כולם עשירים בחלבון
החומוס היחיד מהם שהינו קטניה, בעל ערך גליקמי נמוך אם כי מבחינה קלורית נדמה לי שיש בו הכי הרבה מהשלושה. גם בחומוס תמצאי ברזל, סידן ואשלגן

הכוסמת עשירה במינלים כמו סידן , מגנזיום ואשלגן נחשבת מתאימה לסכרתיים על שום ערך גליקמי נמוך יחסית.

שיפון מקובל כתומך בוויסות רמות סוכר ולחץ דם , בניגוד לשני קודמיו הוא מכיל גלוטן, למי שזה חשוב.

השאלה היותר חשובה לאיזה צורך, השיפון מתאים מכולם לאפיית לחם, החומוס מתאים כחלופה לביצים וקמח חיטה בחביתות, חביתיות, הדבקה של קציצות ועוד.

הכוסמת מתאימה כבת לוויה לעוד סוגי קמח בהכנת מאפים, מתאימה לדייסה ועיבוי של רפרפות.
 

vegetalien

New member
מעניין...

מקפידה לכתוב "פרות וירקות" מחד, ומצד שני....... (...)
 
?


קטנית וקניה אתה מרמז?
 

Gidi Shemer

New member
קטנית, קטנית, קטנית, קטנית, קטנית

בן בחור רגוע עד שזה מגיע לנושא הזה.
 

marx04

New member
אנחנו משתדלים להשתמש בקמח כוסמין מלא

שלום לך,

אינני יודע איזה קמח בריא יותר.
אני יכול לספר לך שאצלנו בבית אנו משתדלים להשתמש בקמח כוסמין מלא, ולפעמים בקמח מחיטה מלאה.
התוצאות לא רעות.

בברכה,

אורי.
 
למעלה