אמבריי לנצח
New member
איזה קרועים keanemusic../images/Emo6.gif
כפי שג'ניפר החביבה פרסמה לפני כמה ימים, האתר מתחרה בתחרות לאתרים של להקות מסויימות... אז כל פעם שהם מעלים עכשיו משהו חדש בחדשות הם תוקעים משהו בעניין, אבל הם שנונים ומשעשעים לגבי זה
מזכירים לי את הפורום המוטרף שלנו
אז הנה שתי היציאות האחרונות שבאו ממש כתבה אחת אחרי השניה
ושהם ירדו על תופעת אלפי המעריצות שבטח יצביעו למקפליי ויתלבשו על האתר
זה לא הצחיק אתכם אה? אותי זה הצחיק נו
כפי שג'ניפר החביבה פרסמה לפני כמה ימים, האתר מתחרה בתחרות לאתרים של להקות מסויימות... אז כל פעם שהם מעלים עכשיו משהו חדש בחדשות הם תוקעים משהו בעניין, אבל הם שנונים ומשעשעים לגבי זה
If you've enjoyed this story, why not vote for Keane's official website in the BT Digital Music Awards. (Seems you're allowed to vote more than once, should you wish.) It'd be nice if McFly didn't win, for a change.
Oh, and thanks to those of you who've established that you're actually allowed to vote for Keane once a day in the BT Digital Music Awards (which, ahem, you can do by clicking the button below).
זה ממש הצחיק אותי שהם כזה מדברים רציני על כל מיני כתבות ואז פתאום "אה דרך אגב בואו תצביעו אם אתם כבר פה"
Oh, and thanks to those of you who've established that you're actually allowed to vote for Keane once a day in the BT Digital Music Awards (which, ahem, you can do by clicking the button below).