איזה קרם החתלה היה הכי טוב לתינוק שלכם?

MoonFairy

New member
וולדה מדהימים

Narf7

New member
לרוב בייבי פסטה אבל הכל הולך

כנראה שהעור שלה לא רגיש כי מעולם לא הייתה תפרחת והשתמשתי בסוגים שונים.
עדינול טובה אבל מעצבנת למריחה ואני שונאת פקק מתברג.

במשך היום, למעט מקרים חריגים - בלי קרם
בעיקר כי היו איתי בבית והייתי מחליפה מייד ולא מאפשרת להם להסתובב שעות עם חיתול ספוג...
בלילה הכי טובים היו: וולדה, ומשחת החתלה של בייבי טבע (טושי קרם) .
במקרים קשים של תפרחות השתמשנו בדזיטין ופתר את הבעיה.

Narf7

New member
יש משהו שתמיד לא ברור לי

מה הבעיה עם הקרם?
ז"א, אני מבינה את כל הקטע הטבעי אבל כמעט לכל מי שלא משתמשת בקרם או משתמשת בקרם טבעי, יש גם מלאי של טיפים איך לטפל בתפרחת (ולרוב היא קשה) אז לא עדיף פשוט למנוע את הסבל?

Sunflower Fairy

New member
אני לא משתמשת בקרמים למיניהם

ותפרחות יש לנו רק כשהיא מוציאה שיניים ויש קקי מאוד מאוד חומצי. אין קשר לקרם - יש ילדים שנוטים לתפרחות ויפרחו בכל מצב, ויש כאלו שכמעט ואין להם כלום.

מה שאני ראיתי אצל הילדים הפרטיים שלי
הוא שתפרחות לא נמנעות מעצם נוכחותו של הקרם אם לא מחליפים חיתול (ובעיקר את אלו עם הקקי ) מספיק מהר , או בכל מיני סיטואציות שמשפיעות על הרכב הקקי - מחלות למיניהן, חיסונים, הוצאת שיניים....
בסופו של דבר הקרם הוא שכבה שומנית שמפריעה למגע של ההפרשות עם העור, אבל יחד עם זאת גם מונעת איוורור. לכן במשך היום מצאתי לנכון לא לשים משחה, אלא אם יש בה צורך טיפולי, או אם ידעתי מראש שתהיה לי בעיה להחליף חיתול מיידית (למשל בנסיעות), ואילו בלילה, כשנמצאים הרבה שעות עם אותו חיתול העדפתי בכל זאת שתהיה איזושהיא שכבת בידוד ולכן התפשרתי על איוורור העור...
&nbsp
בניגוד למה שכתבת, העדר משחה מעולם לא גרם אצל הילדים שלי להופעת תפרחת. יכול להיות שיש ילדים רגישים יותר שכן זקוקים למשחה בכל החתלה, פשוט לא יצא לי להיתקל בהם עדיין.
&nbsp
וההערה שלך לגבי שגרמתי לילדיי סבל בכוונה תחילה היא פשוט מזעזעת ומגעילה בעיני.
&nbsp

yoyo268

New member
מניסיוני, זה ממש לא ככה

מעולם לא היתה לנו תפרחת, טפו טפו טפו. ואני לא משתמשת בקרם, למעט מקרים בודדים של שלשול חריף ששמתי כמניעה ושכבת מגן.

אינוטיול, צינקוד...

אפילו בפנטן {לא פלוס} עזר אצלנו בצורה מדהימה.
יש גם את פוליקוטן \ טבעקוטן, משחה עם המינון הגבוה ביותר של סטרואידים, לא עזר אצלנו אבל כן אצל אחרים.
באופן אישי - אינוטיול.

ובנוגע לדיון מעל, לבת שלי יש עור סופר רגיש וכשיש קקי שיניים חומצי מספיק לו דקה, דקה וחצי כדי לשרוף לה את הישבן לגמרי וגם כשאני מורחת לה קרם שמכסה כל פינה זה לא עוזר.

pinprick

New member
לאדמומיות-אני משפריצה חלב אם טרי וזה עובר.ליותר מזה-קלנדולה

של מאמי קר. רוב הזמן לא שמה כלום כי לא צריך. דואגת להחליף חיתול מייד. אבל כנראה שהוא באמת לא ממש רגיש.

Cafe Latte

New member
חחח האמת שבכלל שכחתי מהאופציה הזאת.

בימים הראשונים הייתי מורחת חלב על הכלללל (חצ׳קונים שיצאו לו מההורמונים שלי, על הגדם של הפופיק, עקיצות יתושים וכו׳ וכו׳), לאחרונה שכחתי שהאופציה קיימת משום מה ;) טוב שהזכרת לי, כי תכלס, אין כמו זה ...

של מורז

על בסיס פוליגונום.
משתמשת בו באופן קבוע ולא רק במקרים קשים של אדמומיות כי ככה הוא מגן על האיזור.

למעלה