איזה ראש עיר מעפוןןן ועירייה יש לנו

C T S

New member
איזה ראש עיר מעפוןןן ועירייה יש לנו

אז ככה- היום נסעתי לבית משפט.. לא חשוב בשביל מה.. חניתי את הרכב בצד השני של הבית משפט,(זו לא פעם ראשונה).. אני מתכוון לא בצד של הבית משפט אלא בצד של המגורים.. המדרכה הייתה צבועה בלבן.. שחזרתי ראיתי להפתעתי דו"ח של 100 ש"ח מ "החברה לבטחון ולסדר בציבור". מכאן אני מביע את דעתי וזכותכם לא לחשוב ככה - העירייה הזו מושחתת .. שאין בה מקומות חנייה ומביאים את הבחורים הערסיים האלה שמחלקים דוחות בכיף ודופקים ריסים עם האימפרזות שלהם 0החברה לבטחון וסדר ציבורי)... הם רק רוצים לעשוק את הכסף של הציבור. סה"כ חניתי בחנייה של מה שכתבו לי בדו"ח.. חנייה לדיירים.. לא מספיק יש להם חניה ענקית מתחת לבנין במגרש שם לתושבים.. בקיצור יש משהו לעשות נגד זה?

Shark Alarm

New member
צר לי, אך הם עשו עבודתם ../images/Emo26.gif

ברחוב בו שפת המדרכה צבועה בצבע לבן, פירוש הדבר כי החניה היא חניה לדיירים בלבד
ולא תמיד לכל הדיירים יש חניה בתוך שטח החניה של הבנין (אני יודע שככה זה לפחות בשכונת אברמוביץ', שם גרתי בעבר)

C T S

New member
אולי אתה צודק.. אבל

אני מרגיש שהם לא עושים את עבודתם כמו שצריך. זה נראה כאילו לקחו כמה ערסים ושמו אותם בניידת צעצוע והם חושבים שמותר להם לעשות הכול (לדוגמה באדום מותר להם? כי אני תפסתי אחד מהם עושה את זה). וכל זה בשביל להוציא כמה שיוצר כסף מאיתנו התושבים.. כאילו לא מספיק אני ומשפחתי משלמים מלא מיסים על לא כלום.. במיוחד באזור שלי .. וזה ממש מעצבן

למעלה