איזה רגשות אשם יש לי

akavishon

New member
איזה רגשות אשם יש לי

אתמול הוצאתי את הילדה מהגן אחרי הצהרים והיא אמרה "אבא, תראה איזה יום שמש יש בחוץ, בא נלקק גלידה". ואני שמיהרתי להוציא את אחיה הקטן מהגן שלו, די ניפנפתי אותה. היום אחרי ארוחת צהרים, הלכתי עם החברה לגלידריה ועם כל לק מהגלידה אני שומע אותה מבקשת גלידה ואותי אומר לה "לא עכשיו"... למה שלנו יש אימפולס למשהו אנחנו יכולים ולהם אנחנו מסרבים ??

hag70

New member
כי לא תמיד זה מסתדר. זה הכל.

אם ילד מחכה בגן וצריך להוציא אותו ואח"כ יש דברים אחרים לעשות, אז זה פשוט לא מסתדר (או שהגלידריה כבר לא לידכם) לעומת זאת אם בדרך חזרה מארוחת הצהריים עם החבר'ה (זה מה שהבנתי שקרה) ועובר ליד גלידריה, אז זה הרבה יותר פשוט. יש לי הרגשה שאתה אבא טוב הרבה מעבר לסירוב הנקודתי לגלידה. במקרה זה יצא בסמיכות כזאת, ואנחנו (טוב, בעיקר אני
) כיאה להורים פולנים מרגישים רע על כל פיפס שאנחנו לא מרצים את הילדים שלנו. אל תדאג. עוד מעט יגיע הקיץ והגלידה תצא לכם מכל החורים
.

schlomitsmile

Member
מנהל
הזכרת לי ספר מקסים ../images/Emo13.gif ברנרד הקטן מנסה לזכות בתשומת לבם של הוריו, מבקש מהם כלמיני דברים, אבל הם עסוקים בעניינים חשובים, ובפיהם תמיד אותה מנטרה:"לא עכשיו, ברנרד!" לא אגלה את הסוף הדרמטי, אומר רק שהספר מומלץ ביותר, לילדים ולא פחות מזה- להורים... למה אנחנו נענים לדחפים שלנו יותר מלשלהם? אולי כי אותם אנחנו מנסים לחנך, ואת עצמנו כבר הרמנו ידיים... או שפשוט אותם קל לנו לנפנף, ואת עצמנו פחות... בכל אופן- אל תרגיש רע ../images/Emo13.gif אתה בחברה טובה, אני מניחה שלכל הורה זה קורה. אבל לא לכל הורה זה מציק- רק להורים הטובים ../images/Emo8.gif

akavishon

New member
גרמת לי לחייך מהמשפט האחרון שלך :)

יום שישי נעשה להם יום כיף, כי אמא שלהם בחו"ל והשבוע אני חד הורי...

hag70

New member
שוב?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

או שזה לא היית אתה בפעם האחרונה

akavishon

New member
לפני שבועיים זה הייתי אני בלונדון

השבוע אשתי בארה"ב וגם עוד שלושה שבועות היא תשהה שם שבוע וקצת... לפחות הדולר נמוך והילדים מקבלים הרבה מתנות (IPHONE)

hirshfe

New member
אבל תנאי הפתיחה שונם

שהיא רצתה לא יכלת ללכת, ושאתה לקקת יכלת. תשאל את עצמך, מה היה קורה אם לך היה מתחשק גלידה בשניה שהיא ביקשה, האם אז היית הולך? סביר להניח שלא

למעלה