איזה רכב יש לכם ומה הייתם רוצים

drorzi

New member
איזה רכב יש לכם ומה הייתם רוצים

אני לא ממש מכיר את כולם כאן, הייתי שמח לדעת על מה נוהג כל אחד מכם (אם יש תמונה - צרפו) למה, מה טוב ומה רע באוטו. ומה הפנטזיה שלכם (רכב רבותי, לסקס יש פורום אחר) מי שלא יודע מה יש לי זה הזמן להכנס להודעת מנהל הפורום (זה אני :cool: ) דרור זי שמשתעשע בחלומות על סוס צוהל (אולי דוהר גם טוב, 64, בלי גג)

ranfin

New member
הינו בסרט הזה אבל בשביל הבוס החדש..

טוב ביום יום יש לי את האקסנט 99 ידנית 3 דלתות והפגזית שלי. נכון לא מכונית עם שרירים אבל ממש כיף לנהוג בה, וכן אני יודע מה אתה חושב על הרכב הזה והדברים החמים שישי לך (ואני מוכן לעשות לך סיבוב קצר כדי שתבין). בלא יום יום כלומר סופ``ש יש את הלנטיס האוטומטית של החברה, אין מה להוסיף לגביה. ובין לבין וכשיש מרוץ אני נוהג על קארט 2 פעימות שילדת PCR ומנוע קטן ועצבני בנפח 100cc עם כ 15-17 כ``ס, הנעה ישירה והרבה מאוד כיף ואדרנלין.

drorzi

New member
פ ג ז י ת ???

למי שלא מכיר אותי מ IOL אני אחזור על מישנתי על האוטו הזה בקצרה ואני אומר שרק מילים חמות יש לי על האוטו - ``שיישרף !`` חרא של אוטו (בלי להעליב את שלך חס וחלילה) לא מטוס ולא שום דבר אני נוהג קבוע על אקסנט אסטים 99 נפח 1500 אוטומט לגיר לוקח שעות להוריד שני הילוכים ברצף הפלסטיקה של שנות השמונים איכות חומרים וגימור רחוקים שנות אור מהיפנים (אני אפילו לא משווה לאירופה) והחלק הטוב של האוטו, התנהגות הכביש שלו : במילה אחת זוועה, בשתי מילים איום ונורא/ אסון מוטורי אין לאוטו אחיזה בגרוש הוא (האוטו) לא יודע מה רוצים ממנו לאחרונה עשיתי עם הרכב תאונה, שני רומנים הופיעו לי אחרי סיבוב עיוור מחוץ לעיר, הרכב היה על 90, בלמתי, נעלתי גלגלים, כמובן שהאוטו ממשיך ישר לכיוון הרומנים, עזבתי ברקס אחרי שסובבתי הגה כמובן שהאוטו שינה כיוון מיידי ולא פגעתי בהם אבל משם אי אפשר היה כבר להציל את האוטו, נתקעתי בגדר אחרי שרקדתי כמו בלרינה, עם רכב עם ABS זה לא היה קורה, עם ארופאית אפילו בלי ABS זה לא היה קורה, אפילו אם חלק מהיפניות הייתי מצליח לעצור לפני הגדר או לתפוס את הישבן בזמן. דבר טוב ? כן, המזגן עובד מצוין דרור זי שממש ממש לא מסמפט יונדאי

ranfin

New member
והרי התגובה

לא אמרתי מטוס ולא Formula1, ועכשיו נתחיל שלי גיר רגיל )אמרתי לא ??) את מי מעניין הגימור במחיר שהיא עולה, טיפול הכי גדול שלה עולה לא יותר מ 300 ש``ח כולל עבודה וחלפים. היא לא הנוחה שבמכוניות אבל אני נהנה לסוע עליה יותר מאשר על הלנטיס המזורגגת. היא לא איפרזה (תודה לאל - איכס מכוערת) או איזה אירופאית חזקה (לא ציינתי יש לי גם אלפא 164 מידי פעם) ואני עדיין נהנה ממנה יותר. ולגבי האחיזה בעיתה היחידה זה נטיה לנעול את הגלגלים הקידמיים בבלימת חזקה ברגע המתרגלים אין בעיה, מעבר לזה אני נכנס איתה לפניות שלא היתי עושה את זה עם מכונית אחרת ההגה מגיב מדהים ולפעמים אני מרגיש כמו על הקארט שלי, ואלי דרודי חמודי לא יודע כלכך לנהוג או שמה לעשות צריך כשרון לנהוג ספוטיבי עליה ? אף פעם לא איבדתי אותה בשום סיבוב אלה אם כן ריציתי, ואני בד``כ לא נוסע לאט. שוב יש לה את המגבלות שלה ולא כל אחד אוהב אותה (ואישית ממש מזיז לתחת שלי- כאילו שהחברה של אבא שלי) אבל בעלות הינימלית שלה פזגזית.

flat

New member
תיקון

לטוס בה... אם אתה מבין למה אני מתכוונת...

itzik93

New member
רק מילים חמות יש לי על האוטו הזה...

שישרף !!!! (ציטוט של דרור מ IOL לגבי יונדאי אקסנט :) ) מסכים איתו באופן חלקי באופן אישי, אין ספק שהייתי מעדיף את האימפרזה על היונדאי אקסנט (ליונדאי עם העיצוב האינמי אין שום דבר מול האימפרזה עם העיצוב האנמי), שתיהן לא מלכות יופי אבל האימפרזה עדיפה.

אילן די

New member
דרור אתה מכיר אותי

לפחות מהפורום ``השני`` אבל בכל מקרה: מכונית נוכחית : מיצובישי אקליפס ג`י טי... 3000 סמ``ק V6 205 כ``ס. תתחלף בשנה הבאה באחד מארבעת אלה : אימפרזה WRX ואם יהיה קצת יותר כסף אז : אודי S4 במוו M3 לינקולן LS V8 (אתם מוזמנים גם לייעץ, אם בא לכם). מכונית חלומות... מראנלו

ערן-S

New member
מי אני ומה שמי...

היי דרורזי מז``ט על הפורום, נראה נחמד פה אז ככה, אני בן 26 נוהג על פולו 16V משופרת קמעא חולה הגה אמיתי וחולם על BMW M3 E46....לא צריך להיות גרידיים :) ערן.

flat

New member
ולי יש את שושן ...

סיאט מלגה 1500 שנת 88 ואם הוא מצליח לשרוד איתי אז זה כבר משהו חיובי לא...? 8-p

66

New member
לי יש את שמשון...

ניסאן סאני SLX (קרבורטור) 1.6 שנת 93 טוב:מנוע מעולה (16 שסתומים,גל זיזים עילי כפול),גיר נחמד,נתנה בראש להרבה יפניות רע:הגה לא מספיק ישיר,מתלים רכים מדי אבל בעצם זה לא רכב ספורט אז אני לא יודע אם זה באמת רע... אחרי שנתיים של שימוש מאסיבי וכבד(רגל)האוטו כמו חדש ;-) וכמו ranfin קארט 2 פעימות שלדת PCR יגואר ומנוע YAMAHA 100CC קטלני ביותר... והחלום...6 הקפות בפרארי של שומאכר במונזה ואני מוכן להמשיך ללכת ברגל בכל שארית חיי.

flat

New member
ואני מוכנה להסיע אותך...

במקום שתלך כל שארית חייך...

בטאמן

New member
מכונית וחלום...

המכונית היא סטלה, לנצ`יה בטא קופה שנת 80`, יפהפיה שלי, בינתייים. החלום... פרארי 312 שנת 67` בנורדשלייפה או בספא הישן (שאורכו היה 14 ק``מ, כפול מהיום). ואני לא אומר הקפה אחת, או שש הקפות, כי זה החלום שלי, ובחלום שלי לא מפסיקים..! וחוצמזה, אם כבר עוסקים בחלומות, הייתי רוצה לדעת לנהוג כמו שצריך על הפרארי הזו, לא סתם, אלא עם פור וויל דריפט כמו שצריך!

למעלה