איזה רעיון יוסי מזרחי דופק בגל``צ

קימוטה

New member
איזה רעיון יוסי מזרחי דופק בגל``צ

יושב ומזיין את כל התקשורת יוסי נותן להם בראש אל תפחד יוסי תמשיך אתה גבר חזק

tinko

New member
הנה כמה ציטוטים.

לא יכול להיות שקבוצה מובילה בבירור את הטבלה מהמחזור הראשון, ולא זוכה למילה אחת טובה כל השנה. כולם רוצים לדפוק את העשירים, ואין אחד בתקשורת שרוצה שבית"ר תיקח אליפות". הקנאה הזאת לכסף שארקדי השקיע בקבוצה מעבירה את התקשורת על דעתה. יש מגמתיות של התקשורת נגד בית"ר, אני לא זוכר דבר כזה מעולם",מה שחשוב למאמן זה להיות בקליקה של העיתונאים, שום דבר אחר לא חשוב. אם הייתי מת"א, הייתי היום אליל. עשיתי הישגים גדולים כמאמן בקריירה שלי, אבל אם הייתי יושב עם העיתונאים בבית קפה, הייתם עושים אותי גדול. אם בוקולי לא היה מחטיא את הפנדל, הייתי מאמן תשע שנים בית"ר לא התמודדה על אליפות, וכאן רוצים הכל בלחיצת כפתור - הצגות, שערים, שישיות שביעיות", טוב יותר?". "לא הייתה קבוצה שהחליפה 12 שחקנים ולקחה אליפות. אין כאן טיפת הערכה, רק ביקורת". אני בכלל לא בטוח שלבית"ר יש את הסגל הכי טוב בליגה. עם כל הסגל הנוצץ, יש לבית"ר בעיות מקצועיות, אני יודע אותן, אבל אנחנו נתגבר על הכל", "יש לי חוזה גם לעונה הבאה, ואני מקווה שאני אשאר. בית"ר תיקח אליפות, למרות הכל".

קימוטה

New member
מי שטוען שבית``ר לא משחקת יפה כנסו

יוסי מזרחי אומר בצורה ברורה יש חסרונות בקבוצה אני לא בניתי אותו ואני יודע שיש בעיות מקצועיות בקבוצה ואני מקווה לתקן אותם בשנה הבאה ועוד טען מזרחי שאין שום קבוצה שבנתה קבוצה והחליפה 12 שחקנים שבשנה ראשונה רצה לאליפות מתחילת השנה ועד אכשיו 5 מחזורים לסוף והוא נתן דוגמה משחר מחיפה שבנה קבוצה לאליפות ורק אחרי 7 שנים הם הביאו אליפות אז מה אנשים רוצים ?פשוט הכל מקנאה וע``ז נאמר ימותו הקנאים ובית``ר רצה לאליפות ! מה נאמר ומה נדבר פשוט צודק !

כתבה מעודדת ביותר

http://sports.walla.co.il/?w=/7/1094680 אחרי דבר כזה חייבים להשאיר את מילו ולתת לטוטו רושל צ'אנס עד סוף העונה! אנחנו זקוקים לשחקנים עם ביצים ולא אפסים. אם קולאוטי יבוא אלינו זה יהיה נפלא הוא לא מעוניין להישאר בחיפה! יאללה קולאוטי לבית"ר!

anoshe10

New member
וכשאתה אופטימי אז בכלל...

חחחח אתה חיזקת אותי יותר מהדברים של מזרחי...

מזרחי₪ בגלל שאנחנו לא קבוצה תלאביבי

ת ואני לא יושב אם עיתונאים בבתי קפה אז הם יוצאים נגדנו חזק חזק יוסי

tinko

New member
שלמה שרף שוב מוציא את הגזענות שלו החוצה.

ציטוט מראיון היום בעיתון "העיר": "אני לא רוצה לדבר על זה,אבל אני חושב שהצלילה של המדינה התחילה מהתקופה של בגין,תקופה שהוא הביא את כל ה..... בוא נגיד.... אני לא רוצה להגיד מזרחיים,כי אני מתנהג כמו מזרחי". שמן אדיוט וטיפש.

רק פה

New member
פגשתי אותו בק.אליעזר ואמרתי לו:

שנכנסתי ביום רביעי לקרית אליעזר פגשתי את יורם ארבל ושלמה שרף ובאתי ישר לשלמה שרף ואמרתי לו : שלמה למה אתה שונא את אוהדיי ביתר ?? אתה שונא ואל תגיד שאתה לא......... הוא אמר לי לא לא אני לא שונא אני מפרגן להם תמיד .. אז אמרתי לו כן כן שמענו עליך וגם אמרתה את זה לאביגייל אבל אתה שונא את אוהדיי ביתר וגם את ביתר אתם התקשורת כולכם רוצים שביתר תכשל ......... אמר לי לא לא לא ... אז אמרתי לו נו טוב שיהיה תיהיה בריא..... אז אמרתי לא אחר כך נו איך כאב לי אתמול על אוחנה וכפ"ס והוא אמר לי כן גם לי אני אוהב את כפ"ס היה חבל לי " ככה הוא אמר ואני בטוח שהוא שונא את ביתר ובמיוחד את אוהדיי ביתר והוא מפחד להודות בזה!!!!!

תפריד בין היציע לבין הדעות של שרף

יציע זאת תוכנית שצריכה שיראו אותה ולכן אומרים שם ים של שטויות. שלמה שרף מונע רק ממניעים אישיים. אוהדי ביתר מקללים את ארביטמן שהוא גידל וטיפח אותו ושלמה שרף דרך היציע מוציא את העצבים שלו. אבל שלמה היה נוהג בדיוק כמו שהוא מתלונם על הסגנון משחק של ביתר. שלמה שרף גם מת לעבוד במחלקת הנוער של ביתר, ויכוללהיותש הבטיחו לו את זה בע"פ. הוא זה שהמליץ לביתר על רוני גפני וחשב שיקבל תפקיד בביתר ומאז שלא קיבל הוא שם לעצמו את ביתר למטרה להשמצות.

ynyr

New member
יוסי צודק, אבל...

קודם כל יוסי מזרחי צודק, ויפה שסוף סוף משיהו אומר את מה שאנחנו אומרים כאן כל השנה. אבל יוסי מזרחי הוא לא מאמן מספיק טוב. הוא אמנם לא בנה את הקבוצה, אבל יכל להצליח יותר עם מה שקיבל, וגם בבחירת הזרים נכשל. התוצאות הן לא מדהימות, אליפות מקרטעת, והזרים לא פוגעים. אם בית"ר היתה לפחות משחקת בדרך יפה ואטרקטיבית כמו בתקופתו של לואיס פרננדז (שגם אז, להזכירכם, לא היו תוצאות משהו) הייתי רוצה שמזרחי ישאר, אבל בדרך בה נראית בי"ר היום אי אפשר להמשיך. אנחנו מתכוננים ללגית האלופות, להגנה על תואר האליפות ובשביל משימות כאלה צריך לקחת אנשים גדולים יותר מיוסי מזרחי והזרים שהביא

למעלה