איזה רעיון נפלא לפורום

תגובות

New member
איזה רעיון נפלא לפורום ../images/Emo45.gif

קראתי את השרשורים פה ונראה אם הבנתי משהו. קצת רקע לפני השאלה שלי: הייתי בהליכי גירושים מבעלי, גרנו בנפרד תקופה של חודש. יש לי ידיד שאני מכירה עוד לפני הפרידה ובתקופה של הפרידה הוא עזר לי מאוד בשיחות נפש והתקרבנו מאוד. בשלב מסוים הידיד גרם לי לחשוב על כל הדברים עד כדי כך שרציתי לחזור לבעלי ופשוט לתת לזוגיות שלנו צ'אנס נוסף. בעלי הסכים וחזרנו לחיות יחד, דוחים את ביצוע ההליכים. אבל... בינתיים הקשר עם הידיד לא נפסק ועדיין אנחנו נפגשים יותר מפעם וטוב לי גם עם בעלי וגם עם הידיד. זה בערך הרקע. השאלה שלי היא האם אני בכל זאת צריכה להמשיך עם הגירושים או אולי לשכוח מהידיד או פשוט להשאיר את המצב כמו שהוא? אם הייתי יכולה, הייתי רוצה להשאיר את המצב כמו שהוא, אבל ברור כשמש שזה משחק באש. איך עליי לשאול את השאלה ואיזו פריסה?

matal girl

New member
לדעתי השאלה הטובה

תהיה- האם-טוב-ונכון-עבורי- להמשיך בקשר -עם X- בחודש הקרוב? 7 קלפים+סיכום. תקפידי על הצבת הקלפים כפי שסימנתי לך. אשמח לפרש לך. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
הבהרה

האם בעלך יודע על הידידות הזו? האם הוא מתנגד לה? האם לא ניתן לחיות עם בעל ומקביל לקיים קשרי ידיות עם גבר אחר? היה בינך ובין הידיד משהו שהוא מעבר לקשרי ידידות בלבד?

תגובות

New member
אז ככה../images/Emo26.gif

בעלי מכיר את הגבר הזה ויודע שיש בינינו קשר טוב, מה שהוא לא יודע זה שהקשר העמיק עד כדי קשר רציני. הוא לא מתנגד לקשר ביננו ואני לא יודעת איך היה מגיב אם היה יודע עד כמה הקשר רציני. הקשר הוא מעבר לקשרי ידידות זה זמן מה. על אף שמדובר על קשר רציני עם שני גברים אני מרגישה שאני יכולה להמשיך את שני הקשרים. אני רואה בקשר עם הגבר השני רציני. אני לא יודעת עד כמה הוא מרגיש שזה רציני. זה מרגיש לי רציני. אבל האמת היא, שאני לא רוצה לאבד אף אחד מהם.

תגובות

New member
הנה זה בא ../images/Emo88.gif

לפי השאלה האם-טוב-ונכון-עבורי-להמשיך בקשר-עם X-בחודש הקרוב יצאו הקלפים האלה: עשרה גביעים, שש חרבות, אס המטבעות, שני גביעים, מלך המטות, שישה מטות, שלוש חרבות. סיכום: נער הגביעים וזה לגבי השאלה שלי האם להשאר עם בעלי או להמשיך בהליכי הגירושים

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב

אני חושבת שאת צריכה להבין ש-X רואה בך קשר לא רציני ולא מחייב. הוא נהנה בחברתך ותו לא. את עלולה מאוד להתאכזב אם תקחי את הידידות שלך ברמה אחרת. הוא בסך הכל רצה לעזור לך בשעת משבר.

matal girl

New member
לדעתי הקלפים מראים

כמה את רוצה להמשיך בקשר ואף לפתח אותו וייתכן שזה יושב לך ברמת התת מודע. אני רואה את הדברים כמו צליל. את תפגעי אם תמשיכי בקשר הוא לוקח את הדברים בקלילות אין לו כוונה לפתח קשר איתך. הראייה שלו היא- היה נגמר נקודה. וזה לגבי מה ששאלת לגבי סוג התמיכה שקיבלת ממנו. מאחלת לך אושר ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

למעלה