איזה רקע צריך בשביל להתחיל

Gaidan

New member
איזה רקע צריך בשביל להתחיל

אני רוצה להתחיל ללמוד לגלוש קייט. הבעיה שאין לי שום רקע בגלישת גלים ורוח. האם זה יכול להוות בעיה בלימוד?

hagit oz

New member
אין צורך ברקע קודם

היי גדי, על מנת ללמוד קייטסרפניג אין צורך ברקע קודם, זה נכון שכל דבר שקשור לים אם זה גלישת גלים, גלישת רוח, שייט, וויקבורד ואפילו סנובורד יכול מאוד לעזור אבל עדיין גם מי שמגיע אם רקע לא מבטיח לו את החיים הקלים בלימוד. מה שלימוד קייטסרפינג דורש הוא: רצון גדול
, עקשנות, קצת אומץ, כושר בסיסי שזה גם ניתן לשינוי עם עבודה נכונה, קואורדינציה שגם אם אין אז ניתן לפתח, אהבה לים והכי הכי חשוב התמדה! אם אתה מאמין שיש לך את כל מה שאמרתי וגם אם חלק מהדברים לא קיימים אצלך אבל יש לך את הרצון כן לעבוד ולהשקיע כדי להתקדם אז קדימה למים..... המתנה מחכה לך וכל יום שעובר ולא "קפצת למים" זה יום הפסד (לדעתי לפחות)
בהצלחה! חגית עוז

../images/Emo6.gif מצויין .. בהמשך לשאלות

אני חיה בגולן ובכנרת הרוחות בצהריים חזקות מאוד האם אפשר להתחיל ללמוד בכנרת ? או כמו שחלק אומרים קודם ים תיכון ? יש לי קצת נסיון בעיניני ים צוללת ומתאמנת בקאייקים
תודה ויום נפלא יום של ים

kiteaway

New member
בס ללימוד קייט בכינרת

הי נתחל בתשובות,,לגבי לימוד קייט,,הרבה יותר קל ללמד מישהוא שאין לא רקע בגלישה,והסיבה לכך שהתלמיד לא מגיע עם תובנות קודמות שיכולות לעצור אותו בלימוד בשלב ההתחלתי,,בהמשך יכול להיות יתרון מסוים למי שיש רקע כזה או אחר לגבי לימוד בכינרת,,אנחנו עובדים בכינרת והמועדון ממוקם בחוף הלונה גל בגדה המיזרחית,,לפרטים את מוזמנת ליצור קשר למישרד 098666991 או להיתרשם מהאתר www.kiteaway.co.il בהצלחה

Gaidan

New member
תודה רבה על התושבה !!!

בזה הרגע , אני מחליט להתחיל ללמוד , כמה שעות בערך צריך לרוב התלמידים בשביל ידע בסיסי . האם מי שרוצה להתעסק בקייט , חובה לקנות או ציוד או עדיף לשכיר ? אם יש מחסור בזמן , כל כמה זמן לדעתכם צריך לעשות רענון לפחות ?

kiteaway

New member
אין צורך ברקע קודם

כפי שחגית ציינה אין צורך ברקע כזה או אחר בגלישה,או כושר גופני מיוחד,רקע ימי,,כול אלו לא רלוונטים,,היופי של הספורט הזה שהוא נגיש וזמין לכול מי שרק רוצה ומוכן להשקיע פרטים נוספים תוכלי למצוא www.kiteaway.co.il

Gaidan

New member
אחלה אתר

יפה ומושקע. כל הכבוד. אבל הבנתי שאין להם קורסים באזור ת"א. ליד בוואקי שבמחש (סיני), הייתי השנה בפסח והאמת ששם עלה לי רעיון ללמוד קייט. אבל שם הבית ספר היה סגור וחבל ... לשלב את חוויה של סיני עם לימודים של משהו חדש.

kiteaway

New member
../images/Emo24.gifבבקשה לא לידרוך על יבלות

לאחר שנתיים של הגשמת חלום נאלצנו ליסגור את המועדון,,מצפונית לא יכלנו להמשיך ולעודד אנשים לרדת לסיני,,לצערנו גן עדן הקרוב הזה ניסגר עבורינו,,בתיקווה שכמה שיותר מהר המצב ישתנה ונוכל לחזור לבית ה2 שלנו להבין את קסם המקום ואת השילוב המנצח של קייט שם תוכלו לראות בעמוד הוידאו ועמוד התמונות באתר שלנו אגב לאחר היציאה מישם העברנו את רעיון חופשת קייט למועדון חדש שהקמנו בכינרת,,בחודשי הקייץ התדירות של הרוח והקונספט של להגיע למיספר ימים מרוכזים ללימוד קייט בהחלט נותנים תחליף לחופשת קייט בסיני מומלץ מאוד www.kiteaway.co.il

למעלה