איזה שאלות הייתם שואלים קצב חדש ....

Master Stav

New member
איזה שאלות הייתם שואלים קצב חדש ....

מאחר ואני מתכוון לפקוד לא מעט קצביות ומאחר ואני לא יכול הכל לבד ומאחר ויש כמה שרוצים ומוכנים לעזור היתי רוצה שנרכיב יחד שאלון שיהיה הבסיס .... אז .....מה הייתם שואלים .....?????????
 
תלוי אם הוא מתכוון

להתגורר בבית הנשיא אז יש לי אי אלו שאלות אם הוא מתכוון למכור בשר, וואלה אשאל את שמקה אין לי מושג לי הכי חשוב שהבשר יהיה טרי והשחיטה חדשה, זאת אומרת לא מאתמול או שלשום אלא מהיום.
 
טרי או מצונן?

מצונן אומר קפוא שהופשר בדרכ מיובא (אסור ליבא בשר טרי בארצנו) לשאול מי מיישן וכמה זמן יישון עבר הנתח-אם מדובר בנתחים לצליה קצרה (אנטריקוט,סינטה,פילה,שייטל) . לשאול אם יש אפשרות להזמנה של נתח מסוים מראש שיהיה מבשר טרי-מקומי ולא מצונן(אם יש ארוע חשוב או משו כזה). כל אלו לגבי בקר... אני אחשוב מחר על עוד
 

sjarjar

New member
אני לא מאמין בשאלות בעניין הזה

אלא בשימוש בכל החושים האחרים. קודם כל להתרשם מהמקום, מהנקיון והסדר, מהלבוש של העובדים. זה עוד לפני שמסתכלים על הבשרים. לבוא יותר מפעם אחת. לא חייבים להכנס. להתרשם מזרימת האנשים במקום. להכנס כאשר יש מספר אנשים בפנים, להתרשם מהיחס אליהם, מצורת הטיפול בבשר. לבחון את הדלפק, את צורת הבשרים, צבעם, האם יש שרידי נוזלים על הקרקעית, האם בחוץ יש כמויות גדולות או קטנות של בשר, מה מידת התכיפות שבה נכנסים העובדים למקרר הבשר. ורק בסוף לבקש ולשאול שאלות פשוטות: לבקש לבחון את מידת יישון האנטריקוט במבחן האצבע. סביר שתגובת המוכר ותוצאות הבחינה עצמה יחרצו את דינו של המקום. אם המקום נקי ושאר התחושות טובות, לבקש לטעום ממנו במקום. להתעניין בקשר לנתחים ייחודיים (בארץ זה יהיה לרוב נתחים אחוריים ופנימיים), האם יש, האם אפשר להזמין ובכמה זמן מראש. ולבסוף באמת, להחלטה סופית ומכרעת, לבקש לקנות סטייק אחד. שוב, דרך הטיפול בבשר, התקשורת עם המוכר בעניין והשאלות שישאל, כבר יגידו הכל.
 
למעלה