איזה שבועיים[או כבר 3+] איומים

darkAI

New member
איזה שבועיים[או כבר 3+] איומים

למי שזוכר, עשיתי prop bet קטן עם מישהו מ2+2 לגבי מי יכול לעשות הכי הרבה רווח בין יום שני לחמישי בערב לפני כמה שבועות. אחרי רצף של תקלות[קודם נראה שזה המסך, אז התברר שלא, אז הוחלפו המאווררים ששניהם פתאום לא עבדו, שלאחר זה התברר שצריך גם מתאם לאחד המאווררים, ולאחר מכן גם החלפה של כרטיס מסך], ולמרות שעידכנתי את הבחור האחר שיש לי תקלה במחשב ולא אוכל לשחק, הוא בכל זאת פירסם במספר אתרים שרימיתי אותו. לאחר כמה ימים של בירורים והוכחות, הוא הסכים שזאת לא אשמתי וניתנו לי 24 שעות לנצח אותו. בתזמון מושלם, איך שהתערבו, הוא עלה על heater ואני מצידי נכנסתי לdownswing שהוביל למצב שבו אני בהפסד של $28 דולר והוא ברווח של $141[מנגד, הוא שיחק יומיים יותר ממני]. עכשיו יש לי 24 שעות להדביק את הקצב. מכיוון שהוא משחק בטורנירים של $7 ואני בטורנירים של $3.8, הרווח שלי מוכפל ב-x1.725 ואז מושווה לרווח שלו. מי שרוצה לעשות קצת sweating בהחלט מוזמן, אבל אני בכל מקרה אתקשה לכתוב שם עם 16 שולחנות
ראיתי גם שכתבו מספר תגובות אליי בזמן שלא הייתי, מי שיש לו משהו לכתוב, להגיב או לשאול, מוזמן עכשיו. Wish me luck!

darkAI

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

הלוואי. זה היה הרבה יותר נוח אז.. כשיהיה לי קצת כסף ספייר אני מתכנן לקנות 3 מסכים ולחבר אותם בצוותא, אבל עד אז.. אני ממשיך לשחק על מסך אחד - 19 אינץ' CRT

AdAmD1

New member
בשביל מה 3 מסכים?

בשביל לשחק כל כך הרבה שולחנות לדעתי תקנה מקרן ותפנה איזה קיר (ברצינות)

darkAI

New member
לא רק בשביל השולחנות

3 מסכים זה עולם אחר מבחינת פרודוקטיביות. קודם כל, אחת הבעיות הגדולות היא שעם 16 שולחנות שמכסים לי את המסך וקופצים כל רגע, זה די קשה לעשות דברים אחרים במחשב. עם 3 מסכים אפשר לארגן די הרבה חלונות במסכים אחרים ולעבוד על עוד דברים בזמן שאני משחק. מה גם שזה עוזר הרבה לתיכנות ובניית אתרים[מסך אחד בו אתה כותב את הקוד, אחד נוסף לreferences ואחד נוסף לבדיקה], גרפיקה, או כל תחום אחר שכולל עבודה על המחשב ומצריך משטח עבודה גדול.

darkAI

New member
ומתחילים......!

אחרי 2-3 שבועות בלי לשחק, אני מקווה שאני עוד זוכר איך פותחים בכלל טורנירים.

FrecCo

Active member
וואו...לא התלוצצת לגבי ה16 שולחנות..../images/Emo3.gif

darkAI

New member
עידכון לבינתיים

התחלתי גרוע עם הפסד של בערך $70- אחרי זה המצב השתפר[בפרט כשנזכרתי קצת יותר טוב איך לשחק] וכרגע עומד על $92+. יש סיכוי שאפילו זכיתי כבר. צריך לחשב

darkAI

New member
אוקיי, זהו.

קשה להאמין אבל איכשהו הצלחתי לנצח למרות ההפרש העצום. סיימתי להיום עם רווח של $126.656+ אחרי רייקבאק, ופחות ההפסד מקודם של $28, זה יוצא $98.6. כפול 1.725 יוצא $170.2+ שעובר בהרבה את ה$141 שלו. עכשיו הדילמה היחידה היא האם לוותר לו על החוב[בכל זאת, חיכה 3 שבועות בשביל שאני אעשה את זה והוא עוד בdownswing.. זה די מבאס להפסיד ככה].. אם מישהו רוצה לתת עצה, שירגיש חופשי

2המרפא

New member
אין מה לעשות התערבות זאת התערבות

הוא הסכים לתת לך את היום שישלם.

darkAI

New member
לא כ"כ עניין של לתת לי את היום הזה

לו ניתן לשחק מיום שני עד יום חמישי. אני מנגד שיחקתי רק מיום שני בערב עד שלישי בלילה וביום רביעי בבוקר על הסט הראשון הלך לי המחשב. הוא הסכים לתת לי יום אחד. בפועל היום שיחקתי רק 8 שעות בברוטו ובנטו בערך 5-6 שעות. אני חושב שכל אחד במקומו היה נותן לי יום אחד להדביק את הקצב[ומי שהיה מחליט להיות הוגן לגמרי, היה נותן לי את היומיים שבהם לא יכולתי לשחק כי בכל מקרה לא קבענו מה קורה במקרה של תקלה טכנית]. הוא מן הסתם מוכן לשלם כי התערבות זאת התערבות אבל מנגד אני מתלבט אם לקחת את הכסף או לא
בכל זאת, הוא חיכה לי 3 שבועות, גם ככה מבואס מהdownswing ולי יותר חשובה העובדה שלפחות מנעתי לעצמי הפסד של $50. קיוויתי גם להחליף איתו קצת ידע לגבי super turbos, אבל אם אני אקח את מה שהתערבנו עליו, ספק אם בכלל נדבר שוב. טוב, לא יודע.

סופר טורבו

איך אתה מצליח לשחק ב16 שולחנות ועוד בטורבו וגם לעשות עוד דברים במחשב כנראה שבאמת האדרנלין אצלך גבוה ביותר בכלל נהנים מזה?

darkAI

New member
אני טוב בmultitasking ../images/Emo13.gif

ואני עושה עוד דברים על המחשב בין השאר כי אכן זה נהיה קצת משעמם אחרי ששיחקתי מעל 11,000 טורנירים. אבל שוב - רק קצת. בהתחלה עניין אותי סגנון המשחק החדש, אח"כ עניין אותי ניתוח המשחק שלי כדי להשתפר ואחרי זה נשאר אלמנט הכסף + הרצון להגיע לראש טבלת השחקנים של super turbo + תיקון leaks קטנים, שבשילוב של הכול ממשיך לעשות את המשחק מעניין במידת מה. כמובן שיש גם שאיפות לעלות לרמות יותר גבוהות מה שמוסיף לכך. כרגע ניסיתי לשחק 2 סטים של $7.5 של 16 שולחנות אחרי upswing גדול ב$3.8. הלך גרוע
ולאו דווקא בגלל שהרמה יותר גבוהה.

למעלה